עבור לתוכן

lga 775, מארז עם שרוול מובנה ומאורר מקורי(INTEL כמובן)

Featured Replies

פורסם

שלום חברה,

אני קורא כאן כבר הרבה זמן וסוף סוף יש לי שאלה טובה ;).

יש לי מעבד עם תושבת 775, מאורר מקורי ומארז עם שרוול שהולך ישר אל המעבד.

הלוח הוא מקורי של אינטל(מתקופת ה 915 לא זוכר את שם הדגם... ויש לי חשש שכדי לפרק את המאורר דרוש לפרק את הלוח כולו, זה נכון?)

מזג האויר לאחרונה (למרות שניקיתי את הרכיבים) גורם לסל"ד לשגע את השכל, פתחתי את המארז וזה פתרון זמני(ללא לוח צד).

יש איזה רכיב קירור(המומלצים כאן כולם לא ינצלו את השרוול המובנה) שינצל את השרוול המובנה במארז?

הכוונה שישבו גבוהה ושהמאורר שלהם ימשוך אוויר לכיוון הלוח מדופן המארז.

עכשיו, אני לא OC, אני צריך רק שקט - ולא אני לא מאמין בקירור פאסיבי :)

1. יש איזה רכיב זול יחסית שאמור פשוט לספק תכנון אוירודינאמי נכון יותר? כזה שיתן רק שקט... המחיר לא קריטי.

2. יש צורך בפירוק הבורד מהמארז כדי לבצע את ההחלפה?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אין רכיב קירור כזה?

זה סה"כ מאורר שיכנס טוב וינצל את שרוול האויר שמובנה במארז.

המטרה סה"כ היא שקט ויעילות.

פורסם

שמע המאווררים של אינטל רועשים! אין מה לעשות! אם אתה רוצה שקט ומעבד קריר תצטרך לחשוב בכיוון של החלפת קירור למעבד.

וכן, הרוב הגדול של הקירורים היום דורשים פירוק של לוח האם.. (לא עניין מסובך מידי דרך אגב).

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה.

הכוונה שלי היא לטפל ברעש - לא לקבל שקט בכל מחיר.

פשוט המאורר סטוק לא שווה משהו...

תודה רבה :hi:

פורסם

אם המאוורר סטוק שלך רועש (הוא לא כזה גרוע...) זה אומר שהמעבד שלך רותח אז תבדוק בשבילנו טמפ' ואת דגם המעבד ונוכל לדעת אם זאת הבעיה. בכל מקרה, אם זה המצב, אז רוב הסיכויים שהקירור מלא באבק ושאתה צריך לחדש את המשחה הטרמית.

בכל מקרה, אתה לא צריך לפרק את לוח האם! הקירור סטוק לא מגיע עם פלטה אחורית. תן קצת יותר פרטים ונידע מה הבעייה.

פורסם
  • מחבר

אם המאוורר סטוק שלך רועש (הוא לא כזה גרוע...) זה אומר שהמעבד שלך רותח אז תבדוק בשבילנו טמפ' ואת דגם המעבד ונוכל לדעת אם זאת הבעיה. בכל מקרה, אם זה המצב, אז רוב הסיכויים שהקירור מלא באבק ושאתה צריך לחדש את המשחה הטרמית.

בכל מקרה, אתה לא צריך לפרק את לוח האם! הקירור סטוק לא מגיע עם פלטה אחורית. תן קצת יותר פרטים ונידע מה הבעייה.

המעבד דווקא לא חם, רק כשבחוץ טמפ' גבוהה הוא מרעיש.

זה P4 3.0 מסדרה 6 אם איני טועה.

ניקיתי מעליו אבק - עם ספרי קירור מיוחד לאלקטרוניה שיש לי, המאורר גם לא נישמע כמו הטרקטור המוכר.

הסטוק תמיד היה רועש, פשוט נימאס והחלטתי להחליף...

אני גם דואג לבחור ;)

משחה טרמית שווה ניסוי לעומת זאת. :)

פורסם

המעבד דווקא לא חם, רק כשבחוץ טמפ' גבוהה הוא מרעיש.

זה P4 3.0 מסדרה 6 אם איני טועה.

אבל מה הטמפרטורה שלו?

ניקיתי מעליו אבק - עם ספרי קירור מיוחד לאלקטרוניה שיש לי, המאורר גם לא נישמע כמו הטרקטור המוכר.

הסטוק תמיד היה רועש, פשוט נימאס והחלטתי להחליף...

אני גם דואג לבחור ;)

כמו שצריך!

משחה טרמית שווה ניסוי לעומת זאת. :)

אתה לא מאמין איזה הפתעות אתה יכול לגלות שם, חתיכות של פדים טרמים, שכבה בעובי של מוסף הספורט וכו'

בקשר לשרוול (היה לי גם כזה) החלפתי ל- AC Freezer 7 פירקתי את השרוול והרכבתי מאוורר 80 שמוציא אויר...

כל הסיפור שיפר לי ב- 12 מעלות!

פורסם
  • מחבר

תחת עומס מירבי הבחור מגיע ל 72, עם ממוצע של 68 - אבל אנחנו מדברים על WINRAR בכיווץ מקסימאלי שרצה 2-3 דק' ורק אז הוא הגיע לטמפ'.

בכל אופן, ב20% עומס הוא עומד על 60 מעלות.

אמרתי ואזכיר - דלת המארז שלי מפורקת(שיהיה לו קר ונעים :))

יש לי שני מאררי מארז, אחד מוציא ומאורר הCPU מכניס אויר דרך השרוול(שהדלת שלו מפורקת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים