עבור לתוכן

מחפש דרך להשתיק את המחשב.

Featured Replies

פורסם

הרעש של המחשב משגע אותי.

לפני כחודש החלטתי לטפל בבעיה וקניתי מארז COMPUCASE CI-6A19 שכרגע יש מקדימה את המאוורר שמגיע איתו, מאחורה יש

מאורר ARCTIC COOLING Arctic Fan 12, הספק הוא הספק שמגיע עם המארז, HEC 300W וקירור המעבד זה קירור הסטוק של אינטל עם משחת ARCTIC COOLING MX-1.

המפרט של המחשב הוא פרסקוט 3GHz ללא OC, ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך 9200 עם מאוורר קטן ולא מורגש (הכרטיס כנראה יוחלף בקרוב) ושני דיסקים קשיחים,

אחד רפטור 36 ואחד WD 120GB. מצורפת למטה תמונה של הטמפ, והסלד"ים. טמפ, החדר היא 26 מעלות.

השאלה היא איך אפשר להשתיק אותו? מדדתי קודם וכשהוא מכובה יש פחות מ50DB ולכן המודד שלי בכלל לא מצליח למדוד וכשהוא דולק יש 57-58DB

במרחק של חצי מטר מהמארז.

מה השלב הבא? חשבתי על קירור פאסיבי למעבד וככה יש מאוורר אחד פחות, השאלה היא איזה והאם הוא יהיה אפקטיבי?

מה לעשות עם הספק? ברור לי שצריך להחליף אותו לאחד עם מאוורר 120 השאלה היא איזה?

יש מה לעשות עם המאווררים? להחליף גם אותם?

בנוסף, כל המארז רועד קצת, כנראה מהדיסקים או מהמאוררים השאלה היא אם אני אחבר לדלת פלטת ברזל כבדה שתמנע את הרעידות זה יעזור?

ובכלל אם יש עוד רעיונות והמלצות אני אשמח לשמוע.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תפתח את המארז תוך כדי עבודה של המחשב תראה שהכל מחובר כמו שצריך ומחוזק למקום

תבדוק עם יש אבק במאווררים

פורסם
  • מחבר

סיימתי להרכיב אותו לפני שבועיים בערך.

הכל שם מחוזק ונטול אבק. הבעיה היא רעש של המאווררים.

פורסם

אז פשוט תחליף למאווררים יותר שקטים ותחליף את הקירור של המעבד באחד עם מאוורר יותר שקט

תעשה חיפוש על מאווררים בפורום

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאני צריך להחליף ליותר שקטים. השאלה היא לאיזה?

כמעט בכל מקום שמבקשים מאוורר שקט ה AC שיש אצלי מומלץ.

פורסם

כמה עקרונות:

* המארז שלך די שקט באופן כללי. אותו אין צוריך להחליף.

* כל קירור אקטיבי למעבד מעל 150 שקלים הוא בדרך כלל שקט. שקט מאוד. אני מציע שתשקול את הFREEZER למיניהם. מאוד מאוד שקטים.

* מאווררים גדולים של 120MM של יצרנים מוכרים לא יעשו לך בעיות של רעש.

מה כן יכול להיות המקור?

*קירור של הצ'יפסט - הם נוראיים. אם משהו גורם להרבה מאוד רעש, זה הקירור הקטן והמעצבן הזה.

* קירור כרטיס מסך. תנתק אותו ותבדוק אם הוא באמת לא פרובלמטי. כי הם בדרך כלל לא פחות גרועים מקירור הצ'יפסט.

* HEC 300 ART הוא ספק זוועה מבחינת רעש. הוא גם מאוד מגביל בשדרוגים. לדעתי הדבר הכי אפקטיבי שתעשה יהיה להחליף אותו - ENERMAX 350W פשוט ב280 שקלים יהווה תחליף מצויין ושקט יותר מג'וק בלי מיתרי קול.

ובאופן כללי, יש לנו פורום אוברקלוקינג וקירור, והם מתעסקים בכל עניין השקט.

הועבר.

פורסם
  • מחבר

בקשר לפורום, צודק :s07:

ולשאר הדברים:

ממה שראיתי הפריזרים למיניהם לא תואמים לסוקט 478 ככה שהם לא יתאימו (או שאולי הם כן?). איזה קירור אחר מומלץ שכאמור כל מה שמעניין אותי זה שקט

וחשוב להתחשב בזה שהמחשב לא יהיה בOC.

אני שואל שוב לגבי הקירור הפאסיבי, יש מצב שזה יעבוד עם סידור המאווררים הנוכחי או שכדאי לרדת מהרעיון?

מאווררים. יש יותר שקטים ממה שיש לי כרגע ושהם עדיין אפקטיביים?

הלוח הוא אסוס P4P800-E DELUX ובלוח זה הקירור של הצ'יפסט הוא פאסיבי ככה שהוא לא יכול להרעיש.

הכרטיס מסך שקט לגמרי, כבר בדקתי אותו בעבר.

הספק הוא באמת מקור רעש לא קטן, ברגע שאני חוסם את היציאה שלו עם היד יש ירידה משמעותית של שקט.

אני מעדיף לקנות את הרכיבים בנועה וממה שראיתי האנרמקס הכי זול שיש להם הוא ה Liberty400W וזה נראה לי טיפה אוברקיל בשביל מה שאני צריך.

איך הספקים של FSP? ממה שקראתי פה הם גם חרישיים.

העניין הוא שאני רוצה לקנות פעם אחרונה ולא להתעסק עם הבעיה הזו יותר ככה שאני מוכן להשקיע גם קצת יותר אבל בלי להגזים ולקנות דברים שאין להם הצדקה.

התגלצ'תי לי קצת ברשת ויש לי כמה שאלות חדשות.

איך המוצרים של SilenX(ספק, גוף קירור למעבד ומאווררים למארז)? לפי הנתונים שלהם הם ממש ממש שקטים. יש אותם בארץ?

כנ"ל המוצרים של SilverStone. ממה שראיתי יש להם ספק וגוף קירור פאסיביים שנראים מעניינים.

http://www.lascala.co.il

פורסם

בקשר לקירור יש לך את -THERMALTAKE BIGTYPHOON

המחיר בנועה קצת מוגזם הנה יותר זול-http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6331

בקשר לספקים של FSP לפי מה שידוע לי הם בסדר גמור ובהחלט יספיקו לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים