פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים אוקיי, בזמן האחרון הMAG 15 אינצ' (LCD כמובן) עושה בעיות קשות עם מסכים שחורים ולאחר הרבה נסיונות עם מספר מחשבים וסידורי חשמל ומתאמים הוא לא עבד ונגמרה האחריות, החלטתי ללכת בתומי על 1970HR... אני מתקשר לבאג לבקש שישמרו לי אחד בצד ואני כבר מגיע, ולהפתעתי הרבה, אזל המלאי שלהם חוץ מ2 אחרונים בצפון !-!-! אני מתקשר לכל החנויות וכולן אומרות שהמלאי יגיע לארץ רק מ10 באוקטובר, די מבאס אני יכול לחכות איזה שבוע (ככה לפחות באג אמרה שיגיע המלאי אליה לאחר יום כיפור) אך הנני שואל אם לא עדיף כבר לקחת את הגירסת 17 אינצ', או ששוווה לחכות? חוץ מזה, הרבה אנשים אמרו לי ש19 זה מוגזם אז אני צריך ללכת לראות במציאות.
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים שווה לחכות אתה לא מאמין איך 17 ניראה לך קטן אחרי שאתה מתרגל 19חוץ מזה שזה מסך מצויין ועד כמה שאני זוכר גרסת 17 לא רק יותר קטנהאלא גם בעלת נתונים פחות טובים
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים 19 ממש לא מוגזם, אני התלבטתי המון לפני שקניתיחשבתי ש-19 יהיה לי גדול מידי ו-17 מספיקאבל אחרי כמה ימים שיש לי 1970HR, הוא מדהים!וזה ממש לא ענק מידילוקח קצת זמן להתרגל, אבל אחרי שמתרגליםאתה לא תבין איך עבדת עם 17 עד עכשיו
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר אוקיי, תודה רבה רבה אני מקווה שהמסך כבר יגיע שבוע הבא ואוכל להנות בהקדם האפשרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.