פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אני מעוניין לבנות מטלפון רגיל -> טלפון אינטרנטיש לי אוזניות ישנות ומיקרופוןולשאלות-1. איך מחברים את המיקרופון כך שיהיה לו את החיבור שבתמונה?2. איך "לוקחים" לאוזניות אוזנייה אחת כך שאני ישמע בטלפון?3. האם אפשר השתמש בספיקר של הטלפון הרגיל, אם כן איך?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אאממממ לוקחים קונים קבל ומלחימים.... בכללי אתה לוקח את הקבל חוסף את החוטים פותח את השפורפרת ובודק איזה קבל שייך למיקרופון איזה לאוזניה אם טסטר או משהו... ואז מחבר את הראש לחוטים של המיקרופון ואת האוזיינה לראש אחר... ומחבר אותם בהתאם לכרטיס קול...
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים לא הבנתי את הסירטוטים שלך בשיטבכללי אתה רוצה לעשות את השפורפת כמיקרופון + אוזניה יפהבשפורפרת של הטלפון יש לך פשוט מיקרופון ואוזניה לרוב בלי שטויות נוספות...תחפש את החוטים המתאימים וזהואח"כ תיקנה את הפלאגים של הכניסה מונו ותלחים ותחבר בהתאםמה לא ברור?
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים אתה תמיד יכול לבקש עזרה מהחבר הכלי שלךשכחתי איך קוראים לו =Xמה אם המאוס פד??
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים מחבר --> בקשר למאוס פדיש לי את כל החומרים והכלים חוץ מהלדים שאני מתלבט מאיפה לקנות כי בעיר כל לד עולה למעלה מ5 ש"ח...חוץ מזה אני כבר יכול לבנות אותו.. =]
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים אחי אם עדיין לא הבנת. (למרות שאמרת שיכול להיות שכן) הכנתי לך שרטוט פשוט: אופציה אחת היא לקחת כבל של טלפון (בפנים יש 4 חוטים) , לחתוך אותו, ולקחת שני חוטים לאוזניה ושני חוטים למיקרופון מצד אחד, ומצד שני גם לחתוך ולקחת לכל שני חוטים פלאג של אודיו פשוט (עולה כמה שקלים...). האופציה השניה היא פשוט לקחת 4 חוטים רגילים ושוב, לקחת שני חוטים מכל צד לחבר לפלאג / לאוזניה / למיקרופון... האופציה הראשונה פשוט הרבה יותר אסתטית ובמקום שיתרוצצו לך 4 חוטי חשמל "נופלים" יהיה לך כבל אחד פשוט.. וגם יתן מראה של טלפון אמיתי. אז... מקווה שעזרתי, עודד ב.
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים אחי לפי מה שאני זוכר לא אבל תעשה ניסוי קטן ופשוט כדי לבדוק את זה... תחבר שני חוטים לפלאג אחד, תכניס אותו למחשב (לכניסה...) ותבדוק באיזה סדר של החוטים המחשב "שומע" משהו עם המיקרופון או משמיע משהו אם זה אוזניה... מקווה שהבנת את הכוונה שלי.... עודד ב.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אני ינסה להסביר את עצמי שוב יותר טוב...אתה לוקח פלאג אחד,(חיבור כמו של אוזניות..) ומחבר לו שני חוטים.אח"כ אתה לוקח את האוזניה לדוגמא, עליה יש בד"כ שני חיבורים (איפה שבמקור התחברו החוטים שלה), ואת החוטים של הפלאג מחבר לאוזניה, קודם את החיבור הראשון לראשון ואת השני לשני... אם לא עובד, לחבר הפוך, את הראשון לשני ואת השני לראשון.אם לא הבנת עדיין אני ישרטט משהו עכשיו ויוסיף עוד כמה דקות..[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.