עבור לתוכן

רחפות- יש בעיות בירוקרטיה/בעיות חוקיות בארץ?

Featured Replies

פורסם

חח גדול

• תגובות 79
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עמק יזראל אנ יגר שם בעפולה :silly::hat:

בקיצר יש כאן הרבה שטחי לגידול כול מניי דברים והכי טוב תנסה בזה כשיש גשם ::)

ובעניין משטרה על תדאג רק בעפולה ואני נוסע משוגע בקיצר בוא נגיד שאני נוסע במקום של 55 במהירות 200

אבל המשטרה אין אבל הכי טוב תנסה בלילה כשאין מכוניות על הכביש הסרגל הכי טוב שם :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תרכיב איזה רדיו-דיסק עם איזה אולטרה מתחת ותעשה אותה רחפת בלינג-בלינג :xyxthumbs:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: רחפת בלינג בלינג xD זו אחת התגובות הכי טובות שראיתי פה אי פעם.

חזק ואמץ!

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: רחפת בלינג בלינג xD זו אחת התגובות הכי טובות שראיתי פה אי פעם.

חזק ואמץ!

אה תעשה אורות ניאון מתחת ואיזה מערכת אידראוליקה וגם מערכת סטריאו ענקית :yelclap::D ;D :smile1:

פורסם

אז עד שיהיה לך את הכסף , לך תדאה .. ועזוב אותך רחפת , תחסוך עד שיהיה לך כסף לאולטרה לייט .

בתקופה הקרובה יהיו תנאי דאייה מטורפים (במיוחד בבאר שבע , אבל גם במגידו ..) . תנצל את זה עד שיהיה לך אולטרה לייט . אנשים מהמועדון שלי (ב"ש) הגיעו היום ל 13 אלף רגל !

אולטרה לייט (Ultra Lite?)= הדאון הזה עם הכנף המשולשת, שיש בו שק כזה שאתה שם בו את הרגליים?

או שבכלל זה המצנח עם הפרופלור?

חבר'ה, חייבים איזה מילון מושגים, זה לא ככה... :smile1:

פורסם
  • מחבר

אולטרא לייט- קטגוריה שלמה של כלי טיס קלים

כמה תיקונים- לדאון לעולם לא תהיה כנף משולשת, מה שדיברת עליו זה טרייק:

4X-HKE.jpg

המצנח עם המנוע- בקאי (Buckeye)

מה שאני רוצה לקנות- MXL

4X-HCR.gif

או במקרה שאני ארוויח עוד 5000 דולר ממקום לא צפוי, אני אקנה דריפטר-

4X-HCB.gif

כפי שאתה רואה, יש הרבה מבחר.

תוהה לגבי מושגים? רק תשאל.

פורסם

פיקה , מה הדרושים להמראה של MXL?

פורסם
  • מחבר

הדרושים להמראה של MXL?

לא הרבה

אפשר להמריא משדות כל עוד אין צמחיה גבוהה מדי או אבנים גדולות. אתה צריך גם שטח ממש קצר להמראה, בערך 100 מטר ואתה באוויר. בעמק יש בשפע שדות של קילומטרים על גבי קילומטרים, מקום מושלם לכל הדברים האלו.

פורסם

אולטרא לייט- קטגוריה שלמה של כלי טיס קלים

כמה תיקונים- לדאון לעולם לא תהיה כנף משולשת, מה שדיברת עליו זה טרייק:

4X-HKE.jpg

כפי שאתה רואה, יש הרבה מבחר.

תוהה לגבי מושגים? רק תשאל.

יש דבר בדיוק כזה (עם משולש באותה צורה), רק עם שק ששמים בו את הרגלים אחרי שממריאים (מהר או מצוק גבוהים למשל. רצים מהר, קופצים, ואז שמים רגלים בשק).

ראיתי את הדבר הזה בהמון תוכניות/סרטים.

אני חושב גם שמה שאני מתכוון שאליו, נקרא דאון, כי דואים איתו. אז לא הבנתי למה אמרת שלדאון לעולם לא תהיה כנף משולשת? ראיתי במו עיני.

מצטער על השיגועים וכל השאלות. תודה על התשובות.

עריכה: כמובן שגם על ה"דאון?" שדיברתי עליו אין פרופלור!, הרי אתה לא רוצה לחתוך לעצמך את הרגליים ^__^.

פורסם

כמה דלק ה MXL שותה? כמה עולה רישיון? ומתי אתה מביא לי סיבוב? =]

פורסם
  • מחבר

15-18 ליטר לשעה (דלק רגיל, 95 אוקטן)

13 אלף שקל

ברגע שיהיה לך רשיון ומעל 20 שעות טיסה (בקורס עצמו עושים כבר 17, ככה שזו לא בעיה)

פורסם

סקסי ביותר חבל שאני אפילו לא יכול לחלום על סכומים כאלה ):

במה אתה עובד אולי זה יעזור לי למצוא עבודה...

פורסם
  • מחבר

כרגע? בייביסיטר אצל דודה שלי (קבוע פעמיים בשבוע עד סוף שנת הלימודים)+עבודות מזדמנות (תיקון מחשבים וכו')

ממאי 2007- בחנות מסוימת, שמה לא יוזכר כרגע ;D

פורסם

אני לא מבין מה הקטע בלא לכתוב את שם החנות?

יש גם המון חברה פה שעובדים בחברות IT או כל חנות אחרת, ומשום מה לא רוצים לכתוב את שם החברה.

ממש דפוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים