פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים פיסיקה ,מטמתיקה וחינוך גופני איזה פאק זה אני מזה גרוע באנגלית!!! ואני חייב להיות בהגבצה א' (כי אני בכיתה מצוינות שיש תאוצה במטמתיקה ואנגלית...) דווקא במיקצוע הכי חושב אני הכי לא טוב אני ממש לא מבין למה אני לא טוב באנדלית?!?! הרי כמעט כל מי שטוב באנגלית זה בגלל שהוא היה הרבה במחשב... ואני מגיל 8 שיחקתי במשחקים באנגלית!
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים פיסיקה ,מטמתיקה וחינוך גופני איזה פאק זה אני מזה גרוע באנגלית!!! ואני חייב להיות בהגבצה א' (כי אני בכיתה מצוינות שיש תאוצה במטמתיקה ואנגלית...) דווקא במיקצוע הכי חושב אני הכי לא טוב אני ממש לא מבין למה אני לא טוב באנדלית?!?! הרי כמעט כל מי שטוב באנגלית זה בגלל שהוא היה הרבה במחשב... ואני מגיל 8 שיחקתי במשחקים באנגלית! לדבר אנגלית זה קל כל הקטע זה בPRESENT PROGRESSIVE (דוגמא) ואחיו ואחיותיו הבני זונות.... סתם עושה את השפה למשעממת....
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים לדבר אנגלית זה קל כל הקטע זה בPRESENT PROGRESSIVE (דוגמא) ואחיו ואחיותיו הבני זונות.... סתם עושה את השפה למשעממת.... :lol:
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים פיסיקה ,מטמתיקה וחינוך גופני איזה פאק זה אני מזה גרוע באנגלית!!! ואני חייב להיות בהגבצה א' (כי אני בכיתה מצוינות שיש תאוצה במטמתיקה ואנגלית...) דווקא במיקצוע הכי חושב אני הכי לא טוב אני ממש לא מבין למה אני לא טוב באנדלית?!?! הרי כמעט כל מי שטוב באנגלית זה בגלל שהוא היה הרבה במחשב... ואני מגיל 8 שיחקתי במשחקים באנגלית! שכחת את לשון, לא?
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים כעיקרון אני טוב במקצועות ריאליים, חוץ מכאלה שלא.אבל אני סיימתי כבר תיכון. ההאהאאהא באאאאא.
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים היסטוריהמתמטיקה אני איזה 90ואנגלית גם היסטוריה ותנ"כ ועוד כמה יש לי 100 בהםאבל הצבעתי להיסטוריה
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מתמטיקה- בנתיים לא למדנו משהו קשה מדי (4 יח' ) ויש לי כיתה של מטומטמים... בינינו - ב-4 יח"ל אל תצפה לכיתה של גאונים, או אפילו מביני עיניין. אתם תזחלו עם החומר. תעשה לעצמך טובה ותעלה. אלה אם זה כבר מאוחר מידי בכל אופן, אני כיתה י"א, והציונים הכי גבוהים במחשבים =]
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אני לא יודע מה להצביע.מצד אחד יש את פיסיקה (קבלתי 100 סופי במכניקה), מצד שני יש את מחשבים (100 עד כה בשלוש יחידות), מצד שלישי יש את מתמטיקה (לבנתיים 98 3.333 יחידות), מצד רביעי אני לא יכול להתעלם בתלמוד (97 בשתי יחידות הראשונות), מצד חמישי יש את מחשבת ישראל (98 בשתי יחידות).אני חושב שאני אלך על מחשבים.
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים הכל אצלי היה אותו הדבר, ציונים של 75-90. היסטוריה ותנ"ך זה ממש שטויות לעומת מתמטיקה ומחשבים - לא צריך להבין את הדברים לעומק או משהו, זה כמו סיפור שאתה קורא או שמספרים לך בכיתה ולקראת הבחינה צריך לזכור את כל הסיפור כמעט בע"פ כדי לשפוך אותו בבחינה, ובשביל זה קוראים אותו כמה פעמים. אני לא מאמין שיש אנשים שחלשים בהיסטוריה, אנשים פשוט מתעצלים לקרוא את הסיפורים. ובתנ"ך מי ששולט טוב באוצר מילים בעברית גם לא צריך להתקל בקשיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.