פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר לא.. בהנחה שאתה מוותר על בלוק למעבד.. בכל אופן נשמע טוב.. (למרות שאני הייתי הולך על רדיאטור איכותי יותר). בהצלחה! אין כרגע בלוק למעבד. 20 ליטר מיכל זה יותר מידי הלא כן ? לא. זה המון! במה אתה משתמש? דלי? והמשאבה טבולה? מיכל מאסיבי המשאבה טבולה.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים אם אתה מחפש חיישני טמפ'+פאן באס אז יש את HardCano13 של TT. איזה מעבד יש לך.?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים נשמע מטורף, אם תקיים הכל יצא בסטטט.כמה שאלות:1. בשביל מה לך להפוך את הספק למודולרי?2. סליחה על הבורות, אבל מה ההבדל בין סליבינג לעגל את הכבלים במחשב?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים 1) .2)כי אם אתה יודע קבלי IDE צריכים לעגל ואז להסליב וזה השוני..אממ התשובה שכתבת ל-1 לא ממש מספקת..ואני שואל: מה זה להסליב?
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים להסליב זה להכניס את כבלי הספק למין "שרוול" שכזה שמאחד אותם (מגיע בצבעים ובגדלים שונים).. נותן גם יופי וגם עוזר בזרימת האוויר במארז..
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר הוחלט על בלוק אחר לכרטיס מסך - CoolerMaster Va-Aqua. סליחה שאין עדיין תמונות, אין לי כרגע דיגיטלית
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים נשמע אחלה אבל 8 חודשים? איך הגעתה לזה? זה ממש מלא, אלא אם כן תעבוד 3 פעמים בחוש אז זה סתם הגזמה.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מחבר בגלל בעיות תקציב אני לא אוכל לקנות את כל החומרים בבת אחת... נ.ב. למי שלא הבין, -בניית מערכת קירור מיים בתקציב נמוך -בניית מארז למערכת קירור המיים -החלפת אחת מדלתות המארז ברשת (עדיין לא הוחלט אם יבוא מאחוריה פרספקט) -הוספת מספר מאווררים -#הוספת בקרי שליטה למאווררים -#הוספת חיישן לטמפ' של כרטיס המסך (קיים דבר כזה?) -#הפיכת הספק למודולרי -עיגול כבלי הIDE במארז -#סליבינג -הוספת תאורה למארז השורה הזאת מתייחסת למארז מעץ רק לקירור המיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.