עבור לתוכן

רחפות- יש בעיות בירוקרטיה/בעיות חוקיות בארץ?

Featured Replies

פורסם

אולי מספיק עם הספאם?

• תגובות 79
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה רחוק אתה גר ממגידו?

פורסם
  • מחבר

20 דקות בערך

אם אתה תוהה, כבר הייתי במנחת.....

וגם טסתי בדאון כבר ;D

פורסם

אז עזוב אותך אולטרה לייט, לך תדאה :)

פורסם
  • מחבר

נכון שדאון זה כיף לא נורמלי והטיסה הכי אלגנטית שיש, אבל התכניות שלי הן לערות טיסות ממקום למקום

כמו חיפה-עפולה, חיפה-ת"א, ופעם בשנה אולי גם חיפה-ב"ש, ב"ש אילת (עם מיכל דלק נוסף של 30 ליטר)

פורסם

כמה שאני מקנא באנשים כמוך ;D

פורסם
  • מחבר

מה, אנשים ש..... עובדים? o_O

אם אתה גר בחיפה, חפש עבודה. זה ממש לא קשה למצוא.

הכסף עוד לא אצלי, אני מדבר על קניה כי יש לי עבודה בטוחה ויציבה שסידרתי מראש ולא תיעלם לי פתאום.

פורסם

תעזוב. אני ועבודה זה סיפור ארוך. אבל בוא נגיד שאני לא עצלן.

פורסם

אז עד שיהיה לך את הכסף , לך תדאה .. ועזוב אותך רחפת , תחסוך עד שיהיה לך כסף לאולטרה לייט .

בתקופה הקרובה יהיו תנאי דאייה מטורפים (במיוחד בבאר שבע , אבל גם במגידו ..) . תנצל את זה עד שיהיה לך אולטרה לייט . אנשים מהמועדון שלי (ב"ש) הגיעו היום ל 13 אלף רגל !

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני הולך לעשות, רק לא בתשלום

דוד שלי מסדר לי פה ושם דאיות חינם D: לא מפריע לי לשבת במושב האחורי, זה לא פחות כיף 8)

פורסם

תשמע , דאייה זה לא כזה תחביב יקר . טיסה של שעה יוצאת משהו כמו 130-150 שקל (תלוי עד איפה גוררים אותך) , ולהטיס זה הרבה הרבה יותר כיף מסתם לשבת במושב האחורי. מי שיש לו רישיון הדרכה אגב , יכול להטיס אותך גם במושב הקדמי ..

פורסם

פיקה אתה יודע בתוך תוך שזה מגוחך

אני לא מאמין שתצליח להוציא לפועל אפילו את השליחה של דבר כזה לארץ

וחוץ מזה תנסה להתקשר למשרד הרישוי לראות מה התקנות, אם קיימות, לדבר כזה בארץ - אני לא שמתי על רחפת במרכז :-X

וזאת לא פסיכולוגיה הפוכה, זה רציונאליזציה (אחלה מילה ::)). קנה לך כלי יותר "מציאותי", אופנוע שטח קל (DT,RMX,RX,SENDA) יהיה זול בהרבה ויספק את הסחורה, או קייט או משהו. נו פשוט תסגל לעצמך תחביב יותר -"-

נ.ב.

כלי אמפיבי זה כלי שמותאם גם ליבשה וגם למים. אז כשמישהו אומר שזה כלי אמפיבי שיכול לרחף גם על היבשה וכשמישהו אחר מתקן אותו ואומר שזה כלי רק אמפיבי שיכול לרחף גם על היבשה....

מעניין למה כולם שוכחים שרחפת יכולה לשייט על כל דבר, והיא לא רק אמפיבית.
פורסם
  • מחבר

השליחה של זה לארץ זו לא בעיה. החברה שולחת לארץ.

הבעיה היא המכס וכו', צריך לבדוק כמה עולה להכניס דבר כזה לארץ למרות שכמו שאמרתי, זה מגיע בקיט לבניה אז כנראה מכס אין, ויש רק מע"מ)

בכל מקרה רחפת זו עדיפות שניה בלבד אחרי אולטרא לייט.

פורסם

בום חשמלי די להפריע.

אני רוצה סיבוב :silly:

פורסם

מקסימום אם אתה צופה בעיות אז אתה יכול להביא את זה בתפזורת... מנוע לחוד \ גוף לחוד וכו' וכך אולי גם לחסוך מיסים שונים

אותי מעניין כמה זמן יקח לשוטרים לקלות מה זז מולם :lol: או עוד יותר טוב לעבור לייד איזה ערס-מוביל :o

תרכיב איזה רדיו-דיסק עם איזה אולטרה מתחת ותעשה אותה רחפת בלינג-בלינג :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים