עבור לתוכן

טכנאי מחשבים - כל מי שמכיר את הנושא לשתף מידע

Featured Replies

פורסם

איך העבודה עצמה - מהנה ? משעממת ? כמה מרוויחים ? איפה מעסיקים טכנאים חוץ מחנויות של מחשבים ?

כדאי ללמוד ? לא כדאי ?

יש אלטרנטיבה אחרת לקורס מקסימום שנה ?

רבותי הרבה מתענינים בתחום הזה כל מי שמכיר את התחום שישתף אותנו לטובת קהילת hwzone

פורסם

איזה ידע אתה צריך?

פורסם

לא הבנתי את הקטע שלך, תהיה יותר ברור אז ננסה לעזור לך

פורסם
  • מחבר

ערכתי את ההודעה למעלה

אני אישית מתכוון להירשם לקורס עוד חודשיים בערך - אלא אם כן תודיעו לי אחרת

התכוונתי שאנשים שמכירים את התחום ישתפו אותנו שיסור הערפל מהנושא

פורסם

איך העבודה עצמה - מהנה ? משעממת ? כמה מרוויחים ? איפה מעסיקים טכנאים חוץ מחנויות של מחשבים ?

כדאי ללמוד ? לא כדאי ?

יש אלטרנטיבה אחרת לקורס מקסימום שנה ?

רבותי הרבה מתענינים בתחום הזה כל מי שמכיר את התחום שישתף אותנו לטובת קהילת hwzone

העבודה ממוחזרת אבל עדיפה מכמה דברים אחרים.מרווחים כ50-300 לתקלה ומעסיקים עוד באופן פרטי.

לא כדי ללמוד את זה אלא אם אתה ילד שרוצה להרוויח קצת כסף בקיץ מעבודה במשרה חלקית באופן פרטי וגם אז ללמוד רק את התחום לא לבזבז כסף על קורסים וכו.

פורסם
  • מחבר

חוץ מחנויות מחשבים טכנאי מחשבים עובדים במקומות אחרים -מפעלים/חברות וכו' ?

אני חשבתי יותר בכיוון לעבוד במעבדה לתיקון/הרכבה מחשבים

או לחילופין לעבוד במפעל או חברה

פורסם

בחברה גדולה כמובן יש טכנאי פרטי בדר"כ אבל הם מקבלים את העבודה בפרוטקציה או עם הרבה מאוד שנות נסיון מה שאין לך.

פורסם

מה זה טכנאי מחשבים אתה מתכוון בחנות או איש סיסטם ?

פורסם

הוא מתכוון לזה שפותר תקלות ומתקן מחשבים

פורסם

בסדר את זה הבנתי אבל גם איש של HELPDESK בחברה כחלק מהסיסטם מתקן מחשבים. מה הוא מחפש וד"א היה פה ת'רד על זה לא מזמן

פורסם

אני טכנאי מחשבים(כולה ילד בן 17) ואני עובד בחנות בעיר שלי(מעלה אדומים שולטים!!!) אני מקבל 18 לשעה+11 נסיעות...

את רוב הידע רכשתי מפירוק והתעללות במחשבים ישנים וכמובן ממכם HWZONE

רוב היום אתה רק מפרמט אבל בחלק מהמקרים אתה גם פותר תקלות מוזרות וכאלה, אבל זה תלוי איפה אתה עובד כי אצלנו רק עוד מעט יתיחילו למכור

מחשבים ואז יהיה מעניין היום זה לא ממש מעניין.

אתה יכול לפרסם מודעה בעיתון ואם אין לך כסף/אתה לא מעוניין להשקיע בפרסום בעיתון תדפיס הרבה מודעות שלך בתור טכנאי ותתלה ברחבי העיר.

פורסם
  • מחבר

בסדר את זה הבנתי אבל גם איש של HELPDESK בחברה כחלק מהסיסטם מתקן מחשבים. מה הוא מחפש וד"א היה פה ת'רד על זה לא מזמן

תן לי קשור לתרד

פורסם

אתה עושה כל היום פורמטים למחשב מרכיב מחשבים ומוכר חלקים

אם אתה בקיע בנושא ויודע שאתה יודע מה שצריך לדעת לא צריך לעשות קורסים או משהו

רק לדעת דגמים של חלקים להיות ספצ בעניין גם אני טכנאי בחנות מחשבים..

אתה צריך להיות שפיץ בשביל זה

פורסם

אני טכנאי מחשבים(כולה ילד בן 17) ואני עובד בחנות בעיר שלי(מעלה אדומים שולטים!!!) אני מקבל 18 לשעה+11 נסיעות...

את רוב הידע רכשתי מפירוק והתעללות במחשבים ישנים וכמובן ממכם HWZONE

רוב היום אתה רק מפרמט אבל בחלק מהמקרים אתה גם פותר תקלות מוזרות וכאלה, אבל זה תלוי איפה אתה עובד כי אצלנו רק עוד מעט יתיחילו למכור

מחשבים ואז יהיה מעניין היום זה לא ממש מעניין.

אתה יכול לפרסם מודעה בעיתון ואם אין לך כסף/אתה לא מעוניין להשקיע בפרסום בעיתון תדפיס הרבה מודעות שלך בתור טכנאי ותתלה ברחבי העיר.

חח חבר שלי(ירולשים) מקבל 65 לשעה.. וגם הוא בן 17...(טכנאי, אבל לא במעבדה.. המעבדה מקבלת פניות מלקוחות והוא הולך אליהם לבית..)

וחבר אחר שלי מקבל גם בסביבות ככה אבל הוא עושה משהו באיזה מקום עם לינוקס ותיכנות...(גם בן 17 וגם מירושלים)

בקיצור, מה שאני בא להגיד זה ש18 לשעה לטכנאי זה עושק....(לא מבחינה חוקית... מבחינה חוקית זה בסדר)

פורסם

יש לי כבר כרטיסי ביקור שדודה שלי עשתה לי :P :P :P

עוד כמה שבועות אני כבר מתכנן לחלק אותם .. [דלתות]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים