פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים יש לי MCE מותקן על המחשב ושאני מנסה להריץ קובץ AVI יש מסך שחור ואח"כ זה חוזר למדיה סנטר שם יש לי אפשרות לעשות RESUME - כמובן שבחירה באפשרות הזו לא עוזרת לנגן את הקובץ...מישהו מכיר את הבעייה הזאת?יש לי את כל הקודקים העדכניים וחשוב לציין שמחוץ למדיה סנטר אני כן מצליח להריץ את הקובץ...
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר הייתה לי חבילת ה- k lite full 2.77.אבל עקב המלצה מפורום אחר לפיתרון הבעייה הסרתי אותה והתקנתי את ffdshow שגם לא עזר....מה עושים?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים תוריד GSPOT. זו תוכנה אשר תאבחן את הקודקים של הסרט, ותבדוק אם הם מותקנים אצלך.http://www.free-codecs.com/download/GSpot.htm
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים כנראה הבעיה בנגן עצמו.יש מצב שאתה מנסה נגן אחר, או מנסה להתקין את הנוכחי מחדש התקנה נקיה?
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר איך בדיוק אני מסיר את הנגן? אל תשכח שמדובר כאן ב - windows media center ....הוא בא יחד עם מדיה פלייר 10
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים לא היה לי עסק עם MC, אבל אני מניח שלא אמורים להיות ממש הבדלים כלכך קריטים.בכל אופן, יש מצב להשתמש בנגן אחר במערכת הזו, או שחייבים להצמד למיקרוסופט?
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר צריך להשתמש בנגן של מיקרוסופט... הכול חלק מחבילת מדיה אחת....זהו ממשק בפני עצמו.אולי ננסה לפרמט או לתקן את ההתקנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.