פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר ואתה יודע מה באמת הכי עצוב? שהוא היה בן 18 + מה לעזאזל לבן אדם בן 18 + יש לחפש בקריית ספיר? get a life ג'יזס
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אחי אני שמח לבשר לך אתה עברייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מה אתה בכלל פותח נושא על זה........מה בישביל להראות שיצאתה גבר???גבר לא יצאתה בכללללללל אחיר שהוא שם לך בוקס אמרתה לו תתנצל........חחח מה אתה הומו???אחי תבוא אליי שבוע הבא תקבל תפרס על גבריות יתר כי לקחתה אותו במכות
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים לכל בן אדם שני פה צריך את ההודעה הזאת?dodoboy היקר,בבקשה תפסיק לאנוס אותי,בברכה,השפה העברית.אם לא שמת לב הוא התחיל את הת'רד על עזרה בהורדת נפיחות של השפתיים, לא בסיפור איך זה קרה.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים נו באמת זה היה מכוון מהתחלה לספר לנו על המעשה עבריינות שלו............בנינו מי לא יודע להוריד נפיחות......מה כבר יש לעשות לשים קרחחחחחחחחח
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים ומה הפואנטה של ההודעה שלך אם כך? רק לעצבן אנשים?בדיוק כמו ההודעה שלך בת'רד על יום כיפור... אם אין לך משהו מועיל (או לפחות חכם)להגיד, תעשה טובה, ואל תגיד את זהאתה רוצה להיות מעצבן ולא מועיל? בבקשהיש לך הרבה פורומים באינטרנט, לא צריך להרוס את שלנו
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים היות ואתה עכשיו מבין שקרח יעזור לשפתיים שלך, והיות ואנשים פה, כולל אותך, לא מסוגלים להגיב ללא גזענות (ותכף כל ההודעות האלה תמחקנה), אני חושב שהטרד מוצה.לכן.ננעל.ותכף תופיע גם רשימת האזהרות.האמת, מגיעה פה רק אזהרה אחת לפותח הטרד אדון Psychedelic. שלא יכול לדבר בלי לערב את כל קיבוץ הגלויות. אז יש לך אזהרה ראשונה מתוך שלוש. בשלישית אתה בבאן\מיוט והכי חשוב תתחיל להתבטא כמו בן אדם או שלא תתבטא פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.