פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב חדש.אני קונה אותו בחלקים ומרכיב אותו אצל טכנאי שקרוב למקום מגורי כדי שיהיה לי למי לפנות במקרה של תקלה..עכשיו אני צריך לדעת מה לעשות בקשר למאוורר למעבד...האם המעבד מגיע עם מאורר ? האם אני חיב מאוורר (בהנחנה שאני משתמש במארז ENERMAX FS-710-B)האם בלי קשר למארז אני חיב מאוורר למחשב..שכחתי לציין המעבד הוא מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 GHrz ב533 MHrz FSB.אשמח אם תוכלו להגיב בהקדם.
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים המעבד אמור לבוא אם קירור, אבל אם אתה רוצה לעשות OC קנה Volcano7התכוונת ל Volcano7+.והת'רד הזה שייך לפורום של אוברקלוקינג
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים לפי מה שידוע לי,כל מעבד בא עם מאוורר והיטסינק.חוץ ממעבדים שנמכרים באריזות OEM...
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים נראה לי השאלה שלו זה גם אם הוא צריך מאורר למעבד אתה חייב מאורר למעבד אלא אם כן אתה מתכון לעשות איזה משהו פאסיבי עם סינק טוב ....
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים אם אתה מקבל מאוורר עם המעבד חבל לקנות סינק אחר רק אם טתה מתכנן OC תקנה היטסינק טוב
פורסם 2002 באוקטובר 3023 שנים מחבר אני קונה את המעבד מsimpletechמישהו יודע אם המעבדים משם מגיעים עם קירור??אם הוא מגיע עם קירור אז הקירור כבר מורכב עליו או שאני צריך לעשות את ההרכבה בעצמי?ולא אני כנראה לא מתכנן OC בזמן הקרוב ואם אני אחליט שכן אז אני אקנה קירור אחר...מצטער ששמתי את הת'רד בפורום מעבדים (שכחתי שקיים פורום קירור וOC) המון זמן לא הייתי פה....
פורסם 2002 באוקטובר 3023 שנים אני קונה את המעבד מsimpletechמישהו יודע אם המעבדים משם מגיעים עם קירור??אם הוא מגיע עם קירור אז הקירור כבר מורכב עליו או שאני צריך לעשות את ההרכבה בעצמי?ולא אני כנראה לא מתכנן OC בזמן הקרוב ואם אני אחליט שכן אז אני אקנה קירור אחר...מצטער ששמתי את הת'רד בפורום מעבדים (שכחתי שקיים פורום קירור וOC) המון זמן לא הייתי פה....בד"כ המעבד מגיע עם קירורההיטסינק לא מגיע מורכב על המעבד אתה צריך להרכיב אותו (רק אם אתה קונה את המעבד בלבד ולא מערכת מחשב)
פורסם 2002 באוקטובר 3023 שנים מחבר במה כרוכה הרכבת הקירור?והאם אני צריך משחות טרמיות ודברים כאלה.... או שזה פשוט מתלבש על זה וזהו?
פורסם 2002 באוקטובר 3023 שנים מחבר עדיף ועדיף אבל אני לא מתכוון להתקין את זה לבד ולהתחיל להסתבך עם זה.....אני מקווה שהטכנאי שירכיב לי את המחשב יתקין לי גם את הקירור....אם אני אגי למצב שאני עושה OC אז אני אחליף את הקירור...טוב כל מה שנשאר לעשות זה להתקשר לחנות לשאול עם זה באמת מגיע עם כל הדברים האלה....אבה כן ולהבין למה ההוא שמה מפורום איחסון אמר לא ליקנות LG כ סידירום....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.