פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מה אזרחות במדינה שחברה באיחוד נותנת לי בעצם?..עדיף אתר או משהו שמאגד את כל הזכויות, אם אין אז גם תשובות כאן יועילותודה מראש
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים לי יש אזרחות גרמנית1.מעבר יותר מהיר בשדות תעופה האירופאים וגם ארה''ב2. יש לך ויזה חופשית לארצות הברית בלי שתצטרך לעשות3.לימודים מגורים בכול הארצות החברות באיגוד4.גם לבנים/בנות שהיו לך גם להם יהיה אזרחותכל קורס בצבא או עם אתה רוצה לעשות קבע אתה חייב אישור מהשגרירות כי צבא ישראל נחשב צבא זרוזהו אני חושב
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים כאילו שמערכת החינוך פה יותר טובה הם גם באיחוד אז הוא יכול ללמוד לחיות ולעבוד בכל מדינה אחרת הוא לא חייב שם
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים כןמוסדות הלימוד הסלובקים ידועים בכל העולם כ-אממ - בעצם הם לא ידועים זה שיש לו אזרחות של מדינה הנמצאת באיחוד האירופי מקנה לו אפשרות ללמוד בכל מדינה אחרת הנמצאת באיחוד האירופיף למשל סתם דוגמא באוקספורד שבאנגליה, או באונ' באיטליה וכדומה.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים לי יש אפשרות בחירה בין אזרחות צ'כית לאזרחות בולגרית..עוד לא החלטתי על מה ללכת אבל לא נראה לי שיש הבדל.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים לי יש אזרחות גרמנית1.מעבר יותר מהיר בשדות תעופה האירופאים וגם ארה''באם תופסים אותך בארה"ב שזה רק אזרחות ובעצם אתה ישראלי בלי וויזה אתה יכול ללכת לכלא
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אזרחות דרום אפריקאית נותן משהו? רק אישור שהייה באחת המדינות היפות בעולם : אני אשמח לקבל את שלך אפשר לשאול איך קיבלת אותה ד"א? והאם יש לך אחת לאוסטרליה? :-X
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים לי יש אזרחות גרמנית 1.מעבר יותר מהיר בשדות תעופה האירופאים וגם ארה''ב 2. יש לך ויזה חופשית לארצות הברית בלי שתצטרך לעשות 3.לימודים מגורים בכול הארצות החברות באיגוד 4.גם לבנים/בנות שהיו לך גם להם יהיה אזרחות כל קורס בצבא או עם אתה רוצה לעשות קבע אתה חייב אישור מהשגרירות כי צבא ישראל נחשב צבא זר וזהו אני חושב גם לי יש גרמני וזה ממש נוח חח ואת תמות מה קרה לנו בארצות הברית קבלנו את הדרכון הגרמני מאבא שלי , עכשיו לאמא שלי אין (למרות שיש סעיף איחוד משפחות) אז טסנו על גרמני המשפחה שלי משיראל כמובן ואמא שלי עם ויזה קבילה ועברנו לקנדה בשביל ליסתכל קצת ואז חזרנו לארה"ב אחרי איזה שעתיים שחזרנו דווקא לנו (אני אבא שלי ואחיות שלי) לא נתנו ליכנס בגלל הדרכון הגרמני ולאמא שלי כן זה היה ממש מצחיק. והדרכון הגרמני מעניק פשוט דברים מעולים! לא צריך לבקש ויזות , בקולות אנחנו מקבלים לארה"ב/אירופה ואני עוד טס הרבה, זה ממש טוב...
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים רק אישור שהייה באחת המדינות היפות בעולם : אני אשמח לקבל את שלך אפשר לשאול איך קיבלת אותה ד"א? והאם יש לך אחת לאוסטרליה? :-X אחי נולדתי שם.....אבא שלי נסע לעבוד שם איזה שנה ונולדתי שם....אז יש לי אזרחות......אני רוצה לנסוע לשם מתישהו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.