פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים אחד האתרים היותר מושקעים ומעוצבים שראיתי בחיים שלי....השקיעו בו הרבה שעות עבודה ומחשבה, אבל זה גרם לזה שקצת קשה לשוטט באתר ולוקח זמן להגיע לדברים שאתה מחפש
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים אכן הם השקיעו, אבל למה הפונטים שם כ"כ קטנים?חבל על העיניים..בכל אופן, אין מה לחפש שם, הם יקרנים
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים כחובב FLASH אני חושב שהוא יפה בטירוף.מושקע ומי שעשה אותו עשה עבודה חבל על הזמן.באמת היה אפשר להגדיל טיפה את הפונטיםאבל ללא ספק שהוא נוח יפה וכל מילה נוספת חוץ מ-מדהים מיותרת...
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים NICE-1 תקרא בחלק של החדשות כתוב במפורש-"נא לא להשתמש עדיין בחלק של הרכב מחשב"אבל חוץ מזה הוא אחלה
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים האתר כבד נורא.. יכול להיות שזה איזה תרגיל פסיכולוגי שהם עושים? לעשות כבד על הנשמה של המחשב, ככה שתחשוב שאתה צריך חדש, והרי אם אתה כבר באתר מחשבים...? 8) מני תחשוב על לאמץ את השיטה, הא?
פורסם 2002 באוקטובר 3123 שנים אין סיכוי.לעינייננו אני מכיר FLASH מקרוב וכנראה שזה אחד השינויים החדשים בגירסת MX עבודה מול DATABASEפשוט יפה.
פורסם 2002 בנובמבר 723 שנים אני לא היתי מתעסק איתם גם אם הם היו החנות הכי זולה ברשת!!!!מפסיק ניפקתי איתם !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.