פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים עמק יזראל אנ יגר שם בעפולה בקיצר יש כאן הרבה שטחי לגידול כול מניי דברים והכי טוב תנסה בזה כשיש גשם : ובעניין משטרה על תדאג רק בעפולה ואני נוסע משוגע בקיצר בוא נגיד שאני נוסע במקום של 55 במהירות 200 אבל המשטרה אין אבל הכי טוב תנסה בלילה כשאין מכוניות על הכביש הסרגל הכי טוב שם
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר תרכיב איזה רדיו-דיסק עם איזה אולטרה מתחת ותעשה אותה רחפת בלינג-בלינג :lol: :lol: :lol: רחפת בלינג בלינג זו אחת התגובות הכי טובות שראיתי פה אי פעם. חזק ואמץ!
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים :lol: :lol: :lol: רחפת בלינג בלינג זו אחת התגובות הכי טובות שראיתי פה אי פעם. חזק ואמץ! אה תעשה אורות ניאון מתחת ואיזה מערכת אידראוליקה וגם מערכת סטריאו ענקית ;D
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים אז עד שיהיה לך את הכסף , לך תדאה .. ועזוב אותך רחפת , תחסוך עד שיהיה לך כסף לאולטרה לייט . בתקופה הקרובה יהיו תנאי דאייה מטורפים (במיוחד בבאר שבע , אבל גם במגידו ..) . תנצל את זה עד שיהיה לך אולטרה לייט . אנשים מהמועדון שלי (ב"ש) הגיעו היום ל 13 אלף רגל ! אולטרה לייט (Ultra Lite?)= הדאון הזה עם הכנף המשולשת, שיש בו שק כזה שאתה שם בו את הרגליים? או שבכלל זה המצנח עם הפרופלור? חבר'ה, חייבים איזה מילון מושגים, זה לא ככה...
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר אולטרא לייט- קטגוריה שלמה של כלי טיס קלים כמה תיקונים- לדאון לעולם לא תהיה כנף משולשת, מה שדיברת עליו זה טרייק: המצנח עם המנוע- בקאי (Buckeye) מה שאני רוצה לקנות- MXL או במקרה שאני ארוויח עוד 5000 דולר ממקום לא צפוי, אני אקנה דריפטר- כפי שאתה רואה, יש הרבה מבחר. תוהה לגבי מושגים? רק תשאל.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר הדרושים להמראה של MXL?לא הרבהאפשר להמריא משדות כל עוד אין צמחיה גבוהה מדי או אבנים גדולות. אתה צריך גם שטח ממש קצר להמראה, בערך 100 מטר ואתה באוויר. בעמק יש בשפע שדות של קילומטרים על גבי קילומטרים, מקום מושלם לכל הדברים האלו.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים אולטרא לייט- קטגוריה שלמה של כלי טיס קלים כמה תיקונים- לדאון לעולם לא תהיה כנף משולשת, מה שדיברת עליו זה טרייק: כפי שאתה רואה, יש הרבה מבחר. תוהה לגבי מושגים? רק תשאל. יש דבר בדיוק כזה (עם משולש באותה צורה), רק עם שק ששמים בו את הרגלים אחרי שממריאים (מהר או מצוק גבוהים למשל. רצים מהר, קופצים, ואז שמים רגלים בשק). ראיתי את הדבר הזה בהמון תוכניות/סרטים. אני חושב גם שמה שאני מתכוון שאליו, נקרא דאון, כי דואים איתו. אז לא הבנתי למה אמרת שלדאון לעולם לא תהיה כנף משולשת? ראיתי במו עיני. מצטער על השיגועים וכל השאלות. תודה על התשובות. עריכה: כמובן שגם על ה"דאון?" שדיברתי עליו אין פרופלור!, הרי אתה לא רוצה לחתוך לעצמך את הרגליים ^__^.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר לא שקאתה מדבר על גלשן אווירכזה-http://hpaac.gallery.whitelands.com/files/small/photo23640.jpgזה לא נקרא דאון, למרות שהוא דואה.
פורסם 2006 בספטמבר 2919 שנים מחבר 15-18 ליטר לשעה (דלק רגיל, 95 אוקטן)13 אלף שקלברגע שיהיה לך רשיון ומעל 20 שעות טיסה (בקורס עצמו עושים כבר 17, ככה שזו לא בעיה)
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים סקסי ביותר חבל שאני אפילו לא יכול לחלום על סכומים כאלה ):במה אתה עובד אולי זה יעזור לי למצוא עבודה...
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים מחבר כרגע? בייביסיטר אצל דודה שלי (קבוע פעמיים בשבוע עד סוף שנת הלימודים)+עבודות מזדמנות (תיקון מחשבים וכו')ממאי 2007- בחנות מסוימת, שמה לא יוזכר כרגע ;D
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים אני לא מבין מה הקטע בלא לכתוב את שם החנות?יש גם המון חברה פה שעובדים בחברות IT או כל חנות אחרת, ומשום מה לא רוצים לכתוב את שם החברה.ממש דפוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.