עבור לתוכן

שידרוג המחשב \ כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

המחשב שלי כרגע הוא :

Intel Pentium 4, 2400 MHz

512 ram

Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440

(יציאת agp)

בכל מקרה כרגע התקציב שלי הוא : 1100 ש"ח...

השאלה מה ממולץ לי לעשות , אני יכול לשדרג כך:

x800 gto agp

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14168

ב740 ש"ח....

(לא כולל משלוח)

512 ram

http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=665

ב306 ש"ח

(אגב שידרוג טוב , או שיש משהו אחר שכדאי שאני יעשה..?...)

או שכדאי לי לחכות בערך עוד חצי שנה , ואז לקנות מחשב חדש ...?

הבעיה בזה שאני חושב שזה יהיה בערך כשהוויסטה תצא , והכרטיסים החדשים יצאו לdx 10 .

ואז אני יקנה את זה די ביוקר , אולי עדיף לי כרגע לשדרג ולהישאר עם המערכת הישנה , ורק בעוד שנה וחצי (סתם הערכה...)בערך , לקנות כבר מחשב חדש....

השאלות שלי הם:

1.כמה הכרטיס מסך, והתוספת של הראמ יתרמו לי מבחינת משחקים?

2.וכמה זמן אתם מעריכים שהם ישרדו נגיד על הגדרות בינוניות?

3...והאם שווה להשקיע כרגע 1000 ש"ח בשידרוג כזה , או לחסוך אותו ולקנות בעוד חצי שנה יחד איתו מערכת חדשה כבר, כי שלי כבר ענתיקה וסתם חבל "לבזבז"?

שבוע טוב לכולם , צום קל , והעיקר תהנו מהחופש!

גל.

פורסם

כמה סטיקים של זכרונות יש לך עכשיו?

פורסם
  • מחבר

כרגע אחד..

פורסם

תעבור כבר ל-PCI-E זה כבר לא שווה AGP, כבר כמעט שנתיים עבר ליציאת PCI e כבר הרבה משתמשים עם יציאה זאת, תוכל לקנות מחשב עם צ'יפסט ישן אבל שתומך ב-PCI Express, חבל לבזבז את הכסף על כרטיס שתומך ב-AGP עדיף לחכות ולאסןף עוד קצת כסף ולשדרג למשהו אחר.... (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזיכרון....)

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת לי המלצה למחשב עם צ'יפסט ישן אבל שתומך ב-PCI Express....?(במסגרת התקציב 1100)

וממה שהבנתי אין כל כך הבדל בין agp*4 \agp*8 ל PCIEXPRESS (הבדל בהעברת נתונים...תקן אותי אם אני טועה..)

ובעצם ההבדל הוא שבעתיד יצאו רק PCI Express , זאת אומרת לא יהיה אפשר לקנות agp...(שכאמור לי זה לא משנה , כי אני לא מתכוון לשדרג אחרי השידרוג הזה.., אני רוצה עוד שנה -שנה וחצי כבר לקנות חדש...)

ושהכרטיסים יותר זולים...(בכמה מאות שקלים ..אבל ממה שראיתי לא במספיק כדי שבמחיר שאני "חוסך" אני יוכל לקנות מעבד+לוח אם...., תקן אותי שנית אם אני טועה..

תודה רבה על התגובות המהירות...

פורסם
  • מחבר

אגב יש מישהו שמסכים איתי שכדאי להישאר כרגע עם agp , ולקנות את 800 gto ועוד ראמ , במקום להחליף מערכת שלמה , ולהחליף רק עוד איזה שנה -שנה וחצי...?

פורסם

לדעתי זה לא יחזיק למעלה משנה...

גם אחרי השינויים שתעשה - ספק גדול אם דברים ירוצו על הגדרות בינוניות ברזולוציות גבוהות כבר היום...

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה להריץ על יותר מ1024X768 ....כאילו זאת הרזוליציה של המסך שלי כרגע...

האם המחשב יריץ משחקים על הרזולוציה הזאת?...

פורסם

אמור להריץ לא רע לפי בנצ'ים שאני ראיתי :xyxthumbs:

אבל, חכה אולי לחוות דעת של מישהו שיותר מבין - אני לא יודע כמה המעבד החלש ישפיע פה...

בכל אופן אתה נמצא במצב די גבולי - מצד אחד לשדרג עכשיו יכול להיות נכון - כי עוד שנה כנראה יהיה משתלם לקנות מחשב חדש

מצד שני - תמיד אפשר לחכות... כי תמיד יוצאים דברים חדשים

אם יש לך כסף עכשיו, אני הייתי קונה מחשב חדש, עם כ.מסך סביר כמו ה - 7600GT ואז משדרג רק אותו עוד שנה...

קונרו חדש בטוח יחזיק מעמד שנתיים-שלוש

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול בבקשה להגיד לי , כמה המעבד משפיע במשחקים?..יחסית לזיכרון ולכרטיס...(נגיד %30 זיכרון , 60% כרטיס מסך, ו%10 מעבד...)

פורסם

נסה למכור אם מישהו יקנה תקנה חדש אם לא אז תשדרג

פורסם

חבל על הכסף שלך

ה6800nu יחזיק לך יופי

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות...

3 דברים...

1.אתה יכול בבקשה להסביר לי למה 6800nu , יספיק לי?...ממה שראיתי הוא רק ddr , לעומת הx800 gto שהוא ddr3, (כן אני יודע שהוא לא תומך בsm3, אבל ממה שראיתי אין כל כך הבדל בין sm3 לsm2.b משהו כזה...)

2. לכמה זמן אתה מעריך המחשב שלי (ציינתי בעמוד הראשון את הנתונים...) + תוספת 512 ראמ + 6800nu יחזיק משחקים על הגדרות בינוניות?...(רזולוציה של 1024*768)....?

3. , לכמה זמןאתה מעריך המחשב שלי (ציינתי בעמוד הראשון את הנתונים...) 512 ראמ+ x800gto יחזיק משחקים על הגדרות בינוניות?...(רזולוציה של 1024*768)....?

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים