פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים היתרון הברור זה המחיר, יהיה יותר זול לקנות משם. אבל מישהו יכול להסביר לי על החסרונות?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אין אחריות על החלקים ברגע שאתה מוציא אותם מארה"ב.אם בכל זאת תחליט לשלוח את החלקים לחבר שהוא ישלח אותם בשמו (בלי לציין שהם יצאו מארה"ב) תיקח בחשבון שזה יעלה לך הרבה כסף (משלוחים הלוך חזור + משלוחים בארה"ב) והמחשב שלך יהיה מושבת מספר שבועות.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר אז מה נראה לכם כדי לי לעשות? גם אם חלק מתקלל ואני מזמין אותו בארץ מחדש, עדיין המחשב יצא יותר זול לא?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים בהחלט כן.זה מה שאני עשיתי. (ועד היום לא התקלקל לי כלום ממה שהבאתי מארה"ב - לוח+מעבד+זיכרון+כרטיס מסך)אני לא ממליץ לך להביא כונן קשיח או כונן CD/DVD.ההבדלים במחיר קטנים יחסית והרגישות של הרכיבים האלה גדולה מאוד.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אני מניח שאתה מתכנן לנסות להבריח אותם במכס, ולכן דברים גדולים (מארז) או כבדים (ספק) לא באים בחשבון.לדעתי, הרכיבים היקרים ביותר, שהכי משתלם להביא מחו"ל הם: לוח+מעבד+זיכרון+כרטיס מסך.בארץ תקנה ספק+מארז+HD+DVD.בשביל לדעת איזה רכיבים מומלץ לך להביא במסגרת התקציב שלך, תאלץ לשאול בפורום המתאים פה באתר.http://hwzone.co.il/community/index.php?board=24.0
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אין כזה דבר על חלקי מחשב אם יש לך מוצרים שערכם עולה על 200 דולר תאלץ לשלם או לא
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים לחמוק מהמכס היא עברה על החוק - ובמסגרת חוקי מדינת ישראל וחוקי הפורום, אנו לא יכולים לעזור לך בזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.