עבור לתוכן

פירוק המארז לקראת צביעה- שאלה!

Featured Replies

פורסם

למי ש איודע, אני עובד כעת על פרויקט בשם קוד:fireball, אני מתכנן לצבוע את כל המארז בשחור:

1. איך מפרקים את הגג (מסודר שם עם ניטים)?

2. איך מפרקים את הפרונט (שלא יהיה בו שום דבר חשמלי או אלקטרוני לקראת הצביעה..)??

תודה לעוזרים, גמר חתימה טובה לכוווולם!

אבי.

פורסם

אתה צריך לקדוח בניטים עם מקדח ברזל 5 מ"מ בערך..

אבל אם אתה קודח אותם תצתרך לחבר אחר כך את הגג שוב עם ברגים\ ניטים חדשים.

--

לפרונט יש בדרך כלל שלושה קליפסים וברגים, אתה צריך לפתוח את דלתות המארז, להוציא את הברגים שמחזיקים את הפרונט ואז ללחוץ על הקיליפסים האלו בייד\ בעזרת מברג פיליפס..

לאחר שהוא מפורק אתה מתחיל להוציא בעדינות את כל הלדים,מפסקים וחריצי USB וכ"ו, צובע ומחזיר..

פורסם
  • מחבר

אתה צריך לקדוח בניטים עם מקדח ברזל 5 מ"מ בערך..

אבל אם אתה קודח אותם תצתרך לחבר אחר כך את הגג שוב עם ברגים\ ניטים חדשים.

--

לפרונט יש בדרך כלל שלושה קליפסים וברגים, אתה צריך לפתוח את דלתות המארז, להוציא את הברגים שמחזיקים את הפרונט ואז ללחוץ על הקיליפסים האלו בייד\ בעזרת מברג פיליפס..

לאחר שהוא מפורק אתה מתחיל להוציא בעדינות את כל הלדים,מפסקים וחריצי USB וכ"ו, צובע ומחזיר..

אתה יכול להגיד לי איפה הם נמצאים במדוייק וכמה יש מהם?

פורסם

חה.. חה.. חה?

תלוי במארז ובדגם

בגדול זה נראה כמו סיכות מתפצלות...

פורסם

בקשר לניטים.. תקדח אותם מהמרכז שלהם עם מקדח 3 מ"מ.. בד"כ מהניסיון שלי הם יפלו ישר..

מקדח 5 מ"מ זה סתם גדול מידיי...

פורסם

יש 2 שיטות לפירוק הניטים. אחת זה לקדוח דרכם עם מקדח 3מ"מ והם יוצאים. השניה גם היא קלה מאוד. לוקחים דרמל עם דיסקית חיתוך ועושים חתך על הראש של הניט שיראה כמו בורג. אחר כך מכניסים מברג בחריץ ומזיזים אותו מצד לצד. בדרך כלל הראש פשוט ישבר והשארית תיפול ואם לא אז מכה קטנה והיא נופלת

פורסם
  • מחבר

ssr זה בדוק??

פורסם

מילה שלו יותר אמינה ממילה של ה'

פורסם

כן זה בדוק. רק תוודא שבשיטה השנייה אתה חותך את הראש לכל העומק

פורסם

שיטת המקדח היא הטובה יותר ולמעשה גם הדרך הנכונה להוציא ניט שלוש שניות והניט יצא בחוץץץ

לא שהשיטה השניה לא טובה פשוט זה יותר מסובך וגם יש מצב שהפח שמתחת לניט ישרט מדיסקית החיתוך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים