פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אני בכלל לא בטוח שמתנדבים יכולים לעשות קורס ממר"מ בלי בעיות מבחינת הצבא.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אוקיי אני אכתוב פה את כל הדרכים שבנאדם (ללא פרוטקציות) יכול להתקבל לקורס התכנות של בסמ"ח: 1. פרופיל עורפי, כלומר 64 ומטה. 2. ילד יחיד/ילד ממשפחה שכולה (במקרה זה המנילה שהילד מקבל היא כמו של בנות) 3.התמיינות לקורס ע"י המשך הלימודים בי"ג במגמת תוכנה, ולאחר מספר מבחנים וחוות דעת מצד המורים ורכז המקצוע בבצפר, המשך לקורס בבסמ"ח. (אין חשיבות לפרופיל) במקרה זה, הקורס הוא מקוצר, רק 3 חודשים במקום 6, אבל עליכם לזכור שמי שעושה את הקורס בדרך זו, עושה אותו כחלק מהשירות (מי שהתמיין ללא י"ג עושה אותו כקד"צ), כלומר, שלאחר סיום השיעורים יכולים לתת לו תורנויות (מטבח, שירותים וכו')...הצד החיובי הוא שהקורס דופק פז"מ מקווה שעזרתי לכל אלה שלא היו בטוחים איך להתקבל...
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים עם פרופיל קרבי אי אפשר להתקבל לממר"ם בלי פרוטקציות, מניסיון.אפילו לא להגיע למיונים.זה פשוט לא נכון.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אוקיי אני אכתוב פה את כל הדרכים שבנאדם (ללא פרוטקציות) יכול להתקבל לקורס התכנות של בסמ"ח: 1. פרופיל עורפי, כלומר 64 ומטה. 2. ילד יחיד/ילד ממשפחה שכולה (במקרה זה המנילה שהילד מקבל היא כמו של בנות) 3.התמיינות לקורס ע"י המשך הלימודים בי"ג במגמת תוכנה, ולאחר מספר מבחנים וחוות דעת מצד המורים ורכז המקצוע בבצפר, המשך לקורס בבסמ"ח. (אין חשיבות לפרופיל) במקרה זה, הקורס הוא מקוצר, רק 3 חודשים במקום 6, אבל עליכם לזכור שמי שעושה את הקורס בדרך זו, עושה אותו כחלק מהשירות (מי שהתמיין ללא י"ג עושה אותו כקד"צ), כלומר, שלאחר סיום השיעורים יכולים לתת לו תורנויות (מטבח, שירותים וכו')...הצד החיובי הוא שהקורס דופק פז"מ מקווה שעזרתי לכל אלה שלא היו בטוחים איך להתקבל... אתה בטוח שה3 חודשים האלו הם חלק מהשירות? כי לפי מה שהבנתי גם אם עושים יג אז הקורס לא נחשב כחלק מהשירות. מישהו גם יודע אגב מה תעזור לי התעודת טכנאי שמקבלים ב-יג'?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים בכלוםתכלס ביזבוז זמןזה אומנם נותן לך יותר אפשרויות בצבא (לא ללכת לקרבי) אבל באזרחי זה לא שווה כלום
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אם הפרופיל שלי מעל 82(קרבי) יש לי אפשרות להגיע ליחידת מחשוב כל שהיא בצבא?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים כלליחידות של מודיעין יש יתרון על פני כל הגיוסים הכללים בכל פרופילאם מודיעין ירצו אותך לשחקים/גאמא או כל שיט אחר אתה תגיע לשם גם עם פרופיל 97
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים כלליחידות של מודיעין יש יתרון על פני כל הגיוסים הכללים בכל פרופילאם מודיעין ירצו אותך לשחקים/גאמא או כל שיט אחר אתה תגיע לשם גם עם פרופיל 97כן אבל הבעיה היא ששחקים או גאמה הן לא יחידות מחשוב רגילוץ, והסיכוי להתקבל אליהם הוא קלוש...
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים זה פשוט לא נכון. כן, אתה צודק וה-5 אנשים שכבר אמרו כמוני טועים, נכון... אני אומר דברים מניסיון, יש לי את כל הנתונים להתקבל לממר"ם ואפילו הגשתי בקשה שהגיע איליהם ולא שלחו אותי אפילו למיונים בגלל הפרופיל שלי.
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אז רגע אם הפרופיל שלי קרבי אבל אני עם 5 יחידות מחשבים ןפיזיקה עדיין אני יהיה קרבי??
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים קוף עם יכולות לוגיות של מונגולואיד ממוצע יכול להתקבל לממר"מ, תגיד לחבר שלך שאם הוא אשכרה רוצה לעשות משהו מעניין בצבא שלא יתקרב לשמה בכלל
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים זה עדיין לא אומר שאתה צודק. טוב... אתה צודק... אז רגע אם הפרופיל שלי קרבי אבל אני עם 5 יחידות מחשבים ןפיזיקה עדיין אני יהיה קרבי?? אני 5 יחידות מתמטיקה, מחשבים ואנגלית ואני קרבי. אתה לא תהיה קרבי אם מודיעין יקחו אותך, או שתוריד פרופיל. (בלי פרוטקציות).
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים שלום לכולם אני שוקל ברצינות להצטרף לקורס של ממר"ם, יש לי ידע בססי (אפילו פחות) על הקורס. ראיתי את התגובות, בקשר לזה שאי אפשר להתקבל עם פרופיל קרבי לקורס אני לא חושב שזה נכון כי לאח של חבר שלי יש פרופיל קרבי והוא נכשל במיונים. כמה שאלות: האם יש מישהו שנמצא/היה בממר"ם ויכול לספר לי עליו? האם זה יתן לי תועלת בעתיד? כיצד אוכל ללמוד ללמוד על שפת אסמבל? מישהו יכול לתתת לי לינק לאתר עם מידע על הקורס ועל ממר"ם,בסמ"ח?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.