עבור לתוכן

הונדה FCX

Featured Replies

פורסם

:puke: :puke:

מכונית לא יפה לדעתי

פורסם

לא לבורגיני - לאמבורגיני )Lamborghini(או בקיצור לאמבו, אבל בשום פנים ואופן לבורגיני :pissed:

http://en.wikipedia.org/wiki/Lambo

פורסם

נראית לי סתם קונספט.

פורסם
  • מחבר

לא לבורגיני - לאמבורגיני )Lamborghini(או בקיצור לאמבו, אבל בשום פנים ואופן לבורגיני :pissed:

http://en.wikipedia.org/wiki/Lambo

ok ok don't kill me :-\

פורסם

he won't kill you, just ban you

;)

פורסם

אני היחיד פה שלא רואה שלדה?

פורסם
  • מחבר

שלד של המכונית/צורה זה לא תרד על העיברית שלי :-\

פורסם

מרשים תמיד אהבתי את העיצוב של הונדה. :)

פורסם

סך הכל נראה כמו עיצוב טוב מבחינת נוחות, ומבחינת יופי.

נראה כמו חיבור של הצורה הכללית של הלאמבו מרצ'ליאגו, עם קשתות אחוריות רחבות וגריל קדמי כמו ב-AM Vanquish (רק פחות מוקצן), פנסים קדמיים של הסיוויק הקצרה החדשה, ועיצוב פנימי כמו הרכב קונספט של VW. שילוב טוב של הדברים הנכונים. בהחלט לא הייתי מתנגד לאחד כזה. מה שכן קצת מעצבן בעיצוב הוא דווקא החיבור של הקשתות האחוריות לאחורה. הרוחב והגובה מוגזמים. רואים את זה בלקסוס החדשות, במאזדה 3 ו-6 ועוד הרבה מכוניות דומות להן. זה נראה כמו חוסר פרופורציה וגורם לגלגלים האחוריים להיראות קטנים מדיי.

Anatoli.

פורסם

לדעתי היא נראת ממש רע..

פורסם

אנשים נפלתם על השכל להשוואת את העיצוב קנספט החובבני הזה למשהו שיצא מבית איטלקי.

חוץ מהעיצוב של הישבן הכל כמעט לא בסדר מבחינה עיצובית - לא החלונות המרובים (יותר מדי חלוקות), העובדה שאין לה כמעט "כתפים" או לפחות זווית יותר משמעותית בין הדלת לחלון שתיצור הפרדה וצורה לרכב, הפנסים הקדמיים עם הזוויות החדות מדי שלא קשורות לכלום ברכב... ואפילו הישבן אפילו שהוא מאוד יפה לא ממש פרופורציונאלי אם חושבים על זה.

מה שכן החיבור של הקשתות האחוריות לישבן יצא די טוב לדעתי Anatoli, והגריל הוא בסגנון פג'ו אם כבר ולא אסטון.

פורסם

א: הלאמבו דיי מכוערת (לדעתי כמובן).

ב: הצורה הכללית מאוד דומה ללאמבו.

ג: הכוונה הייתה לצורה ולמיקום של הגריל, לא הטקסטורה.

Anatoli.

פורסם

א-המרצ'ילגו לא הכי יפה בחבורה באמת אבל המרחק בין כיעור אליה הוא גדול כמו לחשבון בנק שלי.

ב-לא מצאתי דימיון קל אפילו, תכוון אותי.

ג- הצורה של הפה המחייך הענק היא של פג'ו (XX7), לאוסטין יש גריל שנראה כמו שפם\פה כועס.

פורסם

איזה יופי יאלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים