עבור לתוכן

למישהו יש דרך ...איך פוסלים מקצוע בצבא?

Featured Replies

פורסם

אני מקנא בך ששרדת בצבא 3 חודשים..אני רק שבועיים בבסיס וכבר מתחנן שיעבירו אותי למקום אחר..לא יודע איך נדפקתי עם עובד כללי..בצו סיפוח היה רשום אחראי מערכות מחשוב ובסוף המפקד הבן זונה השחור הגזען הזה אמר לי תהיה מש"ק דואר :s07:..

הצבא הזה זה מקום מזדיין אחד..זה נכון מה שאומרים שאם תשתחרר מהצבא אף אחד לא יעסיק אותך בעתיד ? זאת שאלה שתמיד העסיקה אותי..

מש"ק דואר ? וואיי נשמע אחלה חחח

יש לנו אחת כזאת בבסיס בבוקר יושבת שעה במשרד עד שכולם מביאים את הדואר שלהם ואחרי זה נותנת למישהו שישלח את הדואר והיא לא עושה כלום עד 2 ככה ואז הולכת הביתה \:

• תגובות 47
  • צפיות 19.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע, מקצוע אתה יכול לפצול ב3 דרכים - פטורים, נפשי ואי התאמה מקצועית.

לפי דעתי לא יהיה לך פשוט בכלל להוציא פטור נעליים...אני בלי שום בעיה ברגל ומנסה להוציא את זה כבר הרבה זמן.. (כרגע אני על זמניים כל הזמן)..ותאמין לי בתור אחד שאין לו בעיה לצעוק על רופאים שזה בעיה.

אי התאמה מקצועית - אל תעשה כלום, תגיע בזמן...אבל כל דבר שמבקשים ממך תטעה\תעשה באדישות\אנערף...בסוף יתייאשו ממך ויעיפו אותך. בכל פרק המזן הזה ד"א יהיו לך מלא צחוקים וההתעצבנות של המפקד המעפאן שלך תעשה לך טוב על הלב לדעתי ;)

נפשי - גם בעיה...לך לקב"ן ותבכה לוש אתה לא מרוצה, מחשבות אובדניות..וכו', אתה יכול לקבל 45 תיקתק...רק אל תגזים שלא יהיה 21 :-) ותבהיר לו שאתה רוצה להמשיך לשרת פשוט התפקיד הזה הורג אותך..

ד"א חבר שלי היה מוכנאי רכב בחיל אוויר ויצא מהתפקיד לפני שבוע...הוא עכשיו בתפקיד עם 3 משמרות בשבוע שאר הזמן בבית, ככה שיש תקווה!

פורסם

אני צריך תשיטה איך להוציא גימלים ככה בחוואה...יש איזה שיטה משו טוב לעשות את זה?...

כי אף פעם לא ניסתי....

כי אני רואה הרבה שמוצאים סתם ככה לי יודע איך הם בגימלים בראים כמו סוסים

תתחיל עם החובשות

ככה ירשמו לך חום 38/9 סתם :smile1:

אגב, בתור אחד שיש לו פטור קבוע מנעליים, זה לא כל כך מסובך.

בסך הכל מבקשים הפנייה לאורטופד, הולכים לאורטופד שמכיר אותך/את ההורים שלך ומבקשים ממנו שימליץ על פטור מנעליים(הוא אזרח מה איכפת לו)

אתה חוזר עם זה לרופא יחידה(שהוא לא אורטופד) והידיים שלו דיי כבולות.

(רק לשם הבהרה - אמנם יש לי פטור מנעליים אבל זה ממש מכוער אז אני ממשיך ללכת עם הנעליים הצבאיות)

פורסם

לי יש פתור מנעלים בגלל ציפורן חודרנית.

פורסם

חברה אני די נמצא באותו מצב (חבל לפתוח נושא דומה) רק שאצלי זה עם קורס (טכנאי קשר ומחשוב - Guess Where...)

יציאה מהקורס דרך קב"ן(פרופיל 45) תדפוק לי תאזרחי? (רק למי שיודע בבקשה) ,

אם אני ייכשל בכוונה ייתנו לי עוד קורס או שכבר אין סיכוי מפאת הזמן? (אני כבר חודשיים בצבא).

פורסם

יכולים לשפוט אותך אם אתה נכשל בכוונה.

ויש גם מצב טוב שיגידו לך לעשות אותו שוב

פורסם

הקורס שלי נפתח פעמיים בשנה אז אני בספק :)

אבל אם זה מה שקורה אז איך הם יוכיחו \ יצליחו להאשים אותי שאני נכשל בכוונה? (או שאין להם צורך הם פשוט יקבעו עובדה).

פורסם

אתה באמת חושב שבצבא עושים משפט צדק? :lol:

פורסם

כבר חוויתי על בשרי שלא :'( , הצבא הזה כל כך דפוק לא הבנתי עד שהתגייסתי , פשוט אין התחשבות

אני כבר לא מדבר על הגיון כי זה נשאר באזרחות ( ארור מי שכותב פקודות מטכליות - ארור תהיה!! )

רגע בארטון , אז אם אני עושה נניח קורס עוד פעם , וגם בו נכשל , הרי חייב להיות לזה סוף לא?

והאם יציאה מהתפקיד\קורס על נפשי פוגעת בחיים האזרחיים?

פורסם

אל תדאג, ימצאו לך תפקיד אחר(והוא לאו דווקא יהיה טוב יותר)

לגביי נפשי ממש אין לי מושג מה ההשלכות באזרחות

פורסם

תתחיל עם החובשות

ככה ירשמו לך חום 38/9 סתם :smile1:

אגב, בתור אחד שיש לו פטור קבוע מנעליים, זה לא כל כך מסובך.

בסך הכל מבקשים הפנייה לאורטופד, הולכים לאורטופד שמכיר אותך/את ההורים שלך ומבקשים ממנו שימליץ על פטור מנעליים(הוא אזרח מה איכפת לו)

אתה חוזר עם זה לרופא יחידה(שהוא לא אורטופד) והידיים שלו דיי כבולות.

(רק לשם הבהרה - אמנם יש לי פטור מנעליים אבל זה ממש מכוער אז אני ממשיך ללכת עם הנעליים הצבאיות)

מה שאתה מקבל מהאורטופד זו בעצם רק המלצה לפטור..אתה צריך שישארו לך אותה.

אם באמת יש לך בעיה אני מניח שמאשרים בלי סיפורים, אם אין לך אז אני מניח שזה בעייתי...

פורסם

במקרה שלי באמת יש בעייה אורטופדית ולכן לא היה שום סיפור.

ברור שאם אין לך שום בעייה זה הרבה יותר קשה

פורסם

אתה משרת בשמשון

פורסם
  • מחבר

לא...אני מסופח ליחדה אבל משרת ברמהההההה שם בקקהההההה

אבל הייתי בשמשון השבוע וזה בסיס קקה לא כמו אצלנו קטן קומפקטי שבת בחודש עושים למרות שיש קצת חיילים

הקיצורררר הזמנתי טור לקבן אחרי סוכות

הגשתי 55

ואני בתהליכים עם הרופאים אורטופד וכו'..

המפקד שלי עצבני עליי יודע שאני עושה את כל התהלחיכים כדי לעוף משם ולפסול מקצוע

הייתי ברעיון מגד הוא אמר לי גם אם אני יפסול מקצוע אני ישאר בבסיס הזה ברמת הגולן בתפקיד אחר שנה וחצי בערך עד שאני יסבול

ואם אני ישתפר ויעבוד ולא יהיה לי פטורים עוד 4-5 חודשים הוא ימליץ עליי לעבור לשמשון חח מצחיק אותי הראש נגוזה הזה

אני הולך לקבן כמה פעמים מוריד ל 45 נפשי..

אחרי שאני מוריד את זה. ובבעזרת השם יעבור בסיס לאן שאני רוצה... אפשר לעלות בחזרה? כי אז כבר יהיה לי טוב ואני יהיה בריא כמו שור חח

פורסם

אי אפשר להעלות 45 נפשי.

שמע אחי, אני גם רוצה להגיד לך משהו,

הצבא זה מקום שקשה בו, לכולם, כאילו זה שקשה לך אין מה לעשות ככה זה, ככה אתה טורם למדינה שלך, תאמין לי אני יודע כמה הצבא מטומטם ועל השביזות המתמדת הזו, אבל ככה זה, ואתה עוד במצב טוב יחסית, אתה יוצא טוב ולא טוחן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים