פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים ירדתי דיי דרסטית מאז שיצאתי מקרבי, 10 קילו בחודשיים, והמשקל עומד כרגע על 52...בגובה של 1.74רציתי לדעת מה המשקל המינימלי...?
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים הצבא זה רק קצה הקרחון.... עים מישקל כזה יכולך להיות לך נזק מוחי, נזק הורמונלי ונזקים נוספים בילתי הפיכים לגוף ונפש...עים מישקל כה נמוך זה כבר מחלת נפש ששמה אנורקסיה.תיקח את עצמך בידיים לפני שיהיה מאוחר מידי ואים טתה לא יכול לבד אז פנה לערה מיקצועית.דן
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים זה שאתה בתת משקל (ואתה בתת משקל) לא אומר שיוציאו אותך מהצבא, תקבל 24. כדאי שתפנה לגורמים מתאימים לטיפול.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מחבר ירדתי את המשקל הזה מאז שהפסקתי מסלול...אני פשוט לא מסוגל לאכול את האוכל ביחידה שלי...כל כך לא סטרילי ודוחה, סגרו אותו כבר 5 פעמים השנה בגלל זה.עד כדי כך המשקל מסוכן?כי בגיוס הייתי משקל דומה ונתנו לי 82..עליתי לכמעט 60 בקורס ועכשיו בחזרה ירדתי הכל. :-\
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים למה כולם נרתעים מקב"ן כאילו זה שטן? אולי קודם תפנה לרופא יחידה ותראה מה הלאה?
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים הוא לא ישלח אותו לקב"ןיש לי אחת בבסיס שהיא גם לא אוכלת בבסיס ויש לה לינת בית מהרופא היא תת משקל גם היא יכולה לצאת מהצבא אם היא רוצה
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים לא התכוונתי שישלחו אותו לקב"ן. רק רשמתי שכולם מדברים על קב"ן כאילו זה משהו לא מהעולם הזה, כולה פסיכיאטר.על תת משקל לא מוציאים מהצבא (אלא אם זה חמור), אולי יש לה בעיות ת"ש אחרות.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים עם גובה כזה ומשקל כזה יש מצב גדול שיורידו לך ל 45 (פסילת מקצוע)אני לא יודע בדיוק איך זה הולך העניין של הגובה והמשקל
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מחבר תודה רבה על התשובות...פשוט לא רציתי להישלח לקב"ן, שיגעו אותי שזה פוגע באזרחות.צום קל אנשים שיהיה לכם...למי שצם [=
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מוזר מאוד.אני שוקל 55 בערך וגובה 1.76 ונתנו לי פרופיל 82 ויש לי עוד 1001 בעיות אחרות.אמרו לי שבשביל שהמשקל שלך יוריד פרופיל אתה הגובה כזה אתה צריך לשקול בערך 45 קילו.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים חברה במקרה כזה יש דבר שקוראים לו בן אדם "סטרילי" ואז יביאו לך מנות חמות או מה שתבחר לאכול אבל תזיז תעניינים כדי להוציא דבר כזה אל תדפוק את הגוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.