פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים 1 יש לי את המסך NEC 20WGX2 שמחובר לשני מחשבים עם KVM ולאחר כל ריסט הרזולוציה משתנה.2 אני עובד עם 2 המחשבים ברזולוציה 1680X1050.במחשב אחד יש לי כרטיס מסך X1800GTO2 ובשני יש לי 9600XT ובמחשב עם ה-9600XT רואים פחות טוב,מה הסיבה ??3 האם יש אפשרות לחיבור 2 המחשבים עם ה-KVM שיש לי בחיבור DVI ??
פורסם 2006 בספטמבר 3019 שנים האם ה-refresh rate זהה בשניהם?תבדוק האם בשני המסכים מוגדר מסך נכון. display properties, settings, advanced, monitorאם אתה עובד עם catalyst control center תיכנס ל- graphic settings, monitor properties, attributesתנסה לבטל את ה use extended display identification data."ובמחשב עם ה-9600XT רואים פחות טוב,מה הסיבה ??"אני מנחש שאתה עובד עם VGA לשניהם.אם אתה מכבה ומדליק את המסך יש שיפור?שוב תשחק ב- catalyst control center עם ה- adjustments תחת monitor properties."האם יש אפשרות לחיבור 2 המחשבים עם ה-KVM שיש לי בחיבור DVI ??"תחבר אחד דרך DVI והשני דרך VGA ישירות. זה יחייב אותך לבחור input גם ב- KVM וגם במסך כל פעם.ה- KVM יכול להוריד איכות תמונה.אגב איך ההשתקפויות במסך? חדר מואר וסצנה חשוכה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.