עבור לתוכן

כמה זמן מעבד יכול להחזיק עם OC קטן כדיי להגיע מרמה של מעבד 6300 למעבד 6400 ?

Featured Replies

פורסם

כמה זמן מעבד יכול להחזיק עם OC קטן כדיי להגיע מרמה של מעבד 6300 למעבד 6400 ?

פורסם

השאלה שלך אינה רלוונטית. מעבדים באים עם 3 שנים אחריות. כל עוד אתה לא מעלה מתח, אתה יכול להיות רגוע לחלוטין במשך 3 שנים כי על כל קילקול תקבל מעבד חדש. בעוד 3 שנים מעכשיו, בשנת 2010, בכל מקרה לא תרצה להשתמש באלנדייל, כי הוא יהיה עלטיזאכן שמוצאים באשפה.

פורסם

השאלה שלך אינה רלוונטית. מעבדים באים עם 3 שנים אחריות. כל עוד אתה לא מעלה מתח, אתה יכול להיות רגוע לחלוטין במשך 3 שנים כי על כל קילקול תקבל מעבד חדש. בעוד 3 שנים מעכשיו, בשנת 2010, בכל מקרה לא תרצה להשתמש באלנדייל, אלא במעבד 32 ליבות, לפחות.

הוא לא התכוון לזה...

הוא התכוון כמה זמן במעבד שלו יחזיק בOC...

אם הOC יציב אז אין סיבה שהוא לא יחזיק... דרך אגב.. ספק ג'נרי מתעייף אחרי כמה חודשים של OC, ככה שמומלץ ספק איכותי...

:xyxthumbs:

פורסם
הוא לא התכוון לזה...

כלומר הוא התכוון לשאול האם המעבד שלו יהיה יציב כאשר יעשה לו OC מ 1.86ghz ל 2.14ghz ?. עברית רבותיי !!!.

דרך אגב.. ספק ג'נרי מתעייף אחרי כמה חודשים של OC, ככה שמומלץ ספק איכותי...

מדוע הספק מתעייף ?, מה כ"כ מיוחד ב OC שצריך לעייף את הספק ?, הרי מבחינת הספק, מדובר רק בעוד כמה וואטים בודדים שהוא צריך לספק... נגיד שמדובר במעבד שללא OC משתמש מקסימום ב 70watts, ועשית לו OC של 10%, אז כעת המעבד ישאב מהספק עוד 7watts במאמץ, זה פשוט זניח לחלוטין, בערך כמו להוסיף מאוורר 120mm(אלא אם כן אתה טוען שגם הוספת מאוורר מארז 120mm למחשב, תגמור ספק ג'נרי תוך מספר חודשים...).

פורסם

הוא לא התכוון לזה...

אם הOC יציב אז אין סיבה שהוא לא יחזיק... דרך אגב.. ספק ג'נרי מתעייף אחרי כמה חודשים של OC, ככה שמומלץ ספק איכותי...

:xyxthumbs:

תפסיקו לדבר שטויות!!!

בשביל לעשות OC קטן ולהגיע לתדר של E6400 הוא לא צריך בכלל להעלות מתחים!!

ואם לא מעלים מתח אז המעבד מקבל את אותה כמות וואט שקיבל לפני הOC אז זה ממש לא משנה

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אני משתמש בספק ליברטי 400 W של אנרמקס קירור סטוק יספיק ? לרמה של 6400 ?

פורסם
בשביל לעשות OC קטן ולהגיע לתדר של E6400 הוא לא צריך בכלל להעלות מתחים!!

ואם לא מעלים מתח אז המעבד מקבל את אותה כמות וואט שקיבל לפני הOC אז זה ממש לא משנה

יש משהו שלא ברור לי. האם אתה טוען שכאשר עושים אוברקלוקינג, כל עוד לא מעלים מתחים, צריכת הוואטים של המעבד אינה עולה ?. פשוט נתקלתי פה בסיפורים של אנשים שעשו אוברקלוקינג של E6400 מ 2.14ghz לאזור ה 3ghz, כל זאת ללא הוספת מתח. האם אתה טוען שהמעבד שלהם ב 3ghz לא צריך יותר וואטים ?. אם הוא לא צורך יותר וואטים אז מדוע הוא מתחמם יותר ?.

פורסם
  • מחבר

יש משהו שלא ברור לי. האם אתה טוען שכאשר עושים אוברקלוקינג, כל עוד לא מעלים מתחים, צריכת הוואטים של המעבד אינה עולה ?. פשוט נתקלתי פה בסיפורים של אנשים שעשו אוברקלוקינג של E6400 מ 2.14ghz לאזור ה 3ghz, כל זאת ללא הוספת מתח. האם אתה טוען שהמעבד שלהם ב 3ghz לא צריך יותר וואטים ?. אם הוא לא צורך יותר וואטים אז מדוע הוא מתחמם יותר ?.

אפשר בבקשה שתענו לי על השאלה ששאלתי קצת למעלה האם אני יצטרך להחליף את הקירור סטוק אם אני עושה OC מ 6300 כדיי להגיעע לרמה של 6400?

פורסם

לא תצטרך להחליף את קירור הסטוק.

אני במקומך לא הייתי עושה בכלל OC בשביל לקבל עליה של 15% במהירות המעבד. אתה לא תרגיש בזה בכל מקרה, אז בשביל מה ?.

פורסם

אתה לא חייב להחליף את הקירור סטוק כדי להגיע 2.14... אתה יכול עם קירור סטוק להגיע ל 2.40 ב E6300 (כמו שזכור לי שפעם אמרו.....)

פורסם
  • מחבר

אני במקומך לא הייתי עושה בכלל OC בשביל לקבל עליה של 15% במהירות המעבד. אתה לא תרגיש בזה בכל מקרה, אז בשביל מה ?.

קונים מחשב לא שווה לנצל אותו עד הסוף אף פעם לא הרגשתי מזה מחשב ברמה כמו 6300

פורסם

הוא לא ירגיש שינוי המבחנים ירגישו.

במידה והוא עושה את זה בשביל השיאים אז כל MHZ שווה.

אם הוא עושה את זה כי לחבר שלו יש E6400 ולו E6300 והוא רוצה להיות שווה לא אז זה ממש טיפשי וקטנוני.

(אני רק נתתי דוגמא)

פורסם
  • מחבר

הוא לא ירגיש שינוי המבחנים ירגישו.

במידה והוא עושה את זה בשביל השיאים אז כל MHZ שווה.

אם הוא עושה את זה כי לחבר שלו יש E6400 ולו E6300 והוא רוצה להיות שווה לא אז זה ממש טיפשי וקטנוני.

(אני רק נתתי דוגמא)

לא זה לא כך לכל החברים שלי יש מחשבים מפגרים אפילו כשהם קונים חדש בעוד כמה שבועות הם לא יודעים לארגן מפרט אבל בכל זאת למדתי לעשות OC אני רוצה לעשות אולי אני יצליח להגיע לרמת ביצועים של מעבד 6600

פורסם

אתה חושב בקטן עם הקונרו אחי...

אני על מתח נמוך מהמקורי הגעתי ל3.0GHZ עם קירור מקורי ...

הקונרו רק צריך סביבה טובה (לוח אם טוב וזיכרון 800MHZ..) והוא עולה איזה 1-1.5GHZ בלי בעיה...

פורסם
  • מחבר

איך הוא?

?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire?

אני לא צריך את כל הפ'צרים הקטנים האלו רק לוח טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים