פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים באוויר (בייחוד באוויר הישראלי) יש הרבה אבק.כשאתה מכניס אוויר למארז (בעזרת מאוורר למשל) אתה איתו מכניס גם אבק, שעם הזמן מצטבר על הרכיבים של המחשב וגורם לכל מיני בבעיות כמו בעיות חום.הפילטר, כששמים אותו למשל על מאוורר, מונע חדירה של אבק. צריך לזכור שהוא גם מוריד את מהירות האוויר הנכנס בכמה עשרות אחוזים.
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים זה גם די יעיל להשתיק מאוררים מרעישים מאוד כמו הדלטות,שהבעיה האחרונה שלהם היא ספיקה נמוכה ;D.
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים מחבר לא לא לזה לזה:מאוד מאוד לא סביר, זה באס של 200מה"ז ולא נראה לי שיש לצ'יפסט הזה מחלקים לשום דבר מעבר ל 133.ה PCI יהיה ב 50 וה AGP ב 100.אם יש לו מחלקים ל 166 הם יהיו ב 40 ו 80 שזה אפשרי, אבל תצטרך לפחות להוסיף פליטר למעבד בשביל שיהיה לו סיכויי לעמוד בזה.אתה גם רושם שיש בעיית תקציב, זה נשמע מוזר משתי סיבות:א.מה תעשה אם המעבד או הלוח (או משהו אחר) ישרף?ב.בשביל המחיר של מערכת המים אפשר לעשות שידרוג שיתן יותר ביצועים מהאוברקלוק הזה.למה משמש הפילטר הזה?
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים פליטר זה מין חתיכת מתכת שסמים בין המעבד להיט סינק ועובד בה זרם חשמלי שגורם לצד אחד ממש להתחמם ולצד השני להיות ממש קר כמובן שהצד הקר למעבד והחם להיט סינק
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים אההה זה לא פילטר (filter) זה פלטייר (peltier).בשילוב של פלטייר ומערכת קירור מים למשל אפשר להגיע לטמפ' מתחת לאפס.אבל תקלה קטנה בקירור של הפלטייר ונשרף לך המעבד וכל מה שמסביב.
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים יש לי אחד חמוד של 60W,קניתי אותו בשביל האתלון רבע מיקרון 650Mhz,כרגע לא בשימוש,צריך ספק יותר חזק...
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים תגידו, רוצים לארגן משלוח של פלטיירים לארץ? (ואגב, למרות שזה נכתב PELTIER, הוא היה צרפתי, אז מבטאים (וגם כותבים, לפחות בעברית) פלטייה...)
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים צרפתים שמרפתים, אף פעם לא שמתי עליהם... פס.... אני גם לא הולך לשים עכשיו ואיך בדיוק משלוח? יענו להזמין הרבה מאתר מסויים ולהתחלק במשלוח?
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים ואיך בדיוק משלוח? יענו להזמין הרבה מאתר מסויים ולהתחלק במשלוח? כן, זה בערך מה שהיה לי בראש.... ;D ואם יש מספיק משתתפים, אז אפשר לנסות להזמין מהיצרן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.