עבור לתוכן

Half Life 2 - Monitor mod

Featured Replies

פורסם

אמממ טוב

המוד הקטן הזה נולד כתוצאה משיעמום של יום כיפור (כן אני משתמש במחשב... אבל צם... כל אדם ואמונתו בה יחיה)

הקיצר... לפני כמה חודשים ראיתי אצל דודה שלי כמו מעטפת חמודה בצורת אפרוח שעוטפת את המסך. החלטתי לייצר משהו שיהיה דומה (רק שאצלי מדובר במסך 19 אינצ').

אז קרטון לקחתי ואת המלאכה התחלתי (אני מצטער שאין תמונות בזמן העבודה כי לא מצאתי את המצלמה) - אני אסביר מה עשיתי שלב שלב

1 - לקחתי קרטון של אריזה של מקלדת - פתחתי אותו והתאמתי אותו לגודל.

2 - מדדתי את המסך עצמו וחתכתי ריבוע בתוך הקרטון בהתאם.

3 - חשבתי על נושא... אמממ... אני אוהב HL2 - יעבוד יעבוד.

4 - רציתי לייחד אותו שלא ישאר סתם ריבוע מכוער אז חתכתי את הסמל ואת גורדון שצועד לו בכבדות ועשיתי אפקט של בליטה מחוץ למסגרת בעזרת קרטון נוסף, כנ"ל לגבי הלוגו.

5 - התחלתי להדפיס רקעים נוספים לשאר המסגרת... סטיידר בצד שמאל.... שמיים למעלה... פה נתקלתי בבעיה. דף A4 לא ארוך מספיק לכן השתמשתי בשתיים ואת החיבור ביניהם החבאתי בעזרת המוט המפורסם.

6 - בצדדים הדבקתי סרט אזהרה שהדפסתי על נייר נדבק מיוחד.

7 - הוספתי חתיכות של דבק שחור בצדדים.

8 - ליטושים פה ושם.

זה התוצאה הסופית (זה נראה הרבה יותר יפה אם יושבים מול זה, לצערי יכולת הצילום שלי די עלובה)

http://ata.yaldo.net/Images/hl2.JPG

כרגע חשבתי להוסיף לזה פנס פצפון שיש לי ולשים אותו מאחורה שלא יראו אותו ולעשות חור קטן ברובה או ב"עיניים" של הסטיידר שזה יראה חמוד.

ב"מבדקים" שערכתי זה בתחלס עובד.

פורסם

חביב ביותר...

פורסם

נחמד. אהבתי את הלוגו של HL2 שקופץ שם למעלה בפינה

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

דרך אגב: הוספתי את המנורה שדיברתי עליה בסטיידר.

לקחתי לד קטן מצעצוע ישן. הוספתי מפסק ובטריות קטנות כמו של שעון. עשיתי חור בסטיידר ושמתי את המנורה.

תמונות בהמשך (אני מטעין את הבטריות של המצלמה)...

פורסם

יפע מעוד

פורסם

חמוד לאללה

פורסם

לא היה עדיף שזה יכסה גם את הפלסטיק בצבע בז' ..? (אני פשוט נגעל מהצבע הזה)

נ.ב לא הבנתי מה היא אמנתוך..? (דת הצמים והמשחקים במחשב)

פורסם

יצא נחמד, אבל לומר לך את האמת... זה לא נראה אחיד ומתאים מספיק, כלומר זה נראה שסתם הדבקתה את התמונות האלה ( בלי לזלזל ), לא יודע, חסר משהו כדי שזה יראה מתאים וקשור.

אבל העיקר שאתה אוהב את זה :xyxthumbs:

ובקשר ללד, אני הייתי מציע לך לעשות שהוא ידלק לפי המוזיקה או יהבהב בקצב מסוים, זה נראה לי יהיה נחמד.

פורסם

יצא נחמד, אבל לומר לך את האמת... זה לא נראה אחיד ומתאים מספיק, כלומר זה נראה שסתם הדבקתה את התמונות האלה ( בלי לזלזל ), לא יודע, חסר משהו כדי שזה יראה מתאים וקשור.

זו גם דעתי, חסר משו... :nixweiss:

פורסם

רעיון מגניב מאוד. רקש שאני אישתי מעדף את המסך שלי רגיל. :]

עדין צל"ש לך :)

פורסם

נראה מעולה, רק חבל שלא חיסית את הבז' פלסטיק של המסך.

פורסם

יש לי את 996PFS של מאג ונמאס לי מהכסוף\אפור שלו... אני מתכנן לפרק אותו, לצבוע בשחור (שיתאים לCASE) ולשים בפנים 4 LED ירוקים, שיזהר מבפנים, ואולי אני אוסיף מתג מקדימה שידליק\יכבה אותם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים