פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים ביום כיפור אסור לעשות המון דברים...וזה לא נכון ש80% לא צמים.. שנה שעברה זה היה יותר מחצי שהצהירו שהם יצומו, אם אני זוכר נכון.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים וזה אומר חצי שלא צמים שזה אומר שחצי לא באמת אכפת להם לכפר על המעשים שלהם ולו אפילו באקט סמלי.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים ביום כיפור אסור לעשות המון דברים... וזה לא נכון ש80% לא צמים.. שנה שעברה זה היה יותר מחצי שהצהירו שהם יצומו, אם אני זוכר נכון. כלומר יש את הX-(יותר מחצי) שהצהירו שהם לא יצומו, וכמובן יש כאלה שישקרו לעצמם ויגידו שהם יצומו ובסוף לא כי הם אנשים חלשי אופי שקשה להם להודות שהם לא צמים משמע זה עוד יותר פחות יצומו. כן אני יודע אני לא נוסע יש לי אפשרות לנסוע אני עדיין לא בן 13 אבל אני יצום כמה שאני יכול יעביר תזמן בספר הארי פוטר אני אצטרך ללמוד 3 סיפורים למבחן בספרות |: - תפוחים מן המדבר, שפרה והעוורת (אוךך אחרי סוכות אנטיגונה ) אולי אם יהיה לי זמן אני אקרא את שר הטבעות (ספר קשה מאוד לא כמו הארי פוטר )
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר מה שהכי מעצבן שיש תערסים האלו שלובשים לבן והולכים בכבישים ומבקשים סליחה אבל בדרך מחלקים כפות ומכות לילדים קטנים יש ילדים שלא יודעים מזה יום כיפור הכל בשביל הפוזה שלהם
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים וזה אומר חצי שלא צמים שזה אומר שחצי לא באמת אכפת להם לכפר על המעשים שלהם ולו אפילו באקט סמלי. להפך! אני מבקש סליחה בפומבי מכל פי שפגעתי בו! אני לא מרגיש צורך לבקש סליחה מאלוהים או משהו-לא מאמין בו ולא פגעתי בו בשום צורה ולא מגיעה לו הסליחה שלי
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים אני חושב שהגיע הזמן להתנצל בפניי הסמיילי הזה שכל השנה דופקים לו פטישים בראש... :itschy: וגם בפני זה שמוצא את מותו וגם בפני הקיר
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר להפך! אני מבקש סליחה בפומבי מכל פי שפגעתי בו!אני לא מרגיש צורך לבקש סליחה מאלוהים או משהו-לא מאמין בו ולא פגעתי בו בשום צורה ולא מגיעה לו הסליחה שלילא מבקשים סליחה אלה מחילה
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים להפך! אני מבקש סליחה בפומבי מכל פי שפגעתי בו! אני לא מרגיש צורך לבקש סליחה מאלוהים או משהו-לא מאמין בו ולא פגעתי בו בשום צורה ולא מגיעה לו הסליחה שלי אכן, אם אנשים יתייחסו כמו שצריך לאנשים סביבם ויבקשו סליחה בפומבי\באופן אישי מאותו אחד שפגעו העולם יהיה טוב יותר. כמו כן, אני בתור אתאיסט ובתור אדם מתורבת שלא מחלק כאפות לאנשים שסביבי לא רואה סיבה למה ללכת לסליחות\לצום. לא מבקשים סליחה אלה מחילה מחילה? : זה לא סליחה? או מן סוג של חנינה?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר אכן, אם אנשים יתייחסו כמו שצריך לאנשים סביבם ויבקשו סליחה בפומבי\באופן אישי מאותו אחד שפגעו העולם יהיה טוב יותר. כמו כן, אני בתור אתאיסט ובתור אדם מתורבת שלא מחלק כאפות לאנשים שסביבי לא רואה סיבה למה ללכת לסליחות\לצום. מחילה? : זה לא סליחה? או מן סוג של חנינה? מחילה שיסלח לנו שינקו לנו את כל מה שעשינו את הדברים הרעים אם אתה לא מבקש מה' סליחה למה שהוא ינקה אותך מהדברים הרעים שעשיתה? צם מלא. חתימה טובה, רץ להכין את השש-בש אסור לשחק שש-בש
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחילה שיסלח לנו שינקו לנו את כל מה שעשינו את הדברים הרעים אם אתה לא מבקש מה' סליחה למה שהוא ינקה אותך מהדברים הרעים שעשיתה? לא מאמין בו, אין לי סיבה לבקש ממנו מחילה על הדברים הנוראיים שעשיתי :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.