עבור לתוכן

למישהו יש דרך ...איך פוסלים מקצוע בצבא?

Featured Replies

פורסם

אני מכונאי רכב

זה מקצוע קקה אכושילינג

אני רוצה לצאת ממנו ולעבור בסיס

הדרך היחידה היא לפסול תמקצוע

מסיבות של בעיות בריאותיות..

אמרו לי פטור מנעליים ..רק הבעיה איך אני מגיע למצב הזה שיתנו לי אותו...

הלכתי לרופאים מומחים..הביאו לי פטורים כמעט מלא לעשות כלום

ורק מנעליים לא וכואב לי מהעבודה הזאת כל הגוףףףף

יש למישהו איזה דרך לדבר עם הרופא להגיד לו על איזה תופעה..שהוא יאכל אותה עד הסוף??..

על הידיים מפרקים ברכיים ורגליים וגב כבר אמרתי לרופאים יש לי היסטוריה על זה אני כולה 3 חודש בבסיס הזה כולי שפוך מת.....

יש למישהו איזה רעיון טוב איך להסביר לרופא מה יש לי בצורה יותר גבוהה..?

• תגובות 47
  • צפיות 19.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אתה כן רוצה לעשות בצבא?

פורסם

דווקא נשמע לי מקצוע מאד פרקטי לאזרחות.

זה נכון שפטור מנעליים יקח אותך משם אבל זה תהליך ארוך שאתה צריך תירוץ טוב בשבילו.

מהניסיון הקטן שלי בצבא, אם אתה נלחם אתה מקבל יותר מהאחרים... תוכל למצוא דרך לצאת משם אם תילחם מספיק.

פורסם

תנסה לרדת לפרופיל 45.

פורסם

תנסה לרדת לפרופיל 45.

זה לא פוטר מקצוע אלא אם יש סעיפי ליקוי מסויימים.

אז אתה תיהיה "פסול מקצוע" להיות עובד כללי לא מונע ממך להיות טבח, מכונאי רכב, או מהצד השני מתכנת, איש סיסטם וכו' בצה"ל.

הבעיה היא שאם יועדת להיות מכנואי רכב, סימן שבוא נגיד בלי להעליב אתה לא מתאים להרבה יותר מזה, כלומר שאם תעזוב את לא תקבל משהו הרבה יותר טוב.

אתה יכול לנסות לעשות רעש, והרבה ממנו ועם הרבה מזל, אולי תיהיה נהג, אחראי רכש, אפסנאי וכו'...

פורסם

פרופיל 45 זה פסול קורסים , כמובן שהוא עשה קורס מכונאי רכב , אז אם הוא יוריד פרופיל הוא יפסול אותו , הוא לא יוכל להמשיך לעבוד במקצוע שלו.

עם פרופיל 45 אפשר רק להיות עובד כללי (אבל זאת הגדרה די רחבה יש כל מיני מקצועות שאפשר לעשות ללא קורס ) .

אפשר להוריד פרופיל בדרך רפואית ולפי מה שאמרת היא לא קיימת אצלך , אפשר דרך קב"ן לפסול מקצוע.

פורסם

יש מיליון מכונאי רכב שלא עברו קורס...

פורסם
  • מחבר

קבן לא בא אצלי בזווית...אחרי זה יש השפעה לאזרחות..דיברתי עם דוד שלי הוא קבן זה כמו פסיכאטר כל מי שהולך אליו נרשם בכך שהוא מבקר אצל פסיכאטרים..

אני במקצוע הזה כי איכשהו נדפקתי..אני עתודאי במסגרת יעד למדתי עד י"ד והטובה שהייתי חייב להם זה להיות טכנאי מנתץ ...האמרים ומשאיות.. והקיצור זה מכונאי רכב...

ולהילחם על מה שאני רוצה..זה להילחם להשיג כמה שיותר פטורים ושיעבירו אותי כי אני לא מסוגכל לעבוד במקצוע הזה...

יש לי עכשיו חודש פטור ממאמץ פיזי להרים 3 קילחו בידיים להתאמץ בידיים לפתוח ברגים וסיבובים בידיים...

חוץ מלהביא מפתחות לאיש קבע שאיתי..ולמלאות שמן ומים ולנקות אני לא עושה כלום חח...

בחודש שנשאר לי אני צריך לעשות פיזוטראפיה..וללכת עוד לאורטופד..ליילל לו שזה לא עוזר לי ואני כל היום על הרגלים וכואב לי הגב הברכיים ובמיוחד הרגליים..

הביא לי מדרסי גל שאני מרגיש איתם כמו בטון

תאמינו לי שאני יכול להיות עוד אלף ואחד דברים אחרים ולא אכפת לי להיות במטבח או משהו..

אבל עדיף להיות עובד כללי ולעבור בסיס משם זה חורררר

רק צריך איזה תירוץ טוב לפסול תמקצוע מסיבה רפואית משו מקורי אבל...וכאן צריך תעזרה שלכם

להוציא עוד פטורים..כדי שאני לא יעשה שם כלום ואני יהיה עציץ...וככה יראו מה יוצא להם ממני..כלום ויעיברו אותי בעזרת השם משם...

פורסם

למה לבזבז מאות שקלים של הצבא

לך לקבן תוריד ל45

זה יקח לך בערך שבוע...

פורסם
  • מחבר

נו אני ילך אליו..ו..מה אני יגיד לו..זה הקטע..?.. .....צריך סיבות מוצדקות חוץ מזה שהמצב הבריאותי שלי לא טווב מהמקצוע הזה..כי הוא יתן לי בטח איזה תשובה יש עוד הרבה חיילים כמוך שבאים אליי בלה בלה בלה....הם והתשובות שלהם...יש לי גם בעיות אישיות וכאלה דברים שבגללם אני רוצה לעבור בסיס ולפסול תמקצוע הזה ..

צריך שילוב של שתי הדברים... לא להגיד לו שאני רואה עטלפים בלילה ולהוריד ל 45

דרך הקבן זה להוריד פרופיל ל 45 רפואי...או משהו אחר..?

ולפסול תמקצוע ל 45 זה גם רפואי..עם כל הבעיות שיש לי והפטורים אבל זה יקח יותר זמן..?

פורסם

מסכן

חבל שאצלי לפסול מקצוע זה הדבר הכי פשוט שיש, שלא כמו בשאר המקומות בצבא

אצלי זה רק "אני החלטתי לפסול מקצוע"

תגיד את זה 3 פעמים (1 לכל מפקד מעליך) חכה חודש שינסו להניע אותך מזה

ואתה חופשי :)

אה... החיים הקלים של פסילת מקצוע במצ"ח

רק חבל שאני לא עושה את זה אלא הולך להכנה :screwy:

פורסם

זה לא קל להתלהב מהקלות כשאתה בכל מקרה מנאייק :cool2:

פרופיל 45 זה פסול קורסים , כמובן שהוא עשה קורס מכונאי רכב , אז אם הוא יוריד פרופיל הוא יפסול אותו , הוא לא יוכל להמשיך לעבוד במקצוע שלו.

עם פרופיל 45 אפשר רק להיות עובד כללי (אבל זאת הגדרה די רחבה יש כל מיני מקצועות שאפשר לעשות ללא קורס ) .

אפשר להוריד פרופיל בדרך רפואית ולפי מה שאמרת היא לא קיימת אצלך , אפשר דרך קב"ן לפסול מקצוע.

45 זה לא פסול קורסים. נקודה.

אתה לא תהיה לוחם, גם לא משהו פיזי מדי, אבל תאמין לי שחברים שלי עם פרופיל 45 הם לא עובדי רס"ר

פורסם
  • מחבר

אפשר להיות אפסנאי משו על מחשבים ולעוף מהבסיס לעבור קרוב לבית יותר...מטבח ועוד מלא דברים אני רוצה לצאת מהמקצוע הזה בגלל הבעיות הבראותית שיש לי..

זה למעלה התבלבל..

נגיד ללכת לקבן ו..מה להגיד לו?

ו 45 זה פסול מקורים ופוסל מקצוע ..למי שלא יודע..חבר שלי התגייס וישר קיבל את זה על תת משקל

פורסם

מסכן

חבל שאצלי לפסול מקצוע זה הדבר הכי פשוט שיש, שלא כמו בשאר המקומות בצבא

אצלי זה רק "אני החלטתי לפסול מקצוע"

תגיד את זה 3 פעמים (1 לכל מפקד מעליך) חכה חודש שינסו להניע אותך מזה

ואתה חופשי :)

אבל אז אתה חוזר להיות מנאייק רגיל :cool2:

אני לעומת זאת יכול לעזוב את התפקיד שלי ולהשתבץ בכל תפקיד פקידותי אחר :smile1:

פורסם

אפשר להיות אפסנאי משו על מחשבים ולעוף מהבסיס לעבור קרוב לבית יותר...מטבח ועוד מלא דברים אני רוצה לצאת מהמקצוע הזה בגלל הבעיות הבראותית שיש לי..

זה למעלה התבלבל..

נגיד ללכת לקבן ו..מה להגיד לו?

ו 45 זה פסול מקורים ופוסל מקצוע ..למי שלא יודע..חבר שלי התגייס וישר קיבל את זה על תת משקל

אבל מה אתה רוצה?

להיות עובד רסר? טבח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים