פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים לכל אלה שצמים תפרמטו את המחשב כי גם ככה הרבה אנשים לא נכנסים לאייסיקיו, מסנג'ר ועוד.... אין מה לעשות.... ואני אומר את זה לכל אלו שהמחשב שלהם עם הרבה וירוסים, קבצים לא רציפים, ו-Full קבצים שלא צריכים......... כל זה כדי שהמחשב יעבוד יותר טוב.....פרמטו את המחשב, מומלץ מאוד! גם כך יהיה משעמם ביום כיפורעריכה: סליחה, אבל אכן יום כיפור הוא יום משעמם כי ביום הזה צמים ואין חנויות פתוחות וכו'.... מה כייפי פה, וחוץ מזה זה המלצה למי שוינדוס שלו כבד יותר ממה ששוקל "אריאל שרון"!
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים משעמם ביום כיפור? יום כיפור זה בין הימים הכיפיים בשנהבדר"כ הייתי מתאסף עם אנשים ועושה על האש, אבל השנה הם בצבא אז זה בעייתי,אבל לא נורא, ותתפלא, יש יותר ממספיק אנשים שמחוברים לICQ ואנשים לדבר איתםובשביל קבצים לא רציפים קיים ה-defrag, לא עושים פורמט בשביל זה
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים יש עוד 276 ימים משעממים בשנה. לא צריך דווקא את יום כיפור כדי לפרמט את המחשב.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים לא הגיע הזמן שתעשה גוסט או image עם מערכת ההפעלה שלך? כל פעם אתה מתקין הכל מחדש?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים משעמם ביום כיפור? יום כיפור זה בין הימים הכיפיים בשנהבדר"כ הייתי מתאסף עם אנשים ועושה על האש, אבל השנה הם בצבא אז זה בעייתי,אבל לא נורא, ותתפלא, יש יותר ממספיק אנשים שמחוברים לICQ ואנשים לדבר איתםובשביל קבצים לא רציפים קיים ה-defrag, לא עושים פורמט בשביל זהכן, העיקר שהבנת את משמעות יום כיפור ואתה עוקב בקפידה אחרי המנהגים...........לשמוע משפט כמו "יום כיפור זה בין הימים הכיפיים בשנה" זו לדעתי פשוט בושה.אם אתה לא רוצה לשמור מנהגים, בחירה שלך. אבל ההודעה שלך היא פשוט פרובוקציה למי שמכבד את היום הזה אפילו טיפה.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים יום כיפור זה לא יום אבלנכון, זה יום שבו צריך להרהר במעשים שלך ולהצטער על מה שעשית לא כמו שצריך,אבל זה בהחלט לא יום אבלואני מצטער שיש לי בעיה עם הדת ה"מתקדמת" וה"סובלנית" הזאת שנולדתי לתוכה(כן, בואו ניקח תרנגול ונסובב אותו מסביב לראש. מה? פגאנים? אנחנו? בכלל לא...)
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אף אחד לא מכריח אותך להיות דוסאבל להראות כבוד בסיסי ליום הזה, כמו שאמרתי- מה שאתה עושה זה עניינך, שאר הפורום לא צריך לדעת....אני מחכה למסורתי/דתי הראשון שיעבור ויראה את ההודעה הזו o_O
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים ואז מה הוא יעשה?מותר לבן אדם לחשוב מה שבא לו ולעשות מה שבראש שלו ולכתוב כל דעה שלו כל עוד היא לא פוגעת באחרים.אני חושב אישית שלהפוך את היום הזה ליום "מנגל", זה לעשות דווקא בשביל להיות נגד הזרם, אני אישית לא איש דתי ולא מאמין יותר מדיי, לא צם, אבל גם לא עושה חגיגות מעבר ליום רגיל שלי.אין שום רע במה שהוא עושה, זה שהדת שלך אומרת שככה וככה והוא עושה ההפך אין זה אומר עליו שום דבר רע, זה אומר שהוא לא מאמין בזה.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מי שרוצה לצום שיצום מי שלא רוצה שלא יצום אבל בחיאט להפוך אותו ליום מנגל ולהסריח את כל השכונה ולגרות מאמינים וכו סתם חבל צריך לכבד ימים אילו
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אני חושב שמי שמאמין באלוהים צריך לפרמט את הראש שלו ולהתקין מערכת הפעלה נקיה מהוירוס הנורא מכל - אלוהים. בגלל הוירוס הזה שהדביק יהודים, מוסלמים ונוצרים, אנחנו, שלא מאמינים בפיות, צריכים לסבול. ובתור אתאיסט אני יכול להמליץ לך... לך תשמור מסורת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.