פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מאחל לכולם שנה טובה,גמר חתימה טובה וצום קללאלו שצמים מביס לביס תהנו מכול רגע!ובכלל,מה אתם הולכים לעשות ב"כיפור"?אישית אני הולך להיות בבית הכנסת,אצלנו לא מדליקים טלוויזיה וחשמל...מה אתם הולכים לעשות? ;Dעריכה:איך עבר לכם הצום??ברוך השם עבר מעולה
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אישית אני הולך להיות בבית הכנסת,אצלנו לא מדליקים טלוויזיה וחשמל...מה אתם הולכים לעשות? ;Dגם אני, אני בערב יום כיפור בבית הכנסת, משום מה אני אוהב את האווירה וגם פעם בשנה לבקר שם...וגם אנחנו ביום כיפור נהיים דתיים, לא טלוויזיה לא מחשב (חשמל כן, לא להגזים), פעם בשנה לשנות שגרה, שקט ממכר כזה.יכול להיות בערב עצמו אני, כמו בכל שנה אדבר עם חברים ככה עד 2 -3 בלילה ואז אדפוק שינה עד 12-13.צום קל, וגמר חתימה טובה.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים הולך לטיילת בת-ים כמו כל שנה לפגוש חברים טובים מהעבר,מעבירים את הזמן בסבבה.מחר אני ינסה לישון כמה שיותר,וילך לבית הכנסת לנעילה.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מחבר קצת מידע על יום הכיפורים ועשרת ימי התשובהhttp://kaye7.school.org.il/yom_kippur.htm
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים צום קל וגמר חתימה טובה לכולם יום כיפור זה יום של חברים של פעם בשנה יש אנשים שרואים אותם רק בכיפור
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים כל אלה שמאחלים צום קל כנראה לא מבינים למה צמים ביום הכיפורים. צום לא אמור להיות קל, הוא אמור להיות יעיל. הצום אמור להיות קשה ומענה, על מנת שהאדם יהיה יותר מרוכז. מה זה עזר לכם הצום אם הוא היה קל תגידו לי?! אז אני מאחל לכולם צום יעיל וגמר חתימה טובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.