עבור לתוכן

מעגל ללדים אוטרה בריט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם איך אני יכול לעשות מעגל ללדים אולטרה בריט שדומה לזה:

אבל אני צריך לדעת בדיוק מה לחבר ואיך לא חצי עזרה לדוגמה:

העזרה שקיבלתי עד עכשיו היה רק חצי עזרה זאת אומרת,

קיבלתי סירטוטים של המעגל הזה אבל מסובך מידי ולא מוצג שם איך לחבר את הבטריה ולאין

זה ידוע שצריך לחבר גם נגדים כדי שהלדים לא יעלו עשן של 470 אוהם

אבל בכל הסירטוטים שנתנו לי לא הבנתי מה לעשות וכל הזמן היה שם דברים שלא ידעתי להשתמש בו, לדוגמה אדמה מזה באורגינל מינוס? כי זה לא נראה כך

התמונה הזאת זה מעגל שלם שאומר לא בדיוק איפה לחבר ומה ולאין ובאיזה חלקים עלי להשתמש

MaAGal1.gif

פשוט, ניתן להסביר על זה גם, R1,2,3 שמסומנים הם הנגד בעל קיבולת של 470 אוהם והם מתחברים לפלוס של הבטריה וללד,

משם הלד מחובר למינוס

פורסם

שלום לכולם איך אני יכול לעשות מעגל ללדים אולטרה בריט שדומה לזה:

אבל אני צריך לדעת בדיוק מה לחבר ואיך לא חצי עזרה לדוגמה:

העזרה שקיבלתי עד עכשיו היה רק חצי עזרה זאת אומרת,

קיבלתי סירטוטים של המעגל הזה אבל מסובך מידי ולא מוצג שם איך לחבר את הבטריה ולאין

זה ידוע שצריך לחבר גם נגדים כדי שהלדים לא יעלו עשן של 470 אוהם

אבל בכל הסירטוטים שנתנו לי לא הבנתי מה לעשות וכל הזמן היה שם דברים שלא ידעתי להשתמש בו, לדוגמה אדמה מזה באורגינל מינוס? כי זה לא נראה כך

התמונה הזאת זה מעגל שלם שאומר לא בדיוק איפה לחבר ומה ולאין ובאיזה חלקים עלי להשתמש

MaAGal1.gif

פשוט, ניתן להסביר על זה גם, R1,2,3 שמסומנים הם הנגד בעל קיבולת של 470 אוהם והם מתחברים לפלוס של הבטריה וללד,

משם הלד מחובר למינוס

השרטוט הזה לא אומר לאיפה לחבר???

טוב.. אני יסביר לך במילים אולי יהיה יותר מובן...

פלוס בסוללה הולך לרגל של המפסק. מהרגל השניה של המפסק יוצא חוט שמתפצל שלושה חוטים. לכל אחד מהחוטים אתה מחבר רגל אחת של הנגד ורגל שניה של הנגד לפלוס של הלד... את שלושת הרגליים של הלדים אתה מחבר לחוט אחד שהולך לאדמה ונגמר הסיפור.. ;)

מקווה שעזרתי,

עודד ב.

פורסם
  • מחבר

אופס שגיאה שלי הנה התיקון לשגיאה בשורה הזאת

התמונה הזאת זה מעגל שלם שאומר בדיוק איפה לחבר ומה ולאין ובאיזה חלקים עלי להשתמש

אני לא מבין מאיפה צצ המילה לא בשורה הזאת אבל לפי ההגיון הבראי בטח שהיה אפשר להבין שזה אכן ברור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים