עבור לתוכן

אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה על מנת לצפות בשידורי HD, מה נדרש ממני לעשות?

Featured Replies

פורסם

יש לי פנטיום 4 3.0 ג'יגה פרסקוט, 512 זיכרון וכרטיס מסך ati 9600 256mb, איך אני מחבר את המחשב לטלוויזיית פלזמה? איזה כבלים נדרשים ממני? כמה הם עולים? איך יראו בטלוויזיה לאור העובדה שיש לי כרטיס מסך ישן? תגובות יתקבלו בברכה...

• תגובות 36
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוב טלוויזיות הפלזמה לא יכולות להציג HD בכל מקרה...

פורסם
  • מחבר

למה ישר אתה מסיק את זה? אם שאלתי את השאלה הזו סימן שהטלוויזיה שלי כן תומכת ב HD, ועכשיו לשאלותיי, יש תשובות לגביהן?

פורסם

בכול מקרה לא נראה לי שכרטיס המסך שלך תומך בזה

פורסם

איזה מצבי HD היא תומכת?

יכול להיות ש9600 יכול לתת את ה720P

פורסם

איזה טלוויזיה יש לך ואיזה כניסות יש לה?

פורסם
  • מחבר

יש לי פלסמה של ספקטרה P4211GX והיא תומכת ב 720p,1080i , כמובן שיש לה חיבור HDMI וקומפוננט

פורסם

בוא נתחיל מזה שהיא לא תומכת בHD.

היא יכולה לקלוט אות HD אבל היא צריכה להוריד מהאיכות שלו בשביל להציג את התמונה (בדיוק כמו רוב הפלזמות) - מ720 או 1080 ל852x480.

נתונים טכניים על הרזולוציה היו מחזקים/סותרים את הנאמר לעיל, הבעיה שגוגל מוצא רק אתרים ישראלים שמוכרים את הטלוויזיה הזאת... מחשיד קצת...

בכל מקרה ,אם עדיין אתה רוצה להציג תוכן HD על הטלוויזיה שלך, אפשר לחפש כבל שהוא מצד אחד DVI ומצד שני HDMI.

פורסם
  • מחבר

הרזולוציה היא 1024X1024 , נו אז הנתון תומך או סותר את מה שאתה אומר?

פורסם

גם אני ראיתי את הנתון הזה... זו טעות.

המסך שלך הוא ריבוע מושלם?

פורסם
  • מחבר

אוקיי גם לי היה מוזר הנתון הזה... הרזולוציה שלה היא 852x480, ועכשיו? אמרת שהיא מורידה מהאיכות של השידור שמגיע אליה על מנת לשדר HD, אבל עדיין יראו בהרבה יותר טוב משידור רגיל לא? והמחשב שלי יוכל לשדר לטלוויזיה HD באופן נורמלי, לאור המפרט שציינתי? ואמרת שאני אצטרך כבל שהופך חיבור DVI ל HDMI, יש לך מושג מאיפה קונים כזה כבל? וכמה הוא עולה? והאם אני אראה שיפור באיכות צפייה לעומת שידור מממיר דיגיטלי? כמובן שאני אוריד למחשב סרט שהוא HD...

פורסם

יותר הגיוני אבל כאמור זהו אינו יחס של 16:9 (אלא של 16:10 שנהוג במסכי מחשב, אך גם זה לא מדוייק).

מאיפה לקחת את הנתון הזה?

עריכה:

יש סיכוי לא רע בכלל שהמחשב שלך יקרטע בהצגה של תוכן HD:

http://www.apple.com/quicktime/guide/hd/recommendations.html

לעומת שידור רגיל בטלוויזיה (כבלים/לווין) יהיה שיפור.

פורסם
  • מחבר

תאמין לי אני בעצמי לא יודע מאיפה לקחתי את הנתון הזה :lol:, בחוברת של הטלוויזיה לא כתובה הרזולוציה, כתוב רק שהטלוויזיה תומכת ב 720p ו 1080i ...

אמממ אני אוריד סרט HD ואני אראה איך המחשב שלי עומד בזה... והשיפור יהיה משמעותי? וכמה בערך עולה הכבל המדובר והיכן ניתן להשיג אותו?

פורסם

כמו שאמרתי הטלוויזיה יכולה לקלוט את האות הזה אך לא להציג אותו במלוא איכותו.

אף אחד לא יכול לדעת בדיוק איך זה ירוץ... תוריד סרטו הדגמה מהאתר של אפל בקישור שנתתי לך (כנס לגלריה) ותראה בעצמך.

לא זוכר איפה ראיתי את הכבל וכמה הוא עלה אבל אני יודע שיש דבר כזה.

אצלי לדוגמא סרט 720P תופס כ25%-65% מיכולת העיבוד במחשב ומנצל כ125MB מהRAM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים