עבור לתוכן

למישהו יש דרך ...איך פוסלים מקצוע בצבא?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי מה.......

חוץ ממכונאי רכב טנקים נגמשים וכל החרטא הזה....

ואני רוצה לפסול מקצוע לצאת ממנו כדי לעבור בסיס..אם לא הבנתם..

כי רק ככה אני עובר בסיס או יקרה איזה נס והמגד יחליט להעביר אותי משום מה...

לא אכפת לי להיות עובד רסר מזכירה נהג וכו' וכו' אפילו מאבטח מתקניםםםםם

רק איכשהו לפסול תמקצוע לצאת ממנו על רפואי ואם אפשר לא דרך הקבן

ואם דרכו אז למצוא איזה סיפור טוב

ואם דרך רפואי אז יש לי כבר סיבות דלקת בידיים וכאבי גב ברכיים וככל זה...שיש לי את זה אבל צריך להיות עקשן על זה יותר עם המפקד שאני לא יכול לעבוד ולהוציא עוד פטוריםםםםםם אבל אני רוצה ללכת לרופא לתת לו איזה משפטים מחץ כואב לי ככה שאני עושה ככה ולא יכול לעשות ככה כי זה מפריע לי ..

HELP !!

• תגובות 47
  • צפיות 19.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תהיה שק"מיסט :smile1:

פורסם

בוא נגיד ככה, שכשנהג עושה תאונה שוללים לו תרישיון

פורסם
  • מחבר

לא משנה מה אני יהיה משנה איך אני יוצא מזה ואני צריך עזרה שלכם תנו עצות מה לעשות וכו'...

כל אחד רוצה להיות שקמיסיט כמעט

פורסם

או שתתחיל לעשות הרבה רעש ולבקש קב"ן שאתה לא יכול להיות שקמיסט, או שתדפוק עריקות ..

פורסם

למזלי יש לי עוד הרבה זמן עד לצבא, אני מבין שזה מקום קשה.

דרך אגב לא הבנתי מה נותן לך כל הפרופילים האלה.

פורסם

למזלי יש לי עוד הרבה זמן עד לצבא, אני מבין שזה מקום קשה.

דרך אגב לא הבנתי מה נותן לך כל הפרופילים האלה.

קשה ? זה תלוי.. מוזר ? זה בטוח.

פורסם

אם כבר מדברים על פרופיל

אז מה הפרופיל הכי נמוך שאפשר להיות איתו בעתודה?

לא שיש לי בעיות רפואיות או משהו...

סתם לידע כללי

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני הולך לקבן בסוףףף לעבור בסיס ואחרי שאני עובר אני יעשה תהליכים לפסול תמקצוע על רפואיייייייי

או שהקבן יוריד לי פרופיל ל45 בגלל שאני משתגעעעע שם בבסיסיס יש לי חרדות בלאגנים בראש...

קחו אתר שמצאתי ברשת...הסברים

http://hoveret.jeeran.com/index2.html

פורסם

חח

אין בכתוב שלהלן כוונה להסתה להשתמטות או כוונה לעודד מסירת דברי כזב למוסדות הצבאיים.
למידע נוסף -> mailto:target21@speedy.co.il
פורסם

בתור אחד שהתעסק עם זה קצת בצבא-

פרופיל 45 רפואי לא הופך אותך לפסול קורסים.

קב"ן ורישום אצל קב"ן לא פוגע בך באזרחות, זו שיטת הפחדה נפוצה.

הדרך היחידה לצאת שלא דרך קב"ן היא לעשות בעיות ולדקלם שוב את המנטרה "אני רוצה פסילת מקצוע" לכל מי ששואל. הדרך הזו (ואני עברתי אותה) היא קשה.

מדובר על מלחמה שיכולה לקחת כמה חודשים שבה כל יום אתה יושב ומסתכל על הקיר.

לך למפקד שלך, דבר איתו על זה, תגיד לו שאם לא פוסלים לך מקצוע אתה יוצא מהצבא.

קח בחשבון שיכול להיות שתיאלץ לסרב פקודות, מה שיכניס אותך לריתוק או כלא אבל יזרז את התהליך.

פורסם

הייתי מכונאי מטוסים ויצאתי אחרי 4 חודשים של בלאגן שקט מה זה בלאגן שקט?

הכל חוקי-תוציא כמה גימלים שאתה יכול לך לחר"פ תלמד שיטות להוציא גימלים ותוציא כל פעם שאתה יוצא לבית תוציא גימלים אל תחזור לבסיס ושאתה בבסיס נגיד הוא אומר לך מלא שמן תמלא מים אומר לך מים תמלא שמן תביא לי את המברג תביא לו את הקרבורטור חחחחחחחחח תעשה בדיוק הפוך ,תגיד טוב ותעשה הפוך הם ישתגעו ממך ופשוט ירצו שתעוף להם משם בטיל ,זאת הדרך הכי טובה שיש!!!

אצלי הם כבר השתגעו המפקד שהיה אמור ללמד אותי תעבודה בכה דמעות שהייתי שם הוא היה מת שאני יעוף משם בכה למפקד גף(רב סרן) שיוציא אותי משם שיגעתי אותו לא נתתי לעבוד דקה כל הזמן משגע אותו הוא רס"ב איזה 20 שנה בצבא.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לעבור בסיס קודם..ואז אחרי שעברתי יהיה יותר קל להוציא גימלים

כי אני נמצא בחור רציני ברמה...ובשביל ללכת להוציא גימילים אני צריך להיות חולה סופני

אמרו לי ללכת לקבן ורק אז שאני ידבר איתו ויגיד לו למה..בתאחלסססס יעבירו אותי אחרי כמה שבועות אם הוא ימליץ עליי.....

הקטע באיזה נימה אני צריך לדבר עם הקבן הזה..שלא יחשוב אני משוגע או משהו כזההה

ועל הדרך אני כבר מוציא פטורים ..מחדש פטורים שיש לי הולך לפיזוטרפיהה.... אני צריך תשיטה איך להוציא גימלים ככה בחוואה...יש איזה שיטה משו טוב לעשות את זה?...

כי אף פעם לא ניסתי....

כי אני רואה הרבה שמוצאים סתם ככה לי יודע איך הם בגימלים בראים כמו סוסים

אז אם יש למישהו הצעות בקשר לזה זה יעזור יותר

פורסם

אני מקנא בך ששרדת בצבא 3 חודשים..אני רק שבועיים בבסיס וכבר מתחנן שיעבירו אותי למקום אחר..לא יודע איך נדפקתי עם עובד כללי..בצו סיפוח היה רשום אחראי מערכות מחשוב ובסוף המפקד הבן זונה השחור הגזען הזה אמר לי תהיה מש"ק דואר :s07:..

הצבא הזה זה מקום מזדיין אחד..זה נכון מה שאומרים שאם תשתחרר מהצבא אף אחד לא יעסיק אותך בעתיד ? זאת שאלה שתמיד העסיקה אותי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים