פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים רואים בתמונה אחת (הברורה הראשונה/הזאת גם מפורום אמריקאי) שיש מצלמה דיגטלית על השולחן אז מה הבעיה שלצלם איתהולא יהיה מרוח בתוספת + HWZONE על דף
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים לי יש 3 מחשבים(ועדו אחד פנטיום 3 שלא פועל) חוץ מהחדש שקניתי קומפלט כל השאר זה חלקים שכל הזמן החלפתי והעברתי ממחשב למחשב ...
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים רפה שכל. בהנחה שאתה מסוגל לקרוא תסתכל על התאריך שבו זה פורסם.אידיוט. כאילו מישהו בפורום הזה מאמין לך.מצטער להרוס לך את החגיגה...אבל עם תסתכל על הארונית שלו יש שם ספר שכתוב בו בעברית...לפעם הבאה...תבדוק לפני שאתה נובח... :-X
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מצטער להרוס לך את החגיגה...אבל עם תסתכל על הארונית שלו יש שם ספר שכתוב בו בעברית... לפעם הבאה...תבדוק לפני שאתה נובח... :-X עכשיו אין שום אפשרות לבדוק את זה, אבל אתה כנראה טועה. גם אם יש שם ספר בעברית הוא לקח את התמונות מאיפשהו. כול התמונות שהוא צילם (ועכשיו הוריד, קצת חשוד לא?) היו צילומים מהמסך שלו. זה די מעניין כשלוקחים בחשבון שהייתה בתמונות מצלמה דגיטילית שהוא יכל לצלם בה, והתמונות המקוריות היו באיכות מעולה. לעזאזל תפסיקו לבכות.. מה אתם רוצים ממנו? גם אם זה לא המחשב שלו.... מה אכפת לכם? תפסיקו להיות נודניקים... אם אני הייתי הוא אפילו לא הייתי חושב לצלם לכם עוד תמונה... הוא לא חייב לכם כלום.... הוא צילם עוד תמונה והוא עשה מעל ומעבר למה שהוא צריך... כל בן אדם פתטי מספיק כדי לנסות לזכות בכבוד באינטרנט על ידי פירסום תמונות של מחשב לא שלו בטח ינסה להגן על עצמו כשתופסים אותו בשקר. אם יש מישהו שעדיין מאמין לו שזה המחשב שלו...
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אהבתי מאוד את המסךמישהו מוכן לתת לי את הדגם שלו, והיכן ניתן למצוא אותו בארץ? (DELL )המארז של קולרמאסטר מדגם סטארקר אם אני זוכר נכון..
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אולי כי אתה נודניק והוא לא חייב לך כלום? אולי כי הוא מחרטט לנו בשכל ומשקר?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים לי יש שלוש מחשביםשלי:A64 s754 3000+ GF6600GTשל אחותיp4 prescot 3g s478 5200של האחות השניהp4 will 1.5 gf mx2
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים עריכה: לא חייב לכם כלום מה קרה חומד ? אצלי 2. נייח, ונייד של HP (HP Pavilion dv5218nr). ד"א, אני לא נוב חדש, אני נוב ישן, פשוט נתנו לי באן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.