פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים יש, אני חושבת (תסתכל בזאפ) אבל מה זה משנה?אתה קונה מסך לפי הצבע או לפי הביצועים?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מסכי LCD זה פריט אלגנטי הרבה יותר מביצועיאם הבן אדם מבקש מסך LCD בצבע שחור אז כנראה שהוא רוצה להתאים את זה לשאר הסביבה שבה יעמוד המסךולא חובה לענות אם את לא יודעת... לכתוב "נראה לי" לא ממש עוזר
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מסכי LCD זה פריט אלגנטי הרבה יותר מביצועיאם הבן אדם מבקש מסך LCD בצבע שחור אז כנראה שהוא רוצה להתאים את זה לשאר הסביבה שבה יעמוד המסךולא חובה לענות אם את לא יודעת... לכתוב "נראה לי" לא ממש עוזרברור שחשוב גם העיצוב, אבל אם תוכל לבחור בין שני מסכים דומים כשעל מסך אחד יש המון המלצות והוא כסוףוהמסך השני נחשב פחות טוב אבל שחור, אני חושבת שתעדיף את המסך הכסוף.ויש מסכים של LG בצבע שחור, אפשר לראות בזאפ וראיתי גם בחנותאבל איך אפשר לענות על שאלה כללית כזאת?אני ראיתי בחנות מסך 19 אינץ' שחור של LG ב-2400 שקלים ויש גם מסכי 17 שחורים אבל צריך למקד את השאלהאני לא יודעת איזה גודל מסך הוא מחפש וכמה כסף הוא מעוניין להשקיע.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר ערכתי את הכותרתמחפש מסך בגודל 19 עם חיבור DVI בצבע שחור עד 1800 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.