פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים קיבלתי בוקס לשפה בגלל שלא נתתי לאיזה אחד כוס קולהאיך מורידים את הנפיחות? זה שטף דם כזה
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים קיבלתי בוקס לשפה בגלל שלא נתתי לאיזה אחד כוס קולהאיך מורידים את הנפיחות? זה שטף דם כזה איפה לעזאזל אתה מסתובב?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר כפר סבא..אבל זה לא ככה תמיד יש לפעמים שם אנשים דפוקים שחושבים שהעולם שייך להם. אפשר להגיד שהוא יצא בנזק הרבה יותר גדול משלי, אבל בכל מקרה לא נראה לי שקרח יכול להוריד שטף דם ****נערך ע"י אינטגרל. בלי לערב ארצות מוצא בבקשה.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר אני קיבלתי רק בוקס בשפתיםהוא בכל הפנים וכמעט התעלף שחנקתי אותושונא אנשים שמחפשים סתם מכות
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים עכשיו עברנו שכל אחד מספר את הסיפור מכות שלו ? אני מבין אותך הה וןקרח הכי יעזור לך פשוט קח את הזמן
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים תעשה חור בשתף דפ תוציא תדם וזהו..שים תחבושת מים תאכל ארטיקים שתה וודקה ותהיה מסטול ודפוק תראש בקיר שיהיה לך שתף במצב
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים נוווו בסוף הוא יהיה חתוך בכל הגוף בגללכם!!פותח התרד זה עד כדי כך חמור שאתה רוצה להפטר מזה?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים תעשה חור בשתף דפ תוציא תדם וזהו..שים תחבושת מים תאכל ארטיקים שתה וודקה ותהיה מסטול ודפוק תראש בקיר שיהיה לך שתף במצב :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.