עבור לתוכן

7900GS OC נסיון ראשון - נוספו בנצ'מרקים עמ' 3

Featured Replies

פורסם

משחקים כבדים מאמצים יותר לא?

פורסם

לא.

פורסם

משחקים כבדים מאמצים יותר לא?

לא.

טעות אני חושב , משחקים זה הדבר שלמענו יצרו את הכרטיס הנפלא הזה שנקרא כרטיס מסך (גם כרטיס אשראי שמן , אבל זה כבר לא קשור...) , ומה שתכלס האיש שפתח את הת'ראד יעשה עם הכרטיס המומהר שלו יהייה לזרוק עליו משחקים כבדים , שבניגוד לתוכנה הסינטטית הקבוע של ATI (אני לא אומר עליה שום דבר רע , תוכנה מצויינת) , משתמשים ברזולוציות גבוהות , מפעילים פילטרים שדורשים מכרטיס המסך עוצמת עיבוד חסרת תקדים ובכלל , מאמצים אותו הרבה יותר מתוכנה ששוקלת פחות מ10 מגה ולא יכולה להכיל יותר מדיי סצנות שממש קורעות את כרטיס המסך כמו משחקים :screwy:

פורסם

תתפלא....

אבל במשחקים יש סצנות שלוקחות רק 80% מהכרטיס מסך ואילו יש סצנות שממש טוחנות את הכרטיס מסך...

בגלל זה במשחקים הפרימים לשניה יכול להיות 150 בכמה סצנות ולרדת ל-50 בסצנות מסוימות

אבל בתוכנת מאמץ...המאמץ הוא קבוע והוא 100% מאמץ ולא משתנה..

פורסם

תתפלא....

אבל במשחקים יש סצנות שלוקחות רק 80% מהכרטיס מסך ואילו יש סצנות שממש טוחנות את הכרטיס מסך...

בגלל זה במשחקים הפרימים לשניה יכול להיות 150 בכמה סצנות ולרדת ל-50 בסצנות מסוימות

אבל בתוכנת מאמץ...המאמץ הוא קבוע והוא 100% מאמץ ולא משתנה..

יש בזה משהו , אז אם כבר אז שישתמש בתוכנה ששמה הולך לפניה ככלי בדיקה אמין לכרטיסי מסך שעברו אוברקלוק , למשל 3DMARK ודומיו , כמה לופים שלה בהחלט ישחטו את הכרטיס מסך ואפילו "יגידו" לך אם הכרטיס שלך עומד בכזה עומס על אוברקלוק לאורך זמן , הריי יהייה מאוד מעצבן על כל חצי שעה של משחק לכבות את המחשב ולחכות שכרטיס המסך המחוזק שבתוכו יתקרר נכון?

פורסם

הכרטיס מנוצל תמיד במלואו, הוא אף פעם לא "נח".

גם אם זה במשחק הכי ישן על ההגדרות הכי הנמוכות, וגם אם זה במשחק הכי חדש בהגדרות שהכרטיס יקרטע.

פורסם

הכרטיס מנוצל תמיד במלואו, הוא אף פעם לא "נח".

גם אם זה במשחק הכי ישן על ההגדרות הכי הנמוכות, וגם אם זה במשחק הכי חדש בהגדרות שהכרטיס יקרטע.

מצטער ששוב אני מתנגש בך , אבל באפליקציות 2D למשל הכרטיס מסך מכבה חומרתית חלק היחידות העיבוד שלו בשביל לחסוך במתח , חום , ומתח למאווררים שלו , בכל מקרה לדעתי REALIFE STRESS TEST יכול להגיד בצורה הכי טובה האם הכרטיס מסך עבר OC מסוכן או לא , חוץ מזה יש הבדל בין לצפות כמו זומבי בסצנות היפייפיות של 3DMARK06 וממש לשחק במשחק שדומה לאחת מהם...

פורסם

אנחנו מדברים עכשיו רק על מצב 3D. מצב 2D זה עולם אחר לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

תוצאות 3DMARK06 ללא OC:

4020

נתוני ריצה (OC):

ליבה 500 (450) שיפור של 11%

זיכרון 750 (660) שיפור של 14%

תוצאות 3DMARK06

4401

שיפור של 10%

אבל שיפור של 12% בתוצאה של HDR/SM3

ושיפור של 11% בתוצאות של SM2

תוצאות מצוינות! כמעט כל השיפור במהירות שעון הולך לביצועים ועדיין לא ראיתי את הכרטיס ביותר מ- 59C, יש לו עוד מה לתת!

[attachment deleted by admin]

פורסם

יפה מאוד תוצאה לא רעה:)

המעבד שלך כל כך גרוע אבל:\ שלי חד ליבה ומוציא כמעט כמוהו

פורסם

תוצאה מצוינת, נחכה לראות לאן עוד תוכל לדחוף את חיית הOC הזאת , אני מאמין שתוכל להגיע גם למשהו גדול כמו 30% שיפור , משהו אתה יודע שם ממש תרגיש במשחקים שהכרטיס עומד יותר טוב בשימוש בפילטרים וכאלה

פורסם

תאמת...לא ציפיתי לתוצאות כאלה מהכרטיס הזה...

הם גבוהות מהמצופה!! אני ממש מחכה לראות מה יהיה בסוף!!!

כרטיס מעולה תתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים