עבור לתוכן

צריך שמישהו ישרטט לי סירקולציה של P180

Featured Replies

פורסם

אני הולך לקנות מחשב בקרוב עם המארז הזה , ANTEC P180 ששמעתי שמצויין , עכשיו אני צריך לדעת אבל איזה סירקולציה קיימת בו כמו שהוא מגיע מהמפעל ואיפה מומלץ להוסיף מאווררים , כמובן גם איפה לעשות חוריי איוורור וכאלה , איפה לעשות חורים למאווררים (תניחו שיש לי הרבה ) וכו' , תהיו יצירתיים

קצת SPICE : המחשב הולך לעבור אוברקלוק , בזכותכם אולי אני אשבור שיאים על קרור אוויר

פורסם
  • מחבר

קח 3 לינקים שיעזרו לך:

Antec P180: A Visual Tour - סקירה ויזואלית של המארז, ללא מבחני ביצועים מלאים

Antec P180 Review, Part 1: A Silent System - ביקורת טכנית, חלק ראשון

Antec P180 Review, Part 2: The Whole Nine Yards - ביקורת טכנית, חלק שני

תודה רבה , אני הולך לקרוא אותם

פורסם

אני באמת לא מבין מה קשה בהבנת הסירקולציה :/

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא ברור לי כלכך החץ שעשית על "קיר" ההפרדה של החלק התחתון, כל הרעיון זה שיש הפרדה פיזית מלאה בין החלק התחתון שכולל את הספק וההרדיסקים, ובין החלק העליון שכולל את שאר המערכת (מעבד, כ. מסך וכו')..

פורסם

עד כמה שזכור לי (וראיתי כבר את המארז הזה מבפנים), יש שם חור, אמנם לא גדול אבל יש.

עזוב, השעות האלה לא עושות לי טוב בלי קפה שחור ערבי.

אני בכלל זכרתי איזה פרויקט שעשו על P180 :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשנייכם , אני חושב שהבנתי איך לשפר את הסירקולציה של המארז הזה בעזרת מאווררים נוספים ...

פורסם

אני דווקא מאוד חושב שאין צורך לשפר\ לא יתן כלום ולעשות "חורים" למארז כזה... לא יודע, לי זה רק כואב לחשוב על זה....

אבל,

תהנה.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא מאוד חושב שאין צורך לשפר\ לא יתן כלום ולעשות "חורים" למארז כזה... לא יודע, לי זה רק כואב לחשוב על זה....

אבל,

תהנה.

בסדר , האמת כשחושבים על זה שוב באמת לא כדאי לחורר אותו , רק להוסיף מאווררים בשביל זרימת אוויר יותר טובה

פורסם

בסדר , האמת כשחושבים על זה שוב באמת לא כדאי לחורר אותו , רק להוסיף מאווררים בשביל זרימת אוויר יותר טובה

גם להוסיף אין צורך... אולי להחליף למאווררים באיכות XX אבל גם לא נראה לי לפי הביקורות שיש בעיה.

אולי לאחר רכישה תבצע בדיקת טמפרטורות ותהיה חכם יותר.

פורסם
  • מחבר

גם להוסיף אין צורך... אולי להחליף למאווררים באיכות XX אבל גם לא נראה לי לפי הביקורות שיש בעיה.

אולי לאחר רכישה תבצע בדיקת טמפרטורות ותהיה חכם יותר.

יש בזה משהו , נראה כבר אחריי הקניה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים