עבור לתוכן

לקנות בחו"ל

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול כל אלה שקונים מסך בחו"ל הבנתי שמשלמים משהו בסביבות 15% מע"מ וזהו?

אם אני רוצה לקנות מסך DELL 24 שעולה 800$ (ואף פחות תלוי אם יש מבצע) אז אני אשלם 120$ מע"מ. וסה"כ 920$=כ-4000 ש"ח

עדיף מ 5500 שעולה בארץ. האם זה כדי? כי לא תיהיה אחריות בארץ... ומה קורה אם המסך מתקלקל :s05:

פורסם

ומה קורה אם המסך מתקלקל :s05:

פשוט תצטרך לשלוח אותו לחו"ל לתיקון.... אלא אם כן האחרויות היא גלובלית.

פורסם

דרך איזה אתר אתם ממליצים להזמין מחול?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זאת שאלה טובה, למישהו כאן יש תגובה?

המחירים בארץ הרבה פעמים לא מתקבלים על הדעת אפילו אם מביאים בחשבון עלות משלוח ומסים. גם זמני האספקה מגוחכים. אם אני צריך להמתין שבועיים עד שיגיע משלוח של מוצר למה לא להזמין ישירות ובמרבית המקרים גם לשלם פחות?

פורסם

אני תאמת מביא את זה עם מישהו שמגיע לארץ ככה שאני לא ממש מכיר מי ששולח את זה לארץ. לגבי האחרויות זה לא כזה נורא לשלוח את זה לשם לתיקון בהנחה שההבדל בין המחיר בארץ לחו"ל הוא שווה את זה. או אם לא מוכרים את מה שאתה רוצה בארץ (שזה קורה דיי הרבה).

פורסם

טוב נו, אם היה לי מישהו כזה כבר מזמן הייתי מתעלק עליו. אתה צודק ההיצע בארץ לעומת חו"ל הוא באמת מוגבל. וכשמביאים משהו איכותי דואגים גם לפרמיה שמנה ליבואן ולחנות. מחישוב פשוט, ואולי לא הכי מדוייק, המחיר של הזמנה בחו"ל כולל עלויות משלוח תיאורטיות ומסים זול יותר מהרכישה בארץ. הפער הוא לעתים של מאות שקלים לפריט. עכשיו, בהנחה שגם החנות בחו"ל מוכרת במטרה להרוויח איזה קופון גוזרים עלינו היבואנים בארץ ולמה?

ישנה כמובן האופציה של שירות ת"ד בארה"ב אבל אז כמובן מגיעים למלכוד שלא ניתן לרכוש בכרטיס אשראי שלא הונפק בבנק אמריקני. על e-bay אני לא ממש סומך וגם שם נתקלים בבעיות דומות. בקיצור, אם מישהו יודע על חנות שמבצעת משלוחים לארץ בצפון אמריקה או מערב אירופה אנא צרפו לינקים וחוות דעת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים