עבור לתוכן

למה משמש הפילטר?

Featured Replies

פורסם

גם אני

פורסם

ואז נראה בפורום פתאום דילול מאסיבי של משתמשים , או שנשמע בחדשות על התאבדות המונית של מעבדים .

למעבדים של היום , הפלטייר המומלץ הוא 226 וואט . חוץ מכמה אנשים כאן שיש להם את הגישה ואת היכולת להרים מערכת כזאת באוויר , לא הייתי ממליץ לכל אחד להתחיל לשחק עם זה . זה שלב אחד לפני החנקן , ועם סינקים עם דלטות אתם לא תצליחו להחזיק כזה דבר בחיים .

פורסם

מישהו יכול להביא תמונה של כזה פלטיר??

פורסם

pcpowerzone_1713_5054920.gif

פורסם

מצטרף להזמנה :)

פורסם

אגב, איזה חוט מתקרר? המינוס (השחור) או הפלוס (האדום)?

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן לקנות את זה בגלל שאני בונה מערכת קירור מים

פורסם

יש אצל הדובים...

באמתף צריך לשקול ברצינות, אתם כמובן מבינים שצריך ספק של 400w רק כדי להחזיק אותו בחיים כן?

פורסם
  • מחבר

איפה בדובים?

פורסם

הפלטייה (כל הכבוד אגב לזה שתקן את כולם כאן, כי גם אני חשבתי כך, עד שאיזה מהנדס תקן אותי, הראה לי אחד בפעולה, והראה לי אמפרמטר...) נקרא כך על שם שהומצא ע"י מדען צרפתי בשם פלטייה. הפלטייה הוא כמו תנור עם צד אחד קר, צורך המון חשמל, ויוצר המון חום בצד השני שלו. אני ראיתי בפעולה אחד כזה עם קירור גז, ועם קירור לחץ אוויר, ואני אומר, תקנו איזה קירור גז טוב, זה לא בשבילכם. השמוש בדרעק הזה נדיר עד מאוד, מלבד מקרים בודדים בתעשיה אווירית, וOCים דפוקים.

פורסם

ואז נראה בפורום פתאום דילול מאסיבי של משתמשים , או שנשמע בחדשות על התאבדות המונית של מעבדים .

למעבדים של היום , הפלטייר המומלץ הוא 226 וואט . חוץ מכמה אנשים כאן שיש להם את הגישה ואת היכולת להרים מערכת כזאת באוויר , לא הייתי ממליץ לכל אחד להתחיל לשחק עם זה . זה שלב אחד לפני החנקן , ועם סינקים עם דלטות אתם לא תצליחו להחזיק כזה דבר בחיים .

צודק. תקשיבו לו, כל מילה מרמלאן ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים