עבור לתוכן

מחפש סרט מסויים - HELP

Featured Replies

פורסם

שלום.

הסרט המדובר איננו חדש אך גם איננו ישן מידי (לפי מיטב זיכרוני)

הסרט הוא סרט מדע בידיוני, איני זוכר הרבה ממנו אבל אני זוכר שהוא התמקד על בן אדם אחד שעובד שחברת מחשבים כלשהיא (ככה גם מתחיל הסרט אני חושב) ולעט לעט הוא מגלה שהכל מזוייף, ואז איזה בחורים מוזרים לבושים בחליפות לבנות רוצים לתפוס אותו והוא בורח מהם.. היה גם איזה קטע שהוא רואה איך באמת האנשים נראים.. את ההורים שלו ועוד איזה כמה שבאו לאיזה מסיבה.. והוא כולם מלוכלכים כאלה וחצי סייבורגים..

לקראת סוף הסרט הוא מגלה שהכל היה טרמית ושאיזה סופר מחשב או משהו כזה גורם לאנשים להאמין שהכל אמיתי למרות שזה לא כך.. יש איזה קטע כזה שמראים באיזה מפעל או משהו שבמקום שיוצאים החלקים המתאימים שאותם אותו מפעל מייצר יוצאים קופסאות קרטון..

ובסוף למרות שהוא כיבה את המכונה האנשים המשיכו את חייהם בלא מפריע.. כאילו לא קרה שום דבר.. למרות שהוא וחברתו ראו את העולם כמו שהוא באמת.. בלי האשליה של המחשב\מכונה.

אני מנסה להיכזר מה היה שמו אבל אני לא מצליח.. כבר מכמה ימים אני החיפושים קלים אחריו אבל ללא הצלחה..

אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא זה, בבקשה :)

פורסם

מטריקס מתאים לחלק רחב של התיאור שלך.

פורסם
  • מחבר

^^

חחח כן אני יודע אבל זה לא מטריקס, הסרט המדובר יצא לפני מטריקס (שוב, אם זיכרוני אינו מטעה בי..)

במטריקס לא היה קטע עם קרטונים נכון? ;D

והוא לא ראה את האנשים כקוד שרץ בהם, אלא כאנשים חצי סייבורדים מלוכלכים וחצי מתים כאלה..

הסרט ממש טוב והוא בהחלט מכיל את הרעיון של המטריקס עם הבדל אחד קטן, שהוא יצא לפני המטריקס (או צמוד לו) ואין לו כך כל הרבה אפקטים..

למישהו ה-SEKTOR האפור במוח מתעורר?

אם רק הייתי זוכר איזה שחקן..

Plz Help :)

פורסם

איפה ראית אותו ומתי ?!

תתקשר ליס, הוט לשאול איזה סרט שודר באותה שעה ובאותו ערוץ.. לי הם עזרו פעם..

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

^^

תודה על ההצעה, האמת שגם לי הם עזרו בידיוק באותו עיניין, אבל זה שונה.. את הסרט הזה ראיתי ליפני איזה 4-5 שנים~ אני בספק אם עוד היה YES ומתב דיגיטל אז חח..

לכן לא אוכל להעזר בהם הפעם :-\

אז אני מנסה את מזלי איתכם :xyxthumbs:

פורסם

doesn't ring a bell here...

ניסית לשאול בפורום סרטים בתפוז או משהו בסגנון? עלול לעזור לך

ואם היית זוכר עוד משהו מהסרט (כמו איזה שיר נושא או משהו כזה) זה היה מאוד מועיל

פורסם
  • מחבר

אכן ניסיתי את פורום סרטים בתפוז.. אך השעה מאוחרת.. כנראה שעוד לא ראו את ההודעה שלי..

לצערי איני זוכר שירים מהסרט.. אני בספק אם היו שם שירים עם מלל..

אף אחד לא ניזכר ??

קדימה קדימה.. זה חייב לעלות לכם לראש מתישהו.. :silly:

תתאמצו :smile1:

Plz :)

פורסם

אני חושב שאתה מתכוון לסרט eXistenZ.

פורסם

זה לא אקזסיטנס זה סרט אוסטרלי Uאחרי חצי שעה של חיפוש ב IMDB וכל מה שאני יודע עליו שזה מד"ב וסרט אוסטרלי מצאתי את הסרט קוראים לו

virtual nightmare אין עליו הרבה בIMDB אבל אם תחפש בגוגל אתה תמצא אותו

מסופר שם על בחור שרואה ברקודים על דברים וארחי כמה זמן מצליח לבטל איזה מכונה ובסוף הוא רואה את העולם האמיתי כמו שהוא שכולם חיים בעולם מורכב מקרטונים וכל מיני שטיות כאלו

בכל אופן תהנה

פורסם

The dark city אולי?

פורסם
  • מחבר

כןן !!!!

זה זה !! זה זה !!!

כל הכבוד ! :yelclap:

איך הצלחתה למצוא אותו כל כך מהר?! אני כבר יומיים מנסה.. מה הקסם?

תודה על העזרה החברה!

הסרט הוא בהחלט virtual nightmare, ממליץ לכל אחד שחובב את המטריקס לראות אותו.

:xyxthumbs:

פורסם

תאמת זכרתי שזה נראה סרט אוסטרלי ושהוא יצא אחרי המטריקס אז עשיתי חיפוש ב IMDB על סרטים של מד"ב שיצאו מאוסטרליה בין 2004- 1998 ועברתי על התיאורים וככה מצאתי אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים