פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים הצום היה קל. גמר חתימה טובה ושנה טובה לכולכם!!!!"הצום עבר ברוך השם הכי קל שבעולםמשנה לשנה הוא הופך לקל יותר"סתם לידע כללי זה שהצום עבר בצורה קלה זה לא כל כך טוב לפי הדת אתה צריך לצום יעיל ולא קל כלומר לענות את עצמך....אבל העיקר שצמת
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים הצום היה קל. גמר חתימה טובה ושנה טובה לכולכם!!!!"הצום עבר ברוך השם הכי קל שבעולםמשנה לשנה הוא הופך לקל יותר"סתם לידע כללי זה שהצום עבר בצורה קלה זה לא כל כך טוב לפי הדת אתה צריך לצום יעיל ולא קל כלומר לענות את עצמך....אבל העיקר שצמתקל זה STATE-OF-MIND. אני בטוח שלגוף שלו לא היה כ"כ "קל". חוץ מזה, מה הוא אמור לעשות אם קל לו, לצאת לריצה כדי להקשות?
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים צום קל באמת, המזג אוויר היה מעולה ליום כיפור, כול הכבוד אלוהים שיחקת אותה
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים אני צמתי רק בערך מ-5 היה לי קשה שהייתי בבית כנסת חחחלא נורא לא נשברתי אל תדאגובתחילת הצום הייתי בבית כנסת אח"כ נשארתי עם חברים עד מאוחרובצהוריים הלכתי לבית כנסתוזהוגמר חתימה טובה ואני מקווה שהיה לכם צום מועיל!!!
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים כולם ביקשו סליחות רק אני התעסקתי עם ידידה סעמק, איזה מצפון יש לי עכשיואני לא יודע מה זה יותר, עצוב או חסר טקט
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים מחבר מאחל לכול חברי האתר גמר חתימה טובה,שנה טובה,שתחתמו בספר חיים טובים שיפתחו לפניכם ולפני עם ישראל כול שערי הטוב וההדר שיש
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים עבר טוב מאד בייחד עם מזג האוויר הנפלא. גמר חתימה טובה לכל הצמים.. :yelclap: :yelclap:
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים הולך לטיילת בת-ים כמו כל שנה לפגוש חברים טובים מהעבר,מעבירים את הזמן בסבבה.מחר אני ינסה לישון כמה שיותר,וילך לבית הכנסת לנעילה.אני מקווה שאתה בסדר שמעתי שהיו דקירות שם...גמר חתימה טובה לכולם למרות שזה אחרי
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אני מקווה שאתה בסדר שמעתי שהיו דקירות שם...גמר חתימה טובה לכולם למרות שזה אחריבסוף לא הלכתי,שמעתי מה קרה שם,כמה לא מפתיע...
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים חחחח אני גר בבת-ים אבל אני לא עבריין אל תדאגו חחחויש שם מדי פעם דקירותאני לא עבריין!!!!!
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים חחחח אני גר בבת-ים אבל אני לא עבריין אל תדאגו חחחויש שם מדי פעם דקירותאני לא עבריין!!!!!אה! אז הנה אתה!
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים חחחח אני גר בבת-ים אבל אני לא עבריין אל תדאגו חחחויש שם מדי פעם דקירותאני לא עבריין!!!!!לא כל מי שגר בבת-ים הוא עבריין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.