פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים 19:15במחלף ההלכה , בדיוק מול המצלמה, נראה שהתיישבה משפחה לפיקניק... הם פשוט יושבים על הכביש(רואים אותם כשהמצלמה מסובבת לכיוון צפון)(אגב, זה גם חידוש, ממתי המצלמות מסתובבות ?)
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים רדפתי עכשיו אחרי מכונית עד שהיא הגיעה (כניראה) לרוקח, ואז היה כתוב לי "המצלמה לא פעילה"
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים השנה הראשונה שלי בנתיים אין הרבה אקשן... זה נראה כמו blast zone לפני שמפוצצים בניין. זה מפחיד Finde the infidels and take no prisoners
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים יש שוטר מסכן שעומד לבד עם האופניים שלו במחלף הרצליה והמצלמה ברוקח משום מה לא משדרת..
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים כל מה שיצא לי לראות זה 12 כופרים על קורקנטים קורקינט זה לא כפירה, אלא מצווה!
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים בארלוזורוב יש הרבה אקשן... ארבעה אמבולנסים וניידת עברו שם בערך בשתי דקות
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים על מה אתם מתמקדים?? עכשיו בהרצליה (פה אני אשאר) עברו 4 כופרים על אופניים עוד זוג הולכים לארוב לכולם + Evanescence - Weight Of The World שילוב מצויין (במקרה יש לי ת'אלבום D: ) בקרוב נעבור לגאנס ואז איירון =]
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים כרגע עברו שתי אמבולנסים על הגשר בגלילותאחד מהם נוסע לכיוון דרום.. עבר עכשיו את לה גוורדיה.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים אם אני יהיה חולה ביום שישי אני יצוד תאונות דרכים בלילה עריכה: עברו שתי מכוניות במחלף השלום. וניידת. עריכה 2: תפסתי אותה גם בהלכה... רוקח לא עובד אז אני מחכה בקק"ל
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים עכשיו בהרצליה (פה אני אשאר) עברו 4 כופרים על אופניים ואיך נקרא וזה שאתה פה באינטרנט ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.