פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי תשובות רלוונטיות לשאלש שלי...רק קניתי מחשב עם כ מסך עם TV-OUT (היציאה היא S-VIDEO).ב-TV שלי יש רק כניסות audio\video.אז מה שניסיתי לעשות זה לחבר בעזרת קבל - יציאה של S-VIDEO במחשב אל הVIDEO-IN ב-TV (וזאת כי יש רק בננה אחת בקבל).העברתי את הארוץ ל-AV וזה משום מה לא מראה כלום.איפה אני טועה?
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים אם יש לך באנגלית אז ככה -כנס DISPLAY PROPERTIES->settings->advance->geforce6200->הגדרות NVIEWשם תגדיר תצוגה כפולה....אם אתה לא יכול אז תלך ל כליםושם תשים Vבכפיית טלוויזיהותחזור חזרה להגדרות NVIEW
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים מחבר קודם כל תודה על העזרה..ניסיתי איך שהסברת לי, ניסיתי גם לפי http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=22416אך זה מתעקש שלא לפעול..אניווי תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.