עבור לתוכן

שאלה לגבי אתר שבניתי, לא נראה טוב באקספלור&#15

Featured Replies

פורסם

שלום.

בניתי לאחרונה אתר *נערך*

אין לי כמעט שום ידע בנושא בניית אתרים. לקחתי פשוט תבנית מ http://www.oswd.org ושיניתי שם מה שהייתי צריך.

הבעייה שלי היא כזאת. בניתי את האתר עם תוכנת NVU בסביבת לינוקס. האתר עובד יופי בפיירפוקס אבל נראה עקום באקספלורר.

מישהו יוכל אולי להציץ באתר ולומר לי מה הבעייה? אולי רק צריך לשנות איזה שורה או משהו (אני מקווה).

רב תודות!

עלז

פורסם

מה זה החרא הזה ? :-X

פורסם

הוא ניראה אותו דבר גם בפיירפוקס וגם ב IE....

פורסם

מצטרף לשאלה מה זה החרטא הזה ....? :cool2::hat:

בכל אופן אצלי רואים בסדר גמור באקספלורר.

והאתר האמת נראה די לא לעיניין ומיושן נראה כמו איזה הודעת ספאם ששולחים לרבבות מאיתנו במייל כל יום.

גם אם התוכן לגיטימי והוא די לגיטימי בקרב אנשים מבוגרים וכו' אני חושב שהיה אפשר לעצב את האתר בצורה קצת יותר יפה ומכובדת ומעניינת.

בכל אופן זה כבר עיניין של טעם אישי.

אז שיהיה גמר חטימה טובה.

פורסם
  • מחבר

אני שמח שאמרתם את מה שאתם חושבים על האתר כי ערכתי בו שינויים רבים ואשמח מאוד לשמוע את דעתכם עליו עכשיו.

אנא היכנסו שוב.*נערך*

פורסם

כדאי לך לשנות את הצבע של הקישורים ברגע שהעכבר זז עליהם. כי פשוט הצבע הנוכחי נבלע ברקע.

שנה את השורה הבאה בקובץ הזה *נערך*

a:hover {
color: #003600;
}

שנה את הערך של הצבע הנוכחי - #003600

למשהו בהיר יותר... אפילו לבן יעבוד יפה - FFFFFF#

פורסם
  • מחבר

וואלה! תודה רבה! סופסוף מידע באמת שימושי.

מה דעתך חוצמזה על האתר?

עריכה: לעת עתה שיניתי ללבן. אח"כ אני אחשוב על צבע יותר מקורי :) אבל רב תודות, למדתי משהו חדש

פורסם

ותחליף את המארחת, כי אם זו היא שנראית בתמונה זה די מוציא את החשק מכל העניין...

פורסם
  • מחבר

ותחליף את המארחת, כי אם זו היא שנראית בתמונה זה די מוציא את החשק מכל העניין...

אתה מדבר פה על אמא שלי אבל גם אם זאת היתה סתם מישהי זרה לי, ההודעה שלך עדיין מיותרת, ואתה ראוי לנזיפה.

פורסם

אני אתן לך להנות מהספק ואצא מנקודת הנחה שלא פירסמת את זה למטרות פירסום, ולא אשעה אותך מהאתר.

בכל מקרה, הכתובת הוסרה. אני מצטער, אבל זה לא המקום לכך.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים