פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים זה יהיה אחלה, אבל אנחנו הכי רוצים לראות תמונות של כל הפרויקט. יש מצב שאתה מביא את המחשב שלך לקרוב משפחה? או את המצלמה אליך ( כמו שאומרים, אם מוחמד לא יגיע אל ההר, ההר יגיע אל מוחמד )
פורסם 2006 באוקטובר 719 שנים מחבר lol תוכנית המצלמה התפקששה מעט בכ"מ ביום שלישי צפוי לי משלוח גדול מדוד שכנראה יכלול כבלי ATA33, ברגים ומולקסים להפיכת הספק למודולרי. צפו להפתעה בקרוב [=מחר] מוהאהאהאה*, Zzzz [*כי 'בברכה' נשמע רשמי מדי]
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר עידכון הוחלט להזמין את החלקים מחו"ל סופית הנה ההזמנה הכמעט סופית שלי: רדיאטור- Swiftech MCR220, נחושת, שני מאווררי 120MM. בלוק לכ.מסך- Swiftech MCW60 או בלוק גרמני נדיר פרטים ולינקים בהמשך. משאבה- Atman 1200lph צנרת- 2\1" מיכל- 20 ליטר איך?
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים בינתיים לא ראינו תמונות או התקדמות. נשמח לעדכון עם משהו מוחשי? תמונות...
פורסם 2006 באוקטובר 1019 שנים מחבר אני רוצה להביא תמונות... באמת שאני רוצה :-[אבל עד שלא תיהיה לי מצלמה\נתקן את המצלמה הישנה אני לא יכול להביא. אני אנסה לטפל בזה מחר בבוקר.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים עידכון הוחלט להזמין את החלקים מחו"ל סופית הנה ההזמנה הכמעט סופית שלי: רדיאטור- Swiftech MCR220, נחושת, שני מאווררי 120MM. בלוק לכ.מסך- Swiftech MCW60 או בלוק גרמני נדיר פרטים ולינקים בהמשך. משאבה- Atman 1200lph צנרת- 2\1" מיכל- 20 ליטר איך? אני רואה שהחלטת לעבור לציוד קצת יותר רציני ממה שתכננת בהתחלה (זכור לי רדיאטור של TT :-\) המשאבה של אטמן טבולה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.