עבור לתוכן

פרסומות שאהבתם, פרסומות ששניאתם?

Featured Replies

פורסם

ואהבתי מאוד את הkenvelo

שדרך אגב (אם לא ידעתם, אני בספק) הבעלים שלה הם שתי יהודים, ישראלים, שגרים נדמה לי בניו-יורק...

(אמרו לי, אני לא בטוח ב100%)

• תגובות 60
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ואהבתי מאוד את הkenvelo

שדרך אגב (אם לא ידעתם, אני בספק) הבעלים שלה הם שתי יהודים, ישראלים, שגרים נדמה לי בניו-יורק...

(אמרו לי, אני לא בטוח ב100%)

צודק..רק שהם גרים בפראג ניראה לי...(כי שם הם פתחו את החנות הראשונה שלהם..)

הייתה עליהם תוכנית בגיא פינס.

פורסם
  • מחבר

עוד כמה שאהבתי: של הטונה ויליגר, של הביטוח ישיר שגונבים לגנב את המכנית. (שיט עוד הפעם משדרים את הפרסומות של הקינדר >:(

פורסם

דווקא לא נכון, גם באזור אנגליה,גרמניה,וחלקים שונים באירופה צופים בערוץ הזה...

פשוט הישראלים אוהבים להשתלט על ערוצים ;D

:nono:

זה כבר לא ממש ככה.

אבל חפיף.

פורסם

עד עכשיו, הפרסומות שאני הכי אהבתי, היו אלו של נייק או אדידס, ב MTV וכו'.. פשוט מושקע !

פרסומת הכי יפות שיש.....

בניהם אהבתי את האחת שהם בשדה תעופה (מישהו מכיר?)

ויש עוד אחת, במן מבנה כזה שהם נכנסים לשמה ממסוק (מישהו?)

וגם הפג'ו חביב..

פורסם

בעקרון אני די שונא את כל הפרסומות בארץ, פשוט חוסר מקוריות...

אבל במיוחד אני שונא את הפרסומת של פולקסוואגן איפה שיש מילות שאלה באנגלית ואז אחד אומר שיש הרבה שאלות ותשובה אחד, אז חוץ מזה שאין שום קשר לאוטו אני לא מבין למה צריך לעשות פרסומת באנגלית, הרי שומעים את המבטא העברי, מה הם חושבים שאנשים שומעים אנגלית ורצים לקנות.

פרסומות שאהבתי זה בפרסומת של ההודי והפיג'ו(כפי שכבר הרבה ציינו לפני) ועוד כמה שאני כבר לא זוכר.

פורסם

אני היחיד שלא אוהב את הפרסומת עם ההודי והפז'ו? יש פואנטה שמתחמקת מעיני או משהו כזה? אז יש לו חרטא אוטו אבל פז'ו...

פורסם

:kopfpatsch:

אוהב: פג'ו!! שולט!

טונה ויליגר עם השף העצבני

אמ... לא זוכר עוד..

מתעב את הפרסומות של קינדר :AR15: :AR15: :AR15:

אה, וגם חלק של ביטוח ישיר נחמדות...

פורסם

מהה ??? אף אחד לא הזכיר !!!!

הפרסומת הגרועה ביותר והדוחה מאוד !!!

ע מ ק ב י ס

יאק !

:errr: :s07::puke: :flushthetoilet:

פורסם

פרסומת שאף אחד לא הזכיר ודווקא הייתה ממש נחמדה זאת הפרסומת של חומוס אחלה, זאת עם היפנים (הצרפתים היה סתם מטומטם)

ואני ממש לא מבין למה אתם אוהבים את הפרסומת של טונה ויליגר.. זה כל כך מטומטם, צפוי ומעצבן. כמובן שאני שונא גם את הפרסומות של קינדר אבל הן לא מיועדות לילדים מעל גיל 8 (כמו שהפרסומות של הטמפונים לא מיועדות לגברים)

פורסם

הפרסומות שאני הכי שונא זה אלה שיש למעלה בHWZONE ;D ;D ;D

פורסם

שונא את כל הפרסומות,

בכלל לא רואה טלויזיה. :P

פורסם

הפרסומות הכי שנואים עליי זה הפרסומות הישראליות המתורגמות לרוסית שמראים אותם בערוץ NTV !!!!

זה כזה דוחה... :devilfork: :dazzler1: :nutty: :smoke2: :sleep: :boid: :pissed::la: :clown: :evillaugh: :evilking: :biggthumpup: :biglaugh: :jester: :inlove: :jump1: :spin2: :spin3: :bigglasses: :errr: :blah: :tomato: :spermat: :smile1: :gorgeous: :spiny: :alien: :angryfire: :tails: :2gunsfiring_v1: :Nsnail: :bunny: :auto: :ylsuper: :flipa: :jarswim: :lamer: :cistinebiggrinA: :grinangel: :silly::biggrimjackbox::biggrimjackbox: :elkgrin: :flushthetoilet: :smilyDJ: :s07: :idea: :veryangry: :s05: :xyxthumbs::knuddel: :remybussi: :bigok: :beerchug: :dance: :yelclap::ladysman::kopfpatsch: :anim-jjd: :nixweiss::);) ;D :D>:(:o:( 8) ??? ::) :-[ :-* :'( :smoke: :hat::hi::jump: :jump: :lol::nono: :AR15: :asthanos: :bash:

פורסם

חברים!

שחכתם את הפרסומות המגעילות הדוחות והמבעיתות ביותר!

קמילה ופיליפה "כוכבי" קטנטנות ( :puke: ) מפרסמים כמעט כל דבר שזז (אפילו טיפולי הסרת שיער בלייזר :lol:)

עכשיו יש משהו חדש: קונים קורנפלקס מסויים וזוכים לאכול ארוחת בוקר עם סבאסטיאן (אני חושב) ועוד קטנטנה אחת!!!

:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

פורסם

איך אני שונא את ההומואים האילה..(קטנטנים וקטנטנות..) זה כל כך LAME....

אני מבין עוד שיעשו פרסומת כזו: מי שקונה קורנפלקס מסויים זוכה לתת בוקס לפליפה!! :AR15: :AR15:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים