פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר אני לא כותב עדיין כי אני לא רוצה לפקשש לעצמי שום דבר.למעשה סידרתי לעצמי עבודה ב 2 חנויות מראש. באחת אמרו לי שלא צריכה להיות בעיה, אבל נראה שיגיע הזמןבשניה (שאני מעדיף קצת פחות) זה בטוח ב 100% כבר. ברגע שאני אדע בדיוק איפה אני אעבוד, אני אכתוב פה. זה לא שאני מתעקש לשמור על מעטה סודיות או משהו o_O
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים חוקים או לא, אני רוצה לראות דבר כזה עובר במכס D:בעקר בגלל שכל עוד אין לו אישור ממשרד התקנים הישראלי גם אם הוא לא מקובע בחוק אין לך מה להביא אותו לכאן
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר לא שהם צריכים לדעת מה זה.זה בא בחלקים. מספיק לשלם מע"מ ולהציא את זה משםביום שלישי שאני אתקשר למשרד התחבורה הכל יתבהר.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אם זה בא מפורק תבקש מחלקאי להזמין את זה בתור חלקי חילוף לציוד חקלאי אם אני לא טועה הם פטורים ממעמ ומכס.כי אם אתה מצהיר שזה חלקי חילוף אז על חלקי חילוף לרכבים יש מכס של כמעט 50%.
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר ההורים שלי הצהירו בפניי שהם מוכנים לתת לי עזרה כספית במקרה של MXL אם אני אצטרך, ככה שרעיון הרחפת כנראה יורד מהפרקבכל מקרה, אם הוא יעלה חזרה על הפרק- אני גר בעמק. לא חסרים פה חקלאים שאני מכיר, אז לא תהיה בעיה לעשות מה שאמרתתודה על העצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.