עבור לתוכן

שנה טובה לכולם וצום קל לכם לשרוד לא לאכול ! :) וסליחה למי שעשיתי לו משהו רע

האם אתם צמים 1,324 הצבעות

1. 1. האם אתם צמים

• כן ברור
    • לא
    • יש לי עוד זמן לזה...
    • אני צם כמה שאני יכול
    • אני צם למרות שעדיין אני לא בן 13
    • עושים חצי צום שותים ולא אוכלים או להפך?
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ביום כיפור אסור לעשות המון דברים...

וזה לא נכון ש80% לא צמים.. שנה שעברה זה היה יותר מחצי שהצהירו שהם יצומו, אם אני זוכר נכון.

• תגובות 60
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וזה אומר חצי שלא צמים

שזה אומר שחצי לא באמת אכפת להם לכפר על המעשים שלהם :nixweiss: ולו אפילו באקט סמלי.

פורסם

למה לכפר? אני צדיק!

פורסם

ביום כיפור אסור לעשות המון דברים...

וזה לא נכון ש80% לא צמים.. שנה שעברה זה היה יותר מחצי שהצהירו שהם יצומו, אם אני זוכר נכון.

כלומר יש את הX-(יותר מחצי) שהצהירו שהם לא יצומו, וכמובן יש כאלה שישקרו לעצמם ויגידו שהם יצומו ובסוף לא כי הם אנשים חלשי אופי שקשה להם להודות שהם לא צמים משמע זה עוד יותר פחות יצומו.

כן אני יודע אני לא נוסע יש לי אפשרות לנסוע אני עדיין לא בן 13 אבל אני יצום כמה שאני יכול יעביר תזמן בספר הארי פוטר

אני אצטרך ללמוד 3 סיפורים למבחן בספרות |: - תפוחים מן המדבר, שפרה והעוורת (אוךך אחרי סוכות אנטיגונה :pissed: )

אולי אם יהיה לי זמן אני אקרא את שר הטבעות (ספר קשה מאוד לא כמו הארי פוטר :x )

פורסם
  • מחבר

מה שהכי מעצבן שיש תערסים האלו שלובשים לבן והולכים בכבישים ומבקשים סליחה אבל בדרך מחלקים כפות ומכות לילדים קטנים

יש ילדים שלא יודעים מזה יום כיפור הכל בשביל הפוזה שלהם

פורסם

טוב לא לפתח פה דיון על ערסים שמביאים מכות ואז מבקשים סליחות.. זה פתטי.

פורסם

וזה אומר חצי שלא צמים

שזה אומר שחצי לא באמת אכפת להם לכפר על המעשים שלהם :nixweiss: ולו אפילו באקט סמלי.

להפך! אני מבקש סליחה בפומבי מכל פי שפגעתי בו!

אני לא מרגיש צורך לבקש סליחה מאלוהים או משהו-לא מאמין בו ולא פגעתי בו בשום צורה ולא מגיעה לו הסליחה שלי

פורסם

:bash:

אני חושב שהגיע הזמן להתנצל בפניי הסמיילי הזה

שכל השנה דופקים לו פטישים בראש...

:itschy:

וגם בפני זה

שמוצא את מותו

:s07:

וגם בפני הקיר

פורסם
  • מחבר

אני לא מרגיש צורך לבקש סליחה מאלוהים או משהו-לא מאמין בו ולא פגעתי בו בשום צורה ולא מגיעה לו הסליחה שלי

לא מבקשים סליחה אלה מחילה

פורסם

אכן, אם אנשים יתייחסו כמו שצריך לאנשים סביבם ויבקשו סליחה בפומבי\באופן אישי מאותו אחד שפגעו העולם יהיה טוב יותר.

כמו כן, אני בתור אתאיסט ובתור אדם מתורבת שלא מחלק כאפות לאנשים שסביבי לא רואה סיבה למה ללכת לסליחות\לצום.

לא מבקשים סליחה אלה מחילה

מחילה? ::)

זה לא סליחה? או מן סוג של חנינה?

פורסם

צם מלא.

חתימה טובה, רץ להכין את השש-בש

פורסם
  • מחבר

אכן, אם אנשים יתייחסו כמו שצריך לאנשים סביבם ויבקשו סליחה בפומבי\באופן אישי מאותו אחד שפגעו העולם יהיה טוב יותר.

כמו כן, אני בתור אתאיסט ובתור אדם מתורבת שלא מחלק כאפות לאנשים שסביבי לא רואה סיבה למה ללכת לסליחות\לצום.

מחילה? ::)

זה לא סליחה? או מן סוג של חנינה?

מחילה שיסלח לנו שינקו לנו את כל מה שעשינו את הדברים הרעים אם אתה לא מבקש מה' סליחה למה שהוא ינקה אותך מהדברים הרעים שעשיתה?

צם מלא.

חתימה טובה, רץ להכין את השש-בש

אסור לשחק שש-בש

פורסם

?!

פורסם
מחילה שיסלח לנו שינקו לנו את כל מה שעשינו את הדברים הרעים אם אתה לא מבקש מה' סליחה למה שהוא ינקה אותך מהדברים הרעים שעשיתה?

לא מאמין בו, אין לי סיבה לבקש ממנו מחילה על הדברים הנוראיים שעשיתי ::)

פורסם

ה' הזה עושה גם פאנלים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים