עבור לתוכן

אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה על מנת לצפות בשידורי HD, מה נדרש ממני לעשות?

Featured Replies

פורסם

הכבל מתפקד אצלי מצויין כבר יותר מחודש. אם אתה רוצה אני יכול לתת לך את השם של הספק שקניתי ממנו, יש לו חנות באיביי.

דרך אגב, כשאני קניתי קיבלתי במתנה מין "אוגדנים" צבעוניים מאוד נחמדים לכבלים, שעוזרים בסידור כל הכבלים שמשתלשלים מאחורי המערכת...

• תגובות 36
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הכבל מתפקד אצלי מצויין כבר יותר מחודש. אם אתה רוצה אני יכול לתת לך את השם של הספק שקניתי ממנו, יש לו חנות באיביי.

דרך אגב, כשאני קניתי קיבלתי במתנה מין "אוגדנים" צבעוניים מאוד נחמדים לכבלים, שעוזרים בסידור כל הכבלים שמשתלשלים מאחורי המערכת...

וואלה אחי מצויין, זו תהיה חווית EBAY ראשונה שלי, אני מכיר את כל הפרוצדורה וזה אבל כל הזמן חששתי להזמין משם (ובלי סיבה), ואולי אני אנסה את ההזמנה הראשונה שלי עם הכבל הזה... מה שם הספק ד"א? תודה על העזרה אחי...

1024X1024 זאת טכנולוגיה בשם ALiS

כל מקור שתכניס לפלזמה היא תראה לך אותו ב 1080i (אין PROGRESIV בפלזמה זה)

עוד מידע ניתן למצוא כאן

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=120

וואלה מגניב אחי, מי היה מאמין מטלוויזיית פלזמה של ספקטרה שעלתה סה"כ 7000 ש"ח נדמה לי :o ובקשר ל720p הוא גם יתנגן טוב בפלזמה שלי? כי אני לא בטוח שהמחשב שלי ינגן חלק חלק 1080i, וכמובן מיותר לציין שסרטים בפורמט 1080i יותר גדולים וקשה לאכסן אותם ופחות נפוצים לעומת ה 720p ...

פורסם

כן אתה יכול לצפות גם 720P

פורסם

וואלה אחי מצויין, זו תהיה חווית EBAY ראשונה שלי, אני מכיר את כל הפרוצדורה וזה אבל כל הזמן חששתי להזמין משם (ובלי סיבה), ואולי אני אנסה את ההזמנה הראשונה שלי עם הכבל הזה... מה שם הספק ד"א? תודה על העזרה אחי...

וואלה מגניב אחי, מי היה מאמין מטלוויזיית פלזמה של ספקטרה שעלתה סה"כ 7000 ש"ח נדמה לי :o ובקשר ל720p הוא גם יתנגן טוב בפלזמה שלי? כי אני לא בטוח שהמחשב שלי ינגן חלק חלק 1080i, וכמובן מיותר לציין שסרטים בפורמט 1080i יותר גדולים וקשה לאכסן אותם ופחות נפוצים לעומת ה 720p ...

לספק קוראים LENEXPO, תנסה לחפש אותו שם...

בקשר למסך - לפי מה שקראתי בכתבה שR-E-L צירף, ולא כדי לבאס אותך או משהו כזה, מדובר במסך שמבצע איזושהיא "קומבינה" כדי להציג תוכן HD, ולא בעל רזולוציית HD אמיתית.

בכל מקרה, לא ראיתי אף פעם מסך שכזה אז אני לא יכול לחוות דעה, אבל תספר איך זה עובד ואיך רואים כשיהיה לך את הכבל.

פורסם

אני חושב שזה שהטלויזיה בכלל עובדת זה הישג בפני עצמו. SPECTRA זה "מותג" כל כך סודי עד שלא הצלחתי למצוא את אתר היצרן ובכלל כל מידע נוסף באינטרנט הרחב. הדגמים השונים מופיעים ב ZAP ובאתרי מכירות ישראלים אבל העולם הרחב לא מכיר את החברה הזו.

לדעתי זה כמו GOLD LINE או כל זבל סיני אחר שאין לו אבא ואין לו אמא. היבואן מביא לארץ ונותן שנה אחריות ועובדה שהטלויזיה עובדת. כל דיון על איכות או כדאיות קנייה הוא עקר לדעתי.

פורסם

זה המצב עם הרבה מהמוצרים בארץ, כאן יש שרשור שמסכם את כל נושא חברות המדבקה שנמכרות בארץ:

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1374

עד כמה שאני יודע, המסכים שנמכרים בארץ תחת המותג SPECTRA הם של חברת VESTEL הטורקית, ועליה יש מידע באינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים