עבור לתוכן

אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה על מנת לצפות בשידורי HD, מה נדרש ממני לעשות?

Featured Replies

פורסם

אם המעבד שלו מספיק חזק הוא יכול להריץ 1080P בלי בעיה

אני מריץ עם intel core 2 duo E6300 סרט 1080P מההדגמות של מיקרוסופט בלי בעיה

• תגובות 36
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן אבל יש לו P4 3.0GHZ HT וחצי גיגה זכרון.

לא יריץ 1080 וגבולי על ה720.

פורסם

פנטיום 4 3.0 ג'יגה הרץ לא יריץ 1080P ויריץ גבולי 720P? מה??

ממיקרוסופט

Optimum Configuration

(to play 1080p video with 5.1 surround sound)

Windows XP

Windows Media Player 10

DirectX 9.0

3.0 GHz processor or equivalent

512 MB of RAM

128 MB video card

1920 x 1440 screen resolution

24-bit 96 kHz multichannel sound card

5.1 surround sound speaker system

פורסם
  • מחבר

הורדתי טריילר מהקישור שאוריפ הביא לי, וראיתי סרט 720p ללא בעיה ובלי שום קירטוע... http://www.apple.com/trailers/mgm/homeofthebrave/hd/ טריילר נחמד ד"א... :lol:

בקיצור מה נסגר? אני אוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות לראות מעולה? וכמה עולה הכבל המדובר ומהיכן ניתן להשיגו? DVI>HDMI

פורסם

פנטיום 4 3.0 ג'יגה הרץ לא יריץ 1080P ויריץ גבולי 720P? מה??

ממיקרוסופט

Optimum Configuration

(to play 1080p video with 5.1 surround sound)

Windows XP

Windows Media Player 10

DirectX 9.0

3.0 GHz processor or equivalent

512 MB of RAM

128 MB video card

1920 x 1440 screen resolution

24-bit 96 kHz multichannel sound card

5.1 surround sound speaker system

יותר הגיוני אבל כאמור זהו אינו יחס של 16:9 (אלא של 16:10 שנהוג במסכי מחשב' date=' אך גם זה לא מדוייק).

מאיפה לקחת את הנתון הזה?

עריכה:

יש סיכוי לא רע בכלל שהמחשב שלך יקרטע בהצגה של תוכן HD:

[url']http://www.apple.com/quicktime/guide/hd/recommendations.html

לעומת שידור רגיל בטלוויזיה (כבלים/לווין) יהיה שיפור.

כנראה שבאפל חושבים אחרת...

פורסם

זה בטח הנגן שלהם שמכביד

מי בכלל צופה דרכו

אני משתמש בwindvd

פורסם

גם אני ראיתי את הנתון הזה... זו טעות.

המסך שלך הוא ריבוע מושלם?

אין קשר בין הרזולוציה לASPECT RATIO של המסך, מהסיבה הפשוטה שפיקסל לא חייב להיות ריבוע.

אם תבדוק תראה שלהרבה פלזמות HD יש רזולוציה של 1024X768, וכמובן שה-AR שלהן הוא 16:9 (אני יודע שפלזמות של פנאסוניק ונק מגיעות עם רזולוציה כזאת). וחיפוש קצר בגוגל יביא לך פלזמות של פיליפס והיטאצ'י עם 1024X1024.

מסכים כאלה הם כמעט FULL HD בעצם, כי המסך ממפה את הפיקסלים האנכיים בהתאם, ומחקרים כבר הראו שרזולוציה אופקית היא המשפיעה יותר - בגלל זה תקני HD נקבעים לפי מספר קווים אופקיים (720, 1080, 1440 וכו'...), ולא מגבילים את מספר הקווים האנכיים של המסך.

פורסם
  • מחבר

סבבה לכולכם אהבתי את הדיון, השכלתי... אבל מה איתי? חחח , הבנתי מכל הדיון הנ"ל שאני כן יכול לחבר את המחשב שלי לפלזמה... ואני אראה איכות יותר טובה (לא אמרתם לי עדיין אם בהרבה יותר טובה... או רק יותר טובה...) , כל מה שאני צריך לעשות זה לרכוש כבל DVI>HDMI , כמה עולה הכבל המדובר והיכן ניתן להשיג אותו? ומה בקשר לאודיו? הרי חיבור HDMI מוליך וידאו ואודיו, אבל הקטע הוא שאני אשדר דרך הכבל רק וידאו, בקשר לאודיו... אני אחבר כבל RCA לטלוויזיה מהמחשב וישמעו? או שתיווצר בעיה? תשובות יתקבלו בברכה חברים, תודה :yelclap:

פורסם

רגע אבל אתה משדר מהמחשב לטלוויזיה לא? אז פשוט תשתמש ברמקולים שלך ורק תציג תמונה על הטלוויזיה

פורסם

אם לפלזמה שלך 480 שורות אופקיות, תראה באיכות של DVD ולא יותר.

פורסם
  • מחבר

כל מה שאני צריך לעשות זה לרכוש כבל DVI>HDMI , כמה עולה הכבל המדובר והיכן ניתן להשיג אותו?

תסתכלו כמה פעמים רשמתי את השאלה הזו במשך האשכול הזה... אתם כאילו מתעלמים בצורה בוטה ממנה חחחחחח

אם לפלזמה שלך 480 שורות אופקיות, תראה באיכות של DVD ולא יותר.

מאיפה הסקת את זה? כתוב לי שהפלזמה שלי תומכת ב 720p וב 1080i והרזולוציה שלה היא 1024X1024.

פורסם

אהממ, היה כתוב איפשהו קודם בשרשור שהיא ברזולוציה של 480p.

פורסם
  • מחבר

כל מה שאני צריך לעשות זה לרכוש כבל DVI>HDMI , כמה עולה הכבל המדובר והיכן ניתן להשיג אותו?

נמסיס, אם היית מסתכל כמה תגובות מטה היית רואה שזה סתם...

פורסם

אני הזמנתי כבל DVI ל-HDMI מאיביי.

קניתי כבל באורך '13 (כמעט 4 מטר), והוא עלה 20 דולר, כולל משלוח.

בררתי לפני זה בכמה מקומות בארץ על הכבל, אבל המחירים היו מוגזמים, אז הזמנתי מחו"ל.

פורסם
  • מחבר

קיבלת כבר את הכבל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים