עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מה, כבר אי אפשר לקנות מחשב בשקט היום?!?!?!?

Featured Replies

פורסם

כל פעם יש מפרט אחרי יום אומרים לי חכה X חודשים יוצא מבשו פי Y יותר טוב ותחסוף קצת Y כסף תקנה Z שהוא הרבה יותר טוב מ T

דיייייייי שיגעו אותי !!!!! איפה הימים של ה 486 וה386 שיש רק שני סוגי מחשבים וכונן דיסקטים xD שעושה רעשים מענגים של מכסכת דשא המופעלת על בנזין

ואיפה הנורטון קומנדר עם הסמן האדום? היום רק "מעכרות" הפעלה שמדענים עדיין חוקרים פונקציות חבויות שסמן עכבר טרם הקליק, פילוסופים עדיין מתחבטים בשאלות האם ישנם אנשים שמשתמשים בממשק העזרה של חלונות ומה לכל הרוחות הייעוד של הדבר הזה והאם באמת לכל שאלה יש תשובה?

מה ההיגיון של חברות כרטיסי מסך להוציא כל שני וחמישי ועוד בצרורות כבר חרשו על כל האותיות והמספרים AS GS GT ETI ET מה?? מאיפה הם שואפים את כל

היצרתיות הזאת שלא הייתה מביישת סופר בכיר....

בשביל מה האסייתים האלה כל פעם שולחים לייצור המוני מעגלים מודפסים ויום אחרת מחליטים שזה לא מספיק טוב להם והם צריכים לפתח מעגל יותר ויותר משוכלל

ועוד אחר כך מתלוננים שחסר להם חומרים גולמיים

ובחזרה לכרטיסי מסך, לא חבל להוציא אותם בצרורות ואחרי חודש לפתח חדשים וחוזר חלילה?

לפי דעתי ATION ו GINVIDIA צריכות להתאחד וליצור כרטיס מסך אחד שיקרא GEFEON וכך לחסוך את כל חומרי הגלם ולהעביר את כל יתר הקושחה שהם מבזבזים לילדים רעבים באפריקה שאפילו DVD אין להם...

מה הקטע של כל המעבדים כפולי ליבה האלה שמיוצרים בגדלים שהסליל הגנטי נראה כמו גורד שחקים לידם....

עוד כמה שנים תראו מעבדים עם ליבות של כור אטומי......

מסכנים פשוטי העם שכולה רוצים לכתוב ברכת שנה טובה או ברכה מסכנה לחתונה ופתאום מוצאים את עצמם מול פורמולה1 0_o"

לא יודע מה איתכם אני התחרפנתי טוטלית :silly:

נ.ב. עד היום לא הבנתי מה הקטע של ההודעות האלה שמראות לך "המערכת ביצעה פעילות קריטית והתכנית אולצה להיסגר" או כשל קריטי (אנא ערף...) מי ישמע! מה כבר התוכנית עשתה אפשר לחשוב שהיא הפילה מטוס או משהו.... למרות שבעתיד הלא רחוק יחד עם מעבדי משושי הליבה בעלי הליבה הגרעינית כל אדם יוכל להעשיר

אורניום וליצור מים כבדים עם כל המערכות קירור המפלצתיות האלה (שלא היו מביישות מקררי גופות במכון פתאלוגי...xD) נשק גרעיני ולהחריב את העולם....

מה כבר בסך הכל בנאדם מבקש...

שתהיה לכולם שנה טובה! :xyxthumbs:

פורסם

קראתי את מה שאמרת, הפנמתי מילה מילה אבל זה בעצם נשמע לי כמו "אי-יא-יאי הטכנולוגיה התפתחה מהר מאד ולכן ויש לי אפשרויות בחירה, או-יו-יוי המשחקים שלי נראים כמעט מציאותים..."

סוכות שמח

פורסם

חביבי, אתה אומר את מה שאמרו לפני 10 ו20 שנה לפני.

אין מה לעשות, השוק מתפתח.

אגב, עכשיו שאני קורא את זה, אתה משעשע :xyxthumbs:

פורסם

עכשיו זה תקופה מעולההההההההה לקנות מחשב...

פורסם

LOL

זה היה די מצחיק ;D

פורסם

אז אתה מציע שנחזור לתקופת האבן שלוחות אם נבנו באבנים? :smile1:

פורסם

אחרי שקראתי את מה שכתבת אני באמת מתגעגע ל 286 שלי

ל דייב, גולדן אקס , קומנדר קיין

אבל עם כל הגעגועים אני עדיין מעדיף את המחשב שיש לי היום

פורסם

נחמד...

פורסם

אז אתה מציע שנחזור לתקופת האבן שלוחות אם נבנו באבנים? :smile1:

בהחלט.

פורסם

ואפילו לא צריך היטסינק :smile1:

פורסם

ואפילו לא צריך היטסינק :smile1:

את ההיטסינק המציאו רק בתקופת הברונזה....פהההה קרעתי ת'צמי הצילו......

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

פורסם

איזה קטע, אבל בא לי לעשות את זה: אני רוצה להגיד לטכנאי מחשבים שממנו קניתי את המחשב (בשביל הצחוקים) עוד ככה שיצא PCIE2, אז אני אגיד לו שהוא אמר ש-PCIE הוא נחשב ליותר טוב וככה לטמטם לו את הראש ולהגיד לו את זה מלא פעמים והוא יגיד PCIE2 יותר טוב.... וכך הלאה איזה מגניב.... צריך קצת לנצל את הקידמה בשביל הצחוקים אולי יש בזה משהו טוב 8)

פורסם
  • מחבר

איזה קטע, אבל בא לי לעשות את זה: אני רוצה להגיד לטכנאי מחשבים שממנו קניתי את המחשב (בשביל הצחוקים) עוד ככה שיצא PCIE2, אז אני אגיד לו שהוא אמר ש-PCIE הוא נחשב ליותר טוב וככה לטמטם לו את הראש ולהגיד לו את זה מלא פעמים והוא יגיד PCIE2 יותר טוב.... וכך הלאה איזה מגניב.... צריך קצת לנצל את הקידמה בשביל הצחוקים אולי יש בזה משהו טוב 8)

מה?? הולך לצאת PCIE2? חשבתי שצריך לצאת PCIE3 תלת מפלסי עם חניה xD ;D

פורסם

קראתי את מה שאמרת, הפנמתי מילה מילה אבל זה בעצם נשמע לי כמו "אי-יא-יאי הטכנולוגיה התפתחה מהר מאד ולכן ויש לי אפשרויות בחירה, או-יו-יוי המשחקים שלי נראים כמעט מציאותים..."

סוכות שמח

:lol: :lol:

SharKiMaN got owned!

:cool2:

פורסם

צחוק צחוק, אבל רק עם הייתם יודעים כמה כסף גורפות החברות על מכירת כל החומרה לחבר'ה ה"מורעלים" כמו שיש פה הרבה בפורום, הייתם נופלים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.